Hiljadu Zasto - Hiljadu Zato
-
No.1
#1 Hiljadu Zasto - Hiljadu Zato
Hajte ljudi al sta poucno
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
1. Za što mačkama (i ženke i mužjaci) služe brkovi?
ZA TO?-Ne znam.
2. Zašto je Bajro razapeo svoju mater na tavanu? I otkud Baš Bajro?
Zato?-Ne znam.
ZA TO?-Ne znam.
2. Zašto je Bajro razapeo svoju mater na tavanu? I otkud Baš Bajro?
Zato?-Ne znam.
- Bosanac sa dna kace
FILOZOFIJA ZASNOVANA NA MIŠLJENJIMA DRUGIH:
ZASTO JE PILE PRESLO CESTU?
ODGOVORI:
Uciteljica: Da bi preslo na drugu stranu.
Platon: Zbog opceg dobra.
Aristotel: U prirodi je pilica da prelaze cestu.
Karl Marx: To je bila povijesna neminovnost.
Saddam Husein: Na taj nicim izazvan akt agresije morat cemo odgovoriti svim raspolozivim sredstvima.
Ronald Regan: Zaboravio sam.
Kapetan James T. Kirk (USS ENTERPRISE): Da hrabro ode tamo gdje nijedno pile nikad nije.
Martin Luther King: Vidim svijet gdje ce svi pilici moci slobodno prelaziti cestu, bez potrebe da bilo kome objasne svoje motive.
Richard Nixon: Pile nije preslo cestu. Ponavljam: pile NIJE preslo cestu.
Agent Mulder(X FILES): Zaboga, vidjeli ste svojim ocima da je pile preslo cestu. Koliko jos pilica morate vidjeti da prelaze cestu da biste u to povjerovali?!
Machiavelli: Poanta je u tome da je pile preslo cestu. Koga je briga zasto? Sama cinjenica da je preslo opravdava motiv, ma kakav on bio. Bill Gates: Microsoft samo sto nije izbacio na trziste novi software ''Pile 2000'' koji ne samo da prelazi cestu nego i nosi jaja!
Oliver Stone: Pitanje ne treba glasiti "Zasto je pile preslo cestu?", nego "Tko je istodobno s piletom presao cestu, a mi ga nismo primjetili, jer nam je to pile podmetnulo da s njim gubimo vrijeme.
Charles Darwin: Poslije dugog vremenskog razdoblja prirodna selekcija je morala djelovati na pilice tako da su oni sada i genetski prilagodjeni za prelazenje ceste.
Albert Einstein: Da li je pile preslo cestu ili se cesta pomakla pod piletovim nogama, zavisi od sustava iz kojeg promatramo taj dogadjaj. Budha: Postavljanjem tog pitanja porekli ste vlastitu pilecu prirodu.
Ernest Hemingway: Da bi umrlo. Na kisi.
Sigmund Freud: Cinjenica da se uopce pitate zasto je pile preslo cestu otkriva vasu unutarnju nesigurnost.
Franjo Tudjman : Pile je kao i vecina ovdasnjih guski u magli preslo cestu jer je izgubilo vezu sa realnoscu.
Stipe Mesic: Pa normalno da je pile moralo preci cestu, jer je aktiviralo resurse. >> >>
Slobodan Milosevic : Ma kakvo pile bre ? Nema tog pileta koje ce prelaziti cestu a da se MENE ne pita. C
Ciro Blazevic: Evidentno je da se, po mojim uputama, pile briljantno transformiralo iz faze obrane u fazu napada ne cekajuci povratnu dubinsku loptu.
MALI IVICA: Da dođe na drugu stranu.
MALI PERICA: Zato što može
ALKA VUICA: Da me vidite kako vam idem u susret i vi biste prošli cestu.
HIPOKRAT :Zbog suvise ravnodusnosti u gusteraci.
MOJSIJE; Bog sidje s neba i rece piletu "Ti ces prelaziti ceste!"
CARLOS WESTENDORP; To je jedini put koje pile moze preci uzimajuci u obzir Daytonski
sporazum.
BUDDHA
Postavljanje tog pitanja negira nasu vlastitu pilecu prirodu.
BILL CLINTON
Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu sa tim piletom.
ISAAC NEWTON
Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat ce na jednom mjestu.
Pile koje se krece u nekom referentnom sistemu prelazit ce ceste.
STALJIN
Ne interesira me... Samo ga uhvatite... Trebaju mi jaja za omlet!!!
