vratnik wrote:Ja zube perem iza svakog zalogaja, nekak i cesce. Ne rukujem se ni s kim ima vec 43 godine, i masala nista mi ne fali.
Casu obicno uzmem novu nakon tri gutljaja destilirane vode, posto nema nista opasnije od ustajale vode.
u seksu uzivam samo ako isti iskljucuje kontakt sa bilo kakvim tekucinama, uznervozim se kad mi se draga uzbudi, a kad se pocne znojiti prekidam sve. Predigru zavrsimo oboje, za sebe, nakon sto smo dezinficirali tus za onog sto dolazi poslije, ispod tusa. Prije nego sto dozivimo vrhunac, ujedinimo se nakratko. Ponekad problem smegme i ostalih necistoca koji se mogu skupiti na spolovilu rjesavam talasima iz mikrovalne pecnice. S maskom spavamo u kuci svi. Mislio sam istina prestati s tom praksom otkad kupih onaj filter sa nekim zeznutim cesticama cumura iz rurske oblasti koje sve ciste (imam uradjen sistem preciscavanja zraka ispod krova koji ukljucuje prolazak kroz sljunak, sitni pijesak, prasinu, preko ovih sitnih ugalja te jonski pozitivnog solnog filtera sa kamenom soli s Himelaja, ali dzaba, ne mogu da se opustim, tako da sam narucio nove maske. U kafanama i javnim ustanovama nista ne pijem i nista ne diram, ulazim u iste kad moram, i hodam onda samo na petama da smanjim dodirnu povrsinu.
Odjecu ne probavam, kupim samo broj vise nego prosli put, vise volim hodati kao strasilo nego se zaraziti svim zaraznim bolestima. Novu odjecu obucem tek nakon 8. pranja, posto je to po misljenju nauke broj pranja koji je potreban da bi se unistili tragovi hemije (ili da kazem hemijskih otrova?) koji se koriste u uroizvodnji iste. Kupio sam vise ovih uvc lampi, pa mi djeca pod istim zadacu rade, a bogami i spavaju. jednom sedmicno nam dodje zena sto pospremi, a mi ovako, kako ko udje u kucu, pospremamo, usisavamo, lovimo prasinu, Ali ne vise od dva puta po ulasku, ta nismo bolesni. So se ostalih stvari tice, kao higijena auta, postanskog sanduceta, kontaminiranog prostora od auta do kuce, tu smo isto tako prosjecni. Sem ove velike, ona svaki put napad dobije kad nam postar nesto ubaci u sanduce, umislila je valjda sebi da on ne samo da ubaci pismo u isto, vec i prstom sanduce dohvati sto se naravno negativno moze odraziti na sve ostale posiljke, tako da skoru u istom momentu pocne cillit bangom prskati sanduce, ali ja joj kazem da pretjeruje. A mama joj kaze zlato mamino. Ma sve normala, prosjecna porodica..
da ja tebe cjelivam tako higijenski ispravnog