Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
biggrin wrote:mrzim kad mi je quest "win 3 games". k`o da time bace urok neki, pa ne mozes sastaviti pobjede, da ti za lijeka treba
Baš i meni tako.
De mi reci jel se u toj ligi dobija šta više golda po partiji?
dobivas samo vise po usima...i nekakve league poene ako imas sta golda, pokupuj ove jeftine heroje dok ne dodjes do kolekcije od 10 i onda postani birac ako hoces da probamo zajedno, javi u pm, pa ti posaljem user name. ako igram, obicno zalomim nekad kasnije navece.
ove jucerasnje posljednje momente xp boosta bas lijepo iskoristih. taman doslo do rotacije heroja, i u ovoj novoj postavi dzabnih nisam nikad probao Thrall-a. u tri partije nagurah lvl.5, taman kad je boost pretao btw.dobar heroj, al ne dam 10k golda
biggrin wrote:
dobivas samo vise po usima...i nekakve league poene ako imas sta golda, pokupuj ove jeftine heroje dok ne dodjes do kolekcije od 10 i onda postani birac ako hoces da probamo zajedno, javi u pm, pa ti posaljem user name. ako igram, obicno zalomim nekad kasnije navece.
ove jucerasnje posljednje momente xp boosta bas lijepo iskoristih. taman doslo do rotacije heroja, i u ovoj novoj postavi dzabnih nisam nikad probao Thrall-a. u tri partije nagurah lvl.5, taman kad je boost pretao btw.dobar heroj, al ne dam 10k golda
8 heroja i 1,5k golda
Još malo pa ću moći tamo. Al ako nema više golda ne znam ni što bi igrali tamo, bolje u party na quick match i rokat nubove
Za Thralla se opet slažem, osim činjenice da mi se tako svidio da bih ga kupio da imam golda. Nisam ni onog Nazeeba il kako se zove probao od ovih na rotaciji, al trebaju mi još 2 meča za lvl 5 s Thrallom prvo.
Jedini problem s Thrallom je što nekad feedam previše, ne znam se nikako okrenut nazad s njim
johnlock071 wrote:
8 heroja i 1,5k golda
Još malo pa ću moći tamo. Al ako nema više golda ne znam ni što bi igrali tamo, bolje u party na quick match i rokat nubove
Za Thralla se opet slažem, osim činjenice da mi se tako svidio da bih ga kupio da imam golda. Nisam ni onog Nazeeba il kako se zove probao od ovih na rotaciji, al trebaju mi još 2 meča za lvl 5 s Thrallom prvo.
Jedini problem s Thrallom je što nekad feedam previše, ne znam se nikako okrenut nazad s njim
- na kraju ispadne tako. jedino sto je zgodno da kad se nafuras da si dobar, odes tamo i spustis se na zemlju
- imam ja preko 22k golda nepotrosenog, al cuvam da vidim ove ostale heroje koje nisam probao, kakvi su u igri...a mozda i neki od nadolazecih bude sega-mega, a oni su poceli kostati 15k (: Nazeebo je dobar posebno za unistavanje gradjevina, al eto iz te klase bolji mi je Gazlowe. A to okretanje nazad je pocesto i moj problem...valjda neki kompleks heroja, sta li, pa nema predaje nema odustajanja
Hehe, pa ja se trudim opirati euforiji i vraćat se kad treba al nekad ne ide. Pogotovo taj Thrall ono lik je strašan za ganjat heroje. I Illidan recimo.
i
uh, ilidan je bas lik za zaginuti , tako lijepo uljece u sred tonu protivnickih heroja, da to vise nije pitanje kompleksa heroja, vec "must do thing" ...sto u kombinaciji sa njegovim mizernim healthom cini da je u paralelnom svijetu on ustvari janje koje je na svijet doslo u jablanici
mada je to u principu pocesto problem sa svim herojima klase melee assasion...bar meni. vece ambicije od mogucnosti
biggrin wrote:uh, ilidan je bas lik za zaginuti , tako lijepo uljece u sred tonu protivnickih heroja, da to vise nije pitanje kompleksa heroja, vec "must do thing" ...sto u kombinaciji sa njegovim mizernim healthom cini da je u paralelnom svijetu on ustvari janje koje je na svijet doslo u jablanici
mada je to u principu pocesto problem sa svim herojima klase melee assasion...bar meni. vece ambicije od mogucnosti
illidan je zvijer samo ko ga igra mora imati jako dobrar pregled igre i ostatak tima mora biti sposoban za 4v5 fajtove.
Melee assassini su možda i najteži za igrati, al svi imaju neke dobre fore i odlični su za ganjati protivničke ranjenike.
