Heroes of the Storm
Moderator: Benq
- biggrin
#1 Heroes of the Storm
Posto na prethodnom topic-u postaje lagano komplikovano upratiti ko o kojoj igri prica, a vidim da se pojavilo vec solidan broj interesanata na temu Heroes of the Storm, vjerujem da je vrijeme da ova igra dobije i svoju zasebnu temu.

- biggrin
#2 Re: Heroes of the Storm
nakon testiranja obje njegove "R" sposobnosti, definitivno se drzim tog skoka (: a i ima ubjedljivo najbolje "pokliče" i "komentare". nije mi najdrazi za igrati, al svi ti heroji melee warrior klase su poteske sa relativno slabim score-om, a opet nuzni za kvalitetnu timsku igrujohnlock071 wrote:Warashii wrote:Isprobao sam skoro sve igram od zatvorene bete, osim Murky-a i mozda jos maksimalno dvoje, Illidan ok al E.T.C. nist ja sa njim ne znam a znam da je dobar heroj.biggrin wrote:kad budu dzaba, probas i vidis jel to tooo. moja preporuka ti je zagara, e.t.c., illidan...nisu skupi, a odlicni...ili je makar dobra furka igrati sa njima
Joj ETC je strava, nije mi baš najdraži al mislim da imam najbolji skor s njim dosad. Možeš lako uletiti i ugurati njihove assassine usred svog tima i riješiti team fight, a i odličan je za ganjat ih kad počnu bježati sa malo HP-a...
Ja uvijek uzmem onaj ulti što može skočit bilo gdje na mapidobar teleport iz baze usred fajta i jako koristan kad ih tako ganjate.
- biggrin
#3 Re: Heroes of the Storm
omiljena mapa? svaka je originalna i zahtjeva drugaciji nacin igranja na njoj, medjutim sigurno se preferira neka. meni licno ni jedna nije mrska, a prednost dajem Garden of Terror. vjerovatno sto sam se stelnuo na Garden Terror-a pa naberem siege ponta i sa herojima koji to rijeko imaju, pa se osjecam bitnijim 
- Warashii
#4 Re: Heroes of the Storm
E ako mi ima mrze mape na igri of Garden Terror evo glavebiggrin wrote:omiljena mapa? svaka je originalna i zahtjeva drugaciji nacin igranja na njoj, medjutim sigurno se preferira neka. meni licno ni jedna nije mrska, a prednost dajem Garden of Terror. vjerovatno sto sam se stelnuo na Garden Terror-a pa naberem siege ponta i sa herojima koji to rijeko imaju, pa se osjecam bitnijim
Pomalo se sada stelim sa Malfurionom, ne izgleda mi nimalo los heroj iako mi je na prvu izgledao poprilicno slab.
-
johnlock071
#5 Re: Heroes of the Storm
Velikibiggrin wrote: nakon testiranja obje njegove "R" sposobnosti, definitivno se drzim tog skoka (: a i ima ubjedljivo najbolje "pokliče" i "komentare". nije mi najdrazi za igrati, al svi ti heroji melee warrior klase su poteske sa relativno slabim score-om, a opet nuzni za kvalitetnu timsku igru
Zeznuo sam se, najbolji skor imam sa Arthasom, 7/7
Meni je gušt igrati i warriore kad imaš solidan tim koji razmišlja.. A najgore mi je kad nam je najgori igrač warrior i u team fightu udari jednom pa bježi pozadi, hoće da tenkaju Valla, Jaina i slični...
-
johnlock071
#6 Re: Heroes of the Storm
Ehhh mape... Evo moje poražavajuće statistike

Kunem se nisam ovako loš, već je do loših timova
E sad kad bih vam rekao da mi je Haunted Mines (41%) jedna od najdražih mapa, a Dragon Shrine (82%) najmanje draga, ne znam hoćete mi vjerovati.
Al fakat na Mines uvijek nekakav retardiran tim, ono vrijeme da se ide u mines likovi farmaju lejnove........
Volim i Garden of terror kad uzmeš terrora i samo trčiš gore dole bacaš ono W srušiš im 3 fronta
Dobri su mi i Sky Temple i Cursed Hollow a i Tomb
Eto nekako onaj pirat i Dragon shrine su mi najmanje drage.

