mima, ma furaj se da si zensko u cyber svijet, ono sto kazu "whatever rocks your boat"mima wrote:Kad si tako pametna.............napisi po cemu kontas da sam musko?
Higijena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarafcina
more bit bidne da je transvestit ...anais_nin wrote:ne razumijem cemu takav agresivan odbrambeni stav ukoliko ti znas da sam ja u krivumima wrote:Anais............nema potrebe da lupas ako nisi sigurna. Mene ne intersuje ko se krije iza kojeg nicka i ne volim prepucavanja.![]()
bolan, niko ovde nije lud (pa dobro ne bas NIKO, ali eto vecina nije
), prokuzen si odmah nakon prvih postova
- anais_nin
primjetno je kako NE pokusavas nista dokazatimima wrote:Tvoj pol je uveliko utvrden i potvrden..................ahahahahahahahahahahaha................Vecu glupost nisam procitala. Pa ne mislis valjda da sam ja ovdje da bih se dokazivala bilo kome. Ocito si jako jeftina. I nema potrebe da ostavljas bilo kakve komentare na moj racun jer te nista nisam ni pitala. Vidi se da si jako frustrirana i cini mi se jako primitivna. Ali priznajem da me zabavljas svojim komentarima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
Sarafcina wrote:more bit bidne da je transvestit ...anais_nin wrote:ne razumijem cemu takav agresivan odbrambeni stav ukoliko ti znas da sam ja u krivumima wrote:Anais............nema potrebe da lupas ako nisi sigurna. Mene ne intersuje ko se krije iza kojeg nicka i ne volim prepucavanja.![]()
bolan, niko ovde nije lud (pa dobro ne bas NIKO, ali eto vecina nije
), prokuzen si odmah nakon prvih postova
- Salko sto je u vodu skako
#139 Re: Higijena
volim (dole)neobrijane zene...narocito se palim na neobrijane zenske noge...mima wrote:Dali volite da se brijete i dali volite obrijanog partnera.....ovdje mislim na sve i na intimne dijelove? I dali znate sta je higijena?
-
BugsBunny
#140 Re: Higijena
Higijena je pola zdravljamima wrote:Dali volite da se brijete i dali volite obrijanog partnera.....ovdje mislim na sve i na intimne dijelove? I dali znate sta je higijena?