RENE DESCARTES
Mislim! Dakle pile postoji!
CEZAR
Da dodje, da vidi, da pobijedi.
ADOLF HITLER
Htjelo je pobjeci od plinske komore.
jest da je staro ko Grcka, ali eto, jedno pitanje i tolko odgovora!
Sto ljudi sto cudi!
ZASTO JE PILE PRESLO CESTU?
ODGOVORI:
Uciteljica: Da bi preslo na drugu stranu.
Platon: Zbog opceg dobra.
Aristotel: U prirodi je pilica da prelaze cestu.
Karl Marx: To je bila povijesna neminovnost.
Saddam Husein: Na taj nicim izazvan akt agresije morat cemo odgovoriti svim raspolozivim sredstvima.
Ronald Regan: Zaboravio sam.
Kapetan James T. Kirk (USS ENTERPRISE): Da hrabro ode tamo gdje nijedno pile nikad nije.
Martin Luther King: Vidim svijet gdje ce svi pilici moci slobodno prelaziti cestu, bez potrebe da bilo kome objasne svoje motive.
Richard Nixon: Pile nije preslo cestu. Ponavljam: pile NIJE preslo cestu.
Agent Mulder(X FILES): Zaboga, vidjeli ste svojim ocima da je pile preslo cestu. Koliko jos pilica morate vidjeti da prelaze cestu da biste u to povjerovali?!
Machiavelli: Poanta je u tome da je pile preslo cestu. Koga je briga zasto? Sama cinjenica da je preslo opravdava motiv, ma kakav on bio. Bill Gates: Microsoft samo sto nije izbacio na trziste novi software ''Pile 2000'' koji ne samo da prelazi cestu nego i nosi jaja!
Oliver Stone: Pitanje ne treba glasiti "Zasto je pile preslo cestu?", nego "Tko je istodobno s piletom presao cestu, a mi ga nismo primjetili, jer nam je to pile podmetnulo da s njim gubimo vrijeme.
Charles Darwin: Poslije dugog vremenskog razdoblja prirodna selekcija je morala djelovati na pilice tako da su oni sada i genetski prilagodjeni za prelazenje ceste.
Albert Einstein: Da li je pile preslo cestu ili se cesta pomakla pod piletovim nogama, zavisi od sustava iz kojeg promatramo taj dogadjaj. Budha: Postavljanjem tog pitanja porekli ste vlastitu pilecu prirodu.
Ernest Hemingway: Da bi umrlo. Na kisi.
Sigmund Freud: Cinjenica da se uopce pitate zasto je pile preslo cestu otkriva vasu unutarnju nesigurnost.
Franjo Tudjman : Pile je kao i vecina ovdasnjih guski u magli preslo cestu jer je izgubilo vezu sa realnoscu.
Stipe Mesic: Pa normalno da je pile moralo preci cestu, jer je aktiviralo resurse. >> >>
Slobodan Milosevic : Ma kakvo pile bre ? Nema tog pileta koje ce prelaziti cestu a da se MENE ne pita. C
Ciro Blazevic: Evidentno je da se, po mojim uputama, pile briljantno transformiralo iz faze obrane u fazu napada ne cekajuci povratnu dubinsku loptu.
MALI IVICA: Da dođe na drugu stranu.
MALI PERICA: Zato što može
ALKA VUICA: Da me vidite kako vam idem u susret i vi biste prošli cestu.
HIPOKRAT :Zbog suvise ravnodusnosti u gusteraci.
MOJSIJE; Bog sidje s neba i rece piletu "Ti ces prelaziti ceste!"
CARLOS WESTENDORP; To je jedini put koje pile moze preci uzimajuci u obzir Daytonski
sporazum.
BUDDHA
Postavljanje tog pitanja negira nasu vlastitu pilecu prirodu.
BILL CLINTON
Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu sa tim piletom.
ISAAC NEWTON
Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat ce na jednom mjestu.
Pile koje se krece u nekom referentnom sistemu prelazit ce ceste.
STALJIN
Ne interesira me... Samo ga uhvatite... Trebaju mi jaja za omlet!!!
RENE DESCARTES
Mislim! Dakle pile postoji!
CEZAR
Da dodje, da vidi, da pobijedi.
ADOLF HITLER
Htjelo je pobjeci od plinske komore.
jest da je staro ko Grcka, ali eto, jedno pitanje i tolko odgovora!
Sto ljudi sto cudi!