Kunem se nisam ovako loš, već je do loših timova
E sad kad bih vam rekao da mi je Haunted Mines (41%) jedna od najdražih mapa, a Dragon Shrine (82%) najmanje draga, ne znam hoćete mi vjerovati.
Al fakat na Mines uvijek nekakav retardiran tim, ono vrijeme da se ide u mines likovi farmaju lejnove........
Volim i Garden of terror kad uzmeš terrora i samo trčiš gore dole bacaš ono W srušiš im 3 fronta
Dobri su mi i Sky Temple i Cursed Hollow a i Tomb
Eto nekako onaj pirat i Dragon shrine su mi najmanje drage.
-
johnlock071
#7 Re: Heroes of the Storm
Joj i meni je na prvu bio kriza i nisam više ni jednom probao, totalno sam fejlao s njim.Warashii wrote: Pomalo se sada stelim sa Malfurionom, ne izgleda mi nimalo los heroj iako mi je na prvu izgledao poprilicno slab.
-
johnlock071
#8 Re: Heroes of the Storm
Evo neću više spammat za sad
samo da se pohvalim da sam skupio 10k golda za Novu i ne žalim ni sekundu, vrijedi 20k
Znači baš čisti gušt za igrati.
Znači baš čisti gušt za igrati.
- biggrin
#9 Re: Heroes of the Storm
@warashii - "ti i ja dva smo sveta razlicitaaa"..meni najgori score na Sky Temple
Malfurion? u pocetku sam, kao i sa svim ostalim, naguravao lvl.5, a kako je jeftin,, zbog heroes league sam ga uzeo...i sad mi postaje nesto drag hebo on mater svuuju 
@johnlock071 - gdje ti vidis te score-ove sa herojima? pa dobar ti je score, ako je suditi po meni
a mislim da oni balansiraju tako sa svima i formiraju timove tako da covjek u konacnici ima nekih cca.50% omjer pobjeda i poraza. Nova je najbolji lik u igri kompletnoj, kada doguras do lvl.da imas ona tri metka koja se restartuju ako namiris nekog heroja. ja sam isprobao sinoc Kael'thas. sa ovim XP boost-om brzo se namiri 5.lvl
i u te 4 partije skontao da ne vrijedi silnog golda koji se trazi za njega. a jos je i saam nekakav sav iritantan i poludebilan vizuelno gledajuci 
@johnlock071 - gdje ti vidis te score-ove sa herojima? pa dobar ti je score, ako je suditi po meni
-
johnlock071
#10 Re: Heroes of the Storm
Hahah
dobar je Kael'thas, mašina
A Arthas mi stoji među ona 3 heroja što sam kao najviše odigrao, mada sam siguran da sam s drugima igrao više.. Prva je naravno Valla 45 gejmova
drugi stoji Arthas 7 games, i kad kliknem na njega tu piše 7 wins. A ne znam da se može pogledati sa svim herojima omjer, što mi je malo glupo.
A Arthas mi stoji među ona 3 heroja što sam kao najviše odigrao, mada sam siguran da sam s drugima igrao više.. Prva je naravno Valla 45 gejmova
-
johnlock071
#11 Re: Heroes of the Storm
A ovo je najveći gušt u igri
Uspjelo mi još samo jednom sa LiLi
al nisam uhvatio screenshot.
Da i Sonya mi je hardcore.

Da i Sonya mi je hardcore.

