Higijenske navike kod nas
Moderator: anex
-
sombra
#476 Re: Higijenske navike kod nas
Imala sam priliku da redovno posjecujem teretane u 4-5 razlicitih zemalja, i ono sto sam jedino kod nas primjetila jeste da 90% djevojaka dolaze nasminkane, odrade trening i poslije toga idu direktno u grad, bez tusiranja!
Sminka se naravno popravi, garderoba je tip-top, a sve to na oznojenom tijelu....
Sminka se naravno popravi, garderoba je tip-top, a sve to na oznojenom tijelu....
- ljubav_aha
#477 Re: Higijenske navike kod nas
bez tusiranjasombra wrote:Imala sam priliku da redovno posjecujem teretane u 4-5 razlicitih zemalja, i ono sto sam jedino kod nas primjetila jeste da 90% djevojaka dolaze nasminkane, odrade trening i poslije toga idu direktno u grad, bez tusiranja!
-
liberty02
#478 Re: Higijenske navike kod nas
kazu da je zenski znoj privlacan za muskarcesombra wrote:Imala sam priliku da redovno posjecujem teretane u 4-5 razlicitih zemalja, i ono sto sam jedino kod nas primjetila jeste da 90% djevojaka dolaze nasminkane, odrade trening i poslije toga idu direktno u grad, bez tusiranja!
- ljubav_aha
#479 Re: Higijenske navike kod nas
a tek miris znoja u teretanamaliberty02 wrote:kazu da je zenski znoj privlacan za muskarcesombra wrote:Imala sam priliku da redovno posjecujem teretane u 4-5 razlicitih zemalja, i ono sto sam jedino kod nas primjetila jeste da 90% djevojaka dolaze nasminkane, odrade trening i poslije toga idu direktno u grad, bez tusiranja!
-
liberty02
#480 Re: Higijenske navike kod nas
mogu mislitljubav_aha wrote:a tek miris znoja u teretanamaliberty02 wrote:kazu da je zenski znoj privlacan za muskarcesombra wrote:Imala sam priliku da redovno posjecujem teretane u 4-5 razlicitih zemalja, i ono sto sam jedino kod nas primjetila jeste da 90% djevojaka dolaze nasminkane, odrade trening i poslije toga idu direktno u grad, bez tusiranja!
Sminka se naravno popravi, garderoba je tip-top, a sve to na oznojenom tijelu....![]()
-
duboka_misao
#481 Re: Higijenske navike kod nas
jel mene prenosi ili su lavaBoi bili vani na hodniku ?ladyblue18 wrote:vox-populi wrote:Fakat. O.S. Razija Omanovic, sredina 80-tih... Strava i uzas...detroit-mercy wrote: Kad se samo sjetim skolskog WCa (u osnovnoj) i sad me neka jeza prodje.
ako te tjesi, ni sa promjenjenim imenom sredinom 90ih nije bilo nista bolje.
- Filter
#482 Re: Higijenske navike kod nas
generacija?vox-populi wrote:Fakat. O.S. Razija Omanovic, sredina 80-tih... Strava i uzas...detroit-mercy wrote: Kad se samo sjetim skolskog WCa (u osnovnoj) i sad me neka jeza prodje.
duboka_misao wrote: jel mene prenosi ili su lavaBoi bili vani na hodniku ?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#483 Re: Higijenske navike kod nas
NazalostFilter wrote:duboka_misao wrote: jel mene prenosi ili su lavaBoi bili vani na hodniku ?![]()
ne prenosi
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#484 Re: Higijenske navike kod nas
Joj, opet ova tema
Radi nje sam prestala jesti travnički sir 
-
liberty02
#485 Re: Higijenske navike kod nas
ma hajde jedna dlacica nije toliko strasnaKatarinaKosaca wrote:Joj, opet ova temaRadi nje sam prestala jesti travnički sir
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#486 Re: Higijenske navike kod nas
Uh jebote...AdNaN88 wrote:
- KatarinaKosaca
#487 Re: Higijenske navike kod nas
O noktima se pisalo... i sad me obuzme blaga mučninaliberty02 wrote:ma hajde jedna dlacica nije toliko strasnaKatarinaKosaca wrote:Joj, opet ova temaRadi nje sam prestala jesti travnički sir
-
liberty02
#488 Re: Higijenske navike kod nas
fujjjj ko zna gdje je prst prije turalaEntropio wrote:Uh jebote...AdNaN88 wrote:
-
liberty02
#489 Re: Higijenske navike kod nas
uh nokti fujj, eh vala sad se i meni sir zgadio... ja reko neka dlakica itd..KatarinaKosaca wrote:O noktima se pisalo... i sad me obuzme blaga mučninaliberty02 wrote:ma hajde jedna dlacica nije toliko strasnaKatarinaKosaca wrote:Joj, opet ova temaRadi nje sam prestala jesti travnički sir
A što se tiče znoja, ne znam kako je sad u školama, ali mi smo u gimnaziji poslije časa fizičkog imali isti problem. Nije bilo tuša... pa poslije nije bilo ni izlaska.. ako je prvi ii treći čas, onda cijeli dan onako znojni i prljavi..
bilo bi prakticno da svaka skola ima kupatila pa da se fino komotno okupas ko covjek.. a ne nako sav srmdis na casu.. znam kako je..
