Hibernate
Moderator: Benq
- shiljak
#1 Hibernate
Nemogu kliknuti na tipku Hibernate,...u cemu je sad problem,e stvarno vise....
-
car-x
hibernacija je u slobodnom prevodu nesto kao zimski san.. da bi turio racunar u stanje hibernacije moras ga nekako hipnotizirati.. najbolje je da mu pjevas zapjevala sojka ptica, i tako u krug, dok ne poklekne.. dobro bi bilo da i ohladis prostoriju u kojoj je racunar, jer u takvoj okolini racunar lakse prelazi u stanje hibernacije..
shiljak legendo, na tvoja pitanja je milina odgovarati..
-
neko iz mase
Ja se sa ovim ne slazem. Ako mu podjes pjevati ove pjesme, racunar ce preci u stanje sevdalizma umjesto hibernacije gdje ce te primorati da mu donosis suhog mesa, sira i loze svakih 10tak minuta.car-x wrote:hibernacija je u slobodnom prevodu nesto kao zimski san.. da bi turio racunar u stanje hibernacije moras ga nekako hipnotizirati.. najbolje je da mu pjevas zapjevala sojka ptica, i tako u krug, dok ne poklekne.. dobro bi bilo da i ohladis prostoriju u kojoj je racunar, jer u takvoj okolini racunar lakse prelazi u stanje hibernacije..
-
car-x
pih.. shiljak je sofisticiro tehniku..shiljak wrote:....ma microsoft....
otiso na "Display Properties" pa na "Screen Saver" pa na "Power..." pa na Hibernate i stavio zelenu kvaku (kod mene je zelena) na "Enable hibernation"
postavi pitanje.. pa se mi isprovaljujemo svi redom
i onda nam on prikaze (skroz jednostavno i efikasno) gotovo rjesenje..
a mi se poklopimo usima..
- shiljak
Posluso sam neciji savjet "otidzi na help" (start/help)car-x wrote:pih.. shiljak je sofisticiro tehniku..shiljak wrote:....ma microsoft....
otiso na "Display Properties" pa na "Screen Saver" pa na "Power..." pa na Hibernate i stavio zelenu kvaku (kod mene je zelena) na "Enable hibernation"
postavi pitanje.. pa se mi isprovaljujemo svi redom
i onda nam on prikaze (skroz jednostavno i efikasno) gotovo rjesenje..
a mi se poklopimo usima..