- Warashii
#12 Re: Heroes of the Storm
Ma ja nekako cim vidim da mrak pada na Garden-u i meni se pomraci pred ocima.
Malo koji heroj ne valja samo se valja usteliti s njim.
Ja sam prvog kupio Tychus-a i nisam pozadugo igrao s njim, sinoc odigram koju ma ni naopako me ne ide, ginem ko lud.
Kupio sam nedavno Li Li a da nisam nju kupio bi sada Malfuriona definitivno.
Imam na raspolaganju nekih 20k zlata al jos nista necu da uzimam.
Malo koji heroj ne valja samo se valja usteliti s njim.
Ja sam prvog kupio Tychus-a i nisam pozadugo igrao s njim, sinoc odigram koju ma ni naopako me ne ide, ginem ko lud.
Kupio sam nedavno Li Li a da nisam nju kupio bi sada Malfuriona definitivno.
Imam na raspolaganju nekih 20k zlata al jos nista necu da uzimam.
-
johnlock071
#13 Re: Heroes of the Storm
Tychus i Diablo, ja s njima dvojicom ne mogu ni protiv botova.
Uzmi Novu i Vallu beton su. 
- Warashii
#14 Re: Heroes of the Storm
Vallu imam, sa njom imam mislim i najbolji skor, ali je ne igram cesto, nastojim da leveujem ostale heroje.johnlock071 wrote:Tychus i Diablo, ja s njima dvojicom ne mogu ni protiv botova.Uzmi Novu i Vallu beton su.
- biggrin
#15 Re: Heroes of the Storm
ne sjecam se da sam uspio nagurati 20 kills u cugu
a ta statistika se osvjezava periodicno, mislim da to ide nesto tipa zadnjih mjesec....
tychus mi je odlican, a najgori do sada su mi bili diablo i stitches.
nemoj letiti sa trosenjem zlata. kad naletis na heroja koji ti je dobar, njega uzmes i ides lagano dalje naguravati ostale na lvl.5 da skuckas jos golda. ja ostajem pri ranijim preporukama:zagara, kerrigan ...jah zaboravio sam pomenuti gazlowe. i anub`arak je prelud lik (:
tychus mi je odlican, a najgori do sada su mi bili diablo i stitches.
nemoj letiti sa trosenjem zlata. kad naletis na heroja koji ti je dobar, njega uzmes i ides lagano dalje naguravati ostale na lvl.5 da skuckas jos golda. ja ostajem pri ranijim preporukama:zagara, kerrigan ...jah zaboravio sam pomenuti gazlowe. i anub`arak je prelud lik (:
- macmoodan
#16 Re: Heroes of the Storm

uopste nisam noob i feeder
a garden mi je najdrazi ubjedljivo!
- biggrin
#17 Re: Heroes of the Storm
igras sa rendom igracima ili imas svoj tim?
- macmoodan
#18 Re: Heroes of the Storm
Random, mozda neki tim skontam kad se malo stelnem u hero league, sad sam tek 20. lvl
Mogli smo kasnije organizovat kul klix klan
Mogli smo kasnije organizovat kul klix klan
- Warashii
#19 Re: Heroes of the Storm
Moja situacija

Sa Vallom ubjedljivo najvise "takedowns" a samo 8 partija
.
A vidi se i zasto Garden nevolim.

Sa Vallom ubjedljivo najvise "takedowns" a samo 8 partija
A vidi se i zasto Garden nevolim.
-
johnlock071
#20 Re: Heroes of the Storm
Pa solidni su vam statsi. 
Ovi 2k i 4k gold heroji su defitivno najisplativiji, nisu mi uopšte bolji ovi skuplji ni sekunde. 7k sam platio Zagaru i Kerri, a 10k jedino Novu.
Još nemam 10 heroja za lige.
Ovi 2k i 4k gold heroji su defitivno najisplativiji, nisu mi uopšte bolji ovi skuplji ni sekunde. 7k sam platio Zagaru i Kerri, a 10k jedino Novu.
Još nemam 10 heroja za lige.
- biggrin
#21 Re: Heroes of the Storm
polako, dok uletite u heroes league, pa ce te vidjeti kako se kvari statistika
od 5 uzeo samo jednu...totalno demotivirajuce
a ovo za tim nije losa ideja...cak je i ime prikladno 
- Warashii
#22 Re: Heroes of the Storm
MEni samo treba 10 heroja, kojih ubrzo mogu da kupim, ali cu ipak sacekati jos sa ligom heroja, mada ima nas trojica koja konstantno igraju al dzaba i trojica zajedno kad njih tamo bude 5 koji igraju u timu + TS.biggrin wrote:polako, dok uletite u heroes league, pa ce te vidjeti kako se kvari statistikaod 5 uzeo samo jednu...totalno demotivirajuce
a ovo za tim nije losa ideja...cak je i ime prikladno
- biggrin
#23 Re: Heroes of the Storm
kupi odmah sve ove jeftine. sto rece john svakako su najisplativiji, a kad ispunis kvotu od 10, onda lagano i bez srkleta, po vlastitom ćejfu nabavljas nove, kako glod pristigne
- biggrin
#24 Re: Heroes of the Storm
mrzim kad mi je quest "win 3 games". k`o da time bace urok neki, pa ne mozes sastaviti pobjede, da ti za lijeka treba
-
johnlock071
#25 Re: Heroes of the Storm
Baš i meni tako.biggrin wrote:mrzim kad mi je quest "win 3 games". k`o da time bace urok neki, pa ne mozes sastaviti pobjede, da ti za lijeka treba
De mi reci jel se u toj ligi dobija šta više golda po partiji?