Illidan ima foru da nafeeda protivnički tim i podari im pobjedu ako ga igra neko ko se nije uštelio na njemu.
trebao bi biti s katastrofalan niz pa da se nafeeda protivnik toliko. u principu sto si losiji lakse dobivas lvl, cime se pokusava konstantno odrzati balans dva tima...al popravljam se sa illidan-o!. sinoc sam i bez abathura nakucao pofino preko 100k siege dmg, i nekih 60k heroe dmg...a xp najbolji u timu njegov problem su rane faze igre...pa i srednje donekle. u sekundi pogines i u totalu imas katastrofalan score. ako je neka kraca partija, male su sanse da isplivas, makar ti tim i pobijedio.
nazeebo je dobar, mada za namirivanje protivnickih heroja sluzi jedino ako su sa druge strane bas klocevi al je zato za namirivanje gradjevina ili drzanje pozicija muy bueno
Ne znam mene je nesto islo. Nije on neki 1 na 1 al u team fajtovima bas moze pogurat tim. Uuu evo sad ce bit 750 golda za lvl 9 heroja tek sam jutros to procitao
Illidan strasan, odavno mi se neki heroj nije toliko svidio i toliko sjeo kao on, kao sto vec rekose s pocetkom partije moras "kao po jajima" a poslije jao oom ko se nadje s njim 1 vs 1 ma nista mu ne moze pobjeci, kad uleti u borbu gdje su protivnicki heroji na pola health-a moze cuda uciniti.
Ima jako dobre skilove. Uz sve to ne koristi manu sto je za moj stil igre veliki plus.
Nazeebo takodje jako jako dobar heroj a ne sjedaju mi Anub`arak i Zagara.
Anubarak moze biti fantastican, ja uzivam igrat s njim. A jesil probao Sonyu nema ni ona manu. I ona mi je strasna. Edit: Sonya ima doduse rage al se puni udaranjem i jednim skillom.
johnlock071 wrote:Anubarak moze biti fantastican, ja uzivam igrat s njim. A jesil probao Sonyu nema ni ona manu. I ona mi je strasna. Edit: Sonya ima doduse rage al se puni udaranjem i jednim skillom.
JEsam jesam nije losa al opet mi nekako ovaj Illidan srcu prirastao .
johnlock071 wrote:Anubarak moze biti fantastican, ja uzivam igrat s njim. A jesil probao Sonyu nema ni ona manu. I ona mi je strasna. Edit: Sonya ima doduse rage al se puni udaranjem i jednim skillom.
JEsam jesam nije losa al opet mi nekako ovaj Illidan srcu prirastao .
Hehe Ja sam skontao da mi nema omiljenog heroja jer se rotira i to kod mene hehe.
1v1 sam namirio full health diabla sa illidanom...jos je imao i support...koji mi je doduse dosao glave al sve ovo u poodmakloj fazi igre..u ranoj fazi bih se u njega mogao samo zakucati...al je stvarno potezak za kvalitetno igrati
nova rotacija heroja. od ponudjenih jedino sa Tyrande nemam lvl.5 , pa sad tu pokusavam da ugrabim malo zlata. zanimljiv heroj...doduse mozda iz mene progovara i to da me potrefio odlican tim, a protivnik totalna taraba
Tyrande mi je onako bila bezze al tad sam tek poceo igrati kad je ona bila u rotaciji. A Azmoden mi je bio beton al samo sam jednu il dvije s njim odigrao. Ev popravljam komp nadam se do veceras da ce biti ok. Pa cemo se dogovorit za tajming bar da jednu odigramo.
ako Tyrande i zbog cega vrijedi, onda je to "hunters mark". kojeg heroja obiljezis time u masovnoj makljazi, taj se istopi u rekordnom vremenu. Azmoden je odlican i vrlo primjenjiv u haman pa svim mogucim kombinacijama, posebno za unistavanje objekata, boss-ova...evo kontam i njega mozda da uzmem.
cini mi se da bi ovaj butcher mogao ispasti dobar
biggrin wrote:ako Tyrande i zbog cega vrijedi, onda je to "hunters mark". kojeg heroja obiljezis time u masovnoj makljazi, taj se istopi u rekordnom vremenu. Azmoden je odlican i vrlo primjenjiv u haman pa svim mogucim kombinacijama, posebno za unistavanje objekata, boss-ova...evo kontam i njega mozda da uzmem.
cini mi se da bi ovaj butcher mogao ispasti dobar
Dobro je imati Tyrande u timu, može i neki fin dmg napraviti u team fightu kad ih stana i pukne ulti po njima. A i taj mark što kažeš, a još može i healat. Al meni je smor igrati totalni.
E mapa je odlicna IMHO. Mada mi se ne svidja sto su neke mape izbacili tu jednu sedmicu kao da bi vise igrali novu. Pa mogli su jednostavno staviti da ona dolazi duplo cesce i to je to.
Immortalsi nisu teski za ubit a rade bas masovni dmg. Ona makljaza kad usred fajta immortalsi mjenjaju mjesta je za svaku pohvalu i cesto odluci tok meca.
Ja sam skontao da mi najvise pase Nova na lvl 20