Michun wrote:PogodiJo sichuchumbamayumbe wrote:Pretpostavljam da je ovaj sa UV dezinfekcijom stana osvojio srca ženskog dijela publike?!
![]()
![]()
![]()
nije
Moderator: anex
Michun wrote:PogodiJo sichuchumbamayumbe wrote:Pretpostavljam da je ovaj sa UV dezinfekcijom stana osvojio srca ženskog dijela publike?!
![]()
![]()
![]()
Mokraca sterilnadr.Gonzo wrote:Nikakav problem rukovati se sa nekim ko je piskio
Ha ja, soljica frishke pishe ujutro lijeci brojne bolestiCholina_Lokica wrote:Mokraca sterilnadr.Gonzo wrote:Nikakav problem rukovati se sa nekim ko je piskio
ne bih slozila s vama kolega! peksin nije samo stvar licne higijine nego niz cimbenika...atko wrote:samo sto peksina mozes natjerat da se opere ... a ovo drugo je problem u glavi covjece
tacno tako! i onda kazu kako su kod nas cure dotjerane i vode racuna o sebi, dok su strankinje zapustene skroz.... samo zato sto ne nose tonu sminke u sred bijela dana. a sigurno peru kosu svaki dan!Michun wrote: znam zenksih osoba koje ne skinu sminku kad dodju sa partija, pa sve sa puderom i maskarom zarone glavu u jastuk. poznajem ih koje kosu peru jednom u 7 dana i to je OK jer se kosa ne masti al' smrdiiiii zato. al njima ne smeta jer se ne masti![]()
atko wrote:pita mujo cigu
-cigo jesi ikad lizo cistu pi*ku
-sta se tu ima lizati
Pitanje za ove lampase ... kako se seksate uopste... lizing, pusing i to
malo romantike upale UV lampezonna wrote:![]()
pa valjda opale dezinfekciju prvo
ono varikina i to
atko wrote:pita mujo cigu
-sta se tu ima lizati
Pa jesatko wrote:pita mujo cigu
-sta se tu ima lizati
Tanana33, imaš li ti čoeka i đece, kako stigneš svaki dan komplet kuću odraditi?!tanana33 wrote:Sto jest jest ja brate volim cistocu, i tu sebi ne mogu pomoci.Volim uredne ljude i muskarce i zene, volim ljude koji mirisu, jednostavno kad ih vidite, vidite da su uredni.Nemoj mi uhljupa, masnih kosa, zutih zuba, prljavih noktiju, smrdljivih.Kad se redovno kupas nema sanse da smrdis, moze se desiti ljeti da se pojedini ljudi oznoje, ali to ne znace da smrde....Kad vidim zensko ljeti, dovoljno mi je da joj pogledam petu, a "gospodjica" se nabila na stiklu od 10 cm..a peta ko da je orala njivu....Nisam bolesno cista, ali kupam se svaki dan ( to podrazmjeva i kosu), kucu kompletnu radim svaki dan znaci, od prasine, usisavanja, sudja, kupatila, brisanja podova...znaci sve...i kad se redovno odrzava ne oduzima puno vremena.Na poslu volim da mi je sve na svom mjestu, ni jedan papir nemam viska, volim da mi je pregledno, perem ruke cesto naravno o tome mi je glupo uopce pricati, a o zubima da ne govorim!!!
Odlično!shin wrote:Ili Simsi
Usisavam svaki dan....6.april wrote:Koliko često usisavate?
Koliko često brisete prašinu?
Koliko često perete kupatilo - uključujući i pločice?
Koliko često perete unutrašnjost kuhinjskih elemenata?
Koliko često perete unutrašnjost frižidera?
Koliko često perete prozore i store?
Koliko često perete stolariju - štokove prozora i vrata?
Koliko često čistite tepihe?
Hvala na odgovorima.