Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jesam ja , nezz kakav komp imas i na čemu si pokusavao pokrenut ? Evo probao sam kod sebe , jer je i mene zanimalo , radi glatko na svim playerima koje imam ... sto se PCa i grafickih koje ga vrte , mislim da samo ove zadnje serije imaju ugrađene dekodere za HEVC , tj nV gtx9XX serija i R9 3xx od AMD-a . za procesore ne znam koji mogu vrtrt bez problema jer je kao hardverski zahtjevan , vjerojatno ovi jaci samo . TV uređaji većina iz 2015 boljih marki , eto bar okvirno da znaš sto ti treba
komp je star 2008. kao i sistem... famozni xp nije nikad mijenjan i samo sam nadodavao kodeke po potrebi kad ih gom plejer izabere
međutim neće ni noviji laptop ni tablet sa VLC i MX plejerom
nije ni bitno sada jer ih izbjegavam budući da ima dosta različitih ripova ali eto... proljev dobijem kad vidim to u listi
super je što je rijedak ne proljev nego taj hevc
A jeste rijedak je poprilicno , to je ovaj najnoviji x265 , a svi ostali su 264 . kad zaživi bit će ok to sve , kao prednost mu je sto moze na duplo manjoj velicini isto ili bolje izgledati od ovog starijeg codeca ( npr od 1GB kao onaj stariji od 2GB , sto će bit isplatnije na ovim većim ripovima od desetak GB )
Kod mene HEVC aka x.265 radi na ne-baš-novoj mašini. Imam prilično svjež K-Lite codec pack i zadnju verziju VLC-a i otvara sve bez ikakvih problema. Savjetujem nadogradnju K-Lite packa sa zvaničnog im WEB-a: http://codecguide.com/download_kl.htm
Praetorious wrote:Kod mene HEVC aka x.265 radi na ne-baš-novoj mašini. Imam prilično svjež K-Lite codec pack i zadnju verziju VLC-a i otvara sve bez ikakvih problema. Savjetujem nadogradnju K-Lite packa sa zvaničnog im WEB-a: http://codecguide.com/download_kl.htm
Ma reko ja, mada ne tako rjecito k'o ti , al voli raja opsirno jooooj.
Dje s' ba Pretore, ne das se vidjet'... aham, cim oblaci i kisa bajk u podrum i ti ovdeka