Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stella_k wrote:@T
Netachno!! Otkud znam da se mnogo manje boji...vidim joj u ocima....poznajem je, moja je.....
Ne prekrassssni, nisi u pravu BOJIM SE..
Nego, kad se ti i Hana zenite???
U ocima vidis pogled djeteta koje ti vjeruje...a ti u sebi znas da si lagala...djete je smireno, jer misli da mu mama ne laze...pokazala mu je to i sa Barbikom...legne na krevet....teta mu zabije bocu u guzu...djetetu se stisne...stane mu knedla u grlu...ali ne place, jer to nije ni Barbika...ali zna da mu je mama lagala
P.S. za Hanu sam vec rekao...ne mijenjam ja tako lako misljenja...a taktika ti je vise nego losa...ta predstava mene uopste ne nervira
Netachno!! Otkud znam da se mnogo manje boji...vidim joj u ocima....poznajem je, moja je.....
U ocima vidis pogled djeteta koje ti vjeruje...a ti u sebi znas da si lagala...djete je smireno, jer misli da mu mama ne laze...pokazala mu je to i sa Barbikom...legne na krevet....teta mu zabije bocu u guzu...djetetu se stisne...stane mu knedla u grlu...ali ne place, jer to nije ni Barbika...ali zna da mu je mama lagala
P.S. za Hanu sam vec rekao...ne mijenjam ja tako lako misljenja...a taktika ti je vise nego losa...ta predstava mene uopste ne nervira
Vidim, ni ti nemas djecu...
Pa lijepo je kasnije objasnila A, djecija psihologija i tranzicioni predmet..
Ali nema veze...
A ovo sa Hanom ZAISTA NEMA NIKAKVE VEZE SA MNOM, ne lazem ti jer nema potrebe....ne poznajemo se, NE BOJIM TE SE , fakat ozbiljno, nemam nista sa tim
Last edited by stella_k on 14/09/2005 01:54, edited 1 time in total.
hananah wrote:Ih kad te Hana obrne i prevrne neces znati kako se zoves samo ces znati da hoces jos i jos
Nego T najozbiljnije -kad cu ja imati priliku da te probam
Mislis nikad ponovo T ma nemoj bolan ono sto si mi ti znao uraditi nije niko ni prije ni poslije tebe, fakat si vrhunski strucnjak u nekim stvarima evo spremna sam te i ozeniti samo da imam redovan 69 sex sa tobom
Vidim, ni ti nemas djecu...
Pa lijepo je kasnije objasnila A, djecija psihologija i tranzicioni predmet..
Ali nema veze...
A ovo sa Hanom ZAISTA NEMA NIKAKVE VEZE SA MNOM, ne lazem ti jer nema potrebe....ne poznajemo se, ne BOJIM TE SE , fakat ozbiljno, nemam nista sa tim
Da li imam djecu ili nemam, ti ne znas, nego samo pretpostavljas
... a djeciju psihologiju neko savladava tako sto pred djetetom od sebe pravi osobu kojoj se ne moze vjerovati, jer igra prljavo i vara...a neko djeciju psihologiju pokusava savladati gradnjom povjerenja
Sto se tice Hane...pa, sustinski je ovo isto, kao i ono citanje izmedju redova tvojih pojedinih komentara ... samo sto sam na ovakve stvari ja otporan ....
hananah wrote:Mislis nikad ponovo T ma nemoj bolan ono sto si mi ti znao uraditi nije niko ni prije ni poslije tebe, fakat si vrhunski strucnjak u nekim stvarima evo spremna sam te i ozeniti samo da imam redovan 69 sex sa tobom
hano, naivna si ako mislis da me tangiras na bilo koji nacin ovim glupostima
de ba bivsi moj dragi priznaj da me nisi zaboravio eto, pusam te na popravni tvoja sam sva, sjeti se mog zanosnog tijela i kako si jecao u mom narucnu ides na popravni duso a od tebe zavisi ostalo
Dobro T,
ako mislis da ja igram prljavo i varam, ok, to je tvoje misljenje i ja ga postujem.
Nema smisla da bilo sta jos napisem na ovu temu, jer vidim da si ti svoje misljenje vec izgradio o meni. Biti pravedan...tesko je. Biti mudar...najteze.
hananah wrote:de ba bivsi moj dragi priznaj da me nisi zaboravio eto, pusam te na popravni tvoja sam sva, sjeti se mog zanosnog tijela i kako si jecao u mom narucnu ides na popravni duso a od tebe zavisi ostalo
na koju li si ti curu mislila, dok si sebe opisivala?
stella_k wrote:Dobro T,
ako mislis da ja igram prljavo i varam, ok, to je tvoje misljenje i ja ga postujem.
Nema smisla da bilo sta jos napisem na ovu temu, jer vidim da si ti svoje misljenje vec izgradio o meni. Biti pravedan...tesko je. Biti mudar...najteze.
Pa, ova tema i nema veze sa Hanom, jel' tako
Ako imas jos sta napistai u vezi teme, ili bilo cega drugog, slobodno napisi
Sto se tice pravednosti i mudrosti...slazem se sa ovim sto si napisala
T duso moja odoh ja spavti, ti kljuc jos imas i nemoj paliti svjetla znas napamet kako doci do kreveta i ne budi me samo stavi ruku ispod moje glave kao nekad i probudi me u 5 na zornjak kao nekad
hananah wrote:T duso moja odoh ja spavti, ti kljuc jos imas i nemoj paliti svjetla znas napamet kako doci do kreveta i ne budi me samo stavi ruku ispod moje glave kao nekad i probudi me u 5 na zornjak kao nekad
hananah wrote:Mislis nikad ponovo T ma nemoj bolan ono sto si mi ti znao uraditi nije niko ni prije ni poslije tebe, fakat si vrhunski strucnjak u nekim stvarima evo spremna sam te i ozeniti samo da imam redovan 69 sex sa tobom