- Not My Idea
#490 Re: Higijenske navike kod nas
de ba, ova gore ima neki tik s lizanjem prsta 
- vox-populi
#491 Re: Higijenske navike kod nas
U Drugoj gimnaziji bila tus kabina, kapaciteta za jedno tri osobe, ako se ono bas dobro naguramo, radila je mozda jedno polugodiste (naravno, samo hladna voda), a onda domar zavrnuo pipu.KatarinaKosaca wrote:
O noktima se pisalo... i sad me obuzme blaga mučninaA što se tiče znoja, ne znam kako je sad u školama, ali mi smo u gimnaziji poslije časa fizičkog imali isti problem. Nije bilo tuša... pa poslije nije bilo ni izlaska.. ako je prvi ii treći čas, onda cijeli dan onako znojni i prljavi..
- KatarinaKosaca
#492 Re: Higijenske navike kod nas
Očito smo različite generacije... U moje doba bio neki kao kotao za svinje sa česmamavox-populi wrote:U Drugoj gimnaziji bila tus kabina, kapaciteta za jedno tri osobe, ako se ono bas dobro naguramo, radila je mozda jedno polugodiste (naravno, samo hladna voda), a onda domar zavrnuo pipu.KatarinaKosaca wrote:
O noktima se pisalo... i sad me obuzme blaga mučninaA što se tiče znoja, ne znam kako je sad u školama, ali mi smo u gimnaziji poslije časa fizičkog imali isti problem. Nije bilo tuša... pa poslije nije bilo ni izlaska.. ako je prvi ii treći čas, onda cijeli dan onako znojni i prljavi..
- ladyblue18
#493 Re: Higijenske navike kod nas
Bila nekad.vox-populi wrote: U Drugoj gimnaziji bila tus kabina, kapaciteta za jedno tri osobe, ako se ono bas dobro naguramo, radila je mozda jedno polugodiste (naravno, samo hladna voda), a onda domar zavrnuo pipu.
-
gilbert
#494 Re: Higijenske navike kod nas
Tusiranje poslije teretane
, pa do nedavno u bivsoj Jugoslaviji pa tako i u BiH je za vecinu raje standard bio kupanje jednom sedmicno najcesce nedeljom radi jeftine struje pa se samo tada palio bojler
a podapiranje ostalih 6 dana u sedmici . Ako ti je bojler uvijek bio ukljucen smatralo se da nisi uredu . 
-
gilbert
#496 Re: Higijenske navike kod nas
To je ono kada se poprskaju hladnom vodom ispod cesme i mozda malo sapuna .

- bez_ideje
#497 Re: Higijenske navike kod nas
Gledam neki dan na exploreru...vojna obuka nakvih smrkljavaca ,pa govori im komandir cete kako ce se oprati u lavorcicu sa litar vode i komadicem sapuna ,stanu u lavorcic ,namoce tabane,pa se "podaperu" na svim prevojima i posuse krpom.....vazno je veli na prevojima radi bakterija ovo ono....i veli ,mozete ovako odrzavati higijenu sedmicama ......Kontam,komandire.....ima ti vamo raje,odrzavaju higijenu tako od prvih Balkanskih ratova .

- vox-populi
#498 Re: Higijenske navike kod nas
Jesmo to isli u istu osnovnu i srednju?ladyblue18 wrote:Bila nekad.vox-populi wrote: U Drugoj gimnaziji bila tus kabina, kapaciteta za jedno tri osobe, ako se ono bas dobro naguramo, radila je mozda jedno polugodiste (naravno, samo hladna voda), a onda domar zavrnuo pipu.
- ladyblue18
#499 Re: Higijenske navike kod nas
Jap.vox-populi wrote:
Jesmo to isli u istu osnovnu i srednju?
- vox-populi
#500 Re: Higijenske navike kod nas
ladyblue18 wrote:Jap.vox-populi wrote:
Jesmo to isli u istu osnovnu i srednju?
da ne bude skroz offtopic, nehigijena u obje skole je zastrasujuca