Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyblue18 wrote: pa nije valjda da je herpes toliki problem
Pa nije, zaboga, zato ni meni nije jasno čemu ovakva hampa. Ja pitam da vidim šta drugi misle o tome i kako su to možda već doživjeli a ne da ja otkantam curu ili ne. Kao što rekoh, sad-zasad nastavljam ovako, čekat ću da joj prođe to pa ćemo vidjeti kako ću se osjećati glede toga.
a ako se prosiri? i postane svjestan svog postojanja?m sta ako bude imao dodatne zahtjeve za autonomijom? sta ako bude previse troskali?
Jel to znaci da neko moze odluciti da ne bude u vezi sa nekim jer ima ili je imao herpes?
Pustite vi herpes, nego vam je pametnije da se raspitate jel vam potencijalni/a kad imao/la mononukleozu, e to je zajebano, a ne herpescic. Ako cemo vec o bolestima.
ladyblue18 wrote:Jel to znaci da neko moze odluciti da ne bude u vezi sa nekim jer ima ili je imao herpes?
Pustite vi herpes, nego vam je pametnije da se raspitate jel vam potencijalni/a kad imao/la mononukleozu, e to je zajebano, a ne herpescic. Ako cemo vec o bolestima.
E to jeste zeznuto, jedna moja prijateljica je to predeverala. Inače, svima je poznata kao "bolest ljubljenja" (ne prijateljica već mononukleoza ).
ladyblue18 wrote:Jel to znaci da neko moze odluciti da ne bude u vezi sa nekim jer ima ili je imao herpes?
ladyblue18 wrote: pa nije valjda da je herpes toliki problem
Pa nije, zaboga, zato ni meni nije jasno čemu ovakva hampa. Ja pitam da vidim šta drugi misle o tome i kako su to možda već doživjeli a ne da ja otkantam curu ili ne. Kao što rekoh, sad-zasad nastavljam ovako, čekat ću da joj prođe to pa ćemo vidjeti kako ću se osjećati glede toga.
a ako se prosiri? i postane svjestan svog postojanja?m sta ako bude imao dodatne zahtjeve za autonomijom? sta ako bude previse troskali?
Al se zna i zakomplicirati, nije uvijek tako bezazlen. Ja ne volim ništa što je prelazno, a posebno se ježim kad ljudi u sezoni gripa kišu nekome direktno u facu uf