Reko sam ja da su djevojke iz BIH najljepše.
Hercegovka izabrana za miss Kanade
-
MilanT
-
u_prolazu2
kako znate da je tijana arnautovic albanka ?
koliko ja znam moze biti i bosnjakinja i srpkinja i hrvatica - sto se tice prezimena, nemam pojma sto je.
hrvata ima koliko hoces naprimjer s prezimenom bosnjak (samo nemoj molim opet da im vi odredjujete nacionalnost - govorim o onome sto oni kazu da jesu).
koliko ja znam moze biti i bosnjakinja i srpkinja i hrvatica - sto se tice prezimena, nemam pojma sto je.
hrvata ima koliko hoces naprimjer s prezimenom bosnjak (samo nemoj molim opet da im vi odredjujete nacionalnost - govorim o onome sto oni kazu da jesu).
-
violentjack
Turci su Albance zvali Arnautima
Sluzili su kao dizdari cuvari utvrda
Neki su sad Hrvati..neki Bosnjaci a neki i Srbi..
Sluzili su kao dizdari cuvari utvrda
Neki su sad Hrvati..neki Bosnjaci a neki i Srbi..
-
a_muharike
Otkada su Tijane Bosnjakinje i Hrvatice !? Cura je Srpkinja defintivno.u_prolazu2 wrote:kako znate da je tijana arnautovic albanka ?
-
ding-dong
Tijana Arnautovic
OTTAWA
Hometown: Ottawa
A first-year student at Carleton University majoring in International Business, Tijana says she looks forward to pursuing a career in International Law. Using her language skills -- she speaks Serbo-Croatian, French, & English. -- Tijana enjoys volunteering within the local Serbian community, and has studied and performed traditional Serbian folk dance for over a decade. Tijana's proudest accomplishments are her academic achievements: she graduated high school with a very strong average, was on the honour roll every year and was awarded a full scholarship to Carleton. In Tijana's spare time, she enjoys dancing, reading, spending time with her family and friends, and says jokingly that if you can't find her at home, she must be at the mall!

OTTAWA
Hometown: Ottawa
A first-year student at Carleton University majoring in International Business, Tijana says she looks forward to pursuing a career in International Law. Using her language skills -- she speaks Serbo-Croatian, French, & English. -- Tijana enjoys volunteering within the local Serbian community, and has studied and performed traditional Serbian folk dance for over a decade. Tijana's proudest accomplishments are her academic achievements: she graduated high school with a very strong average, was on the honour roll every year and was awarded a full scholarship to Carleton. In Tijana's spare time, she enjoys dancing, reading, spending time with her family and friends, and says jokingly that if you can't find her at home, she must be at the mall!
-
violentjack
Posrbjena Albanka kao i Lekovic...Milosevic..Bjelopavlovic.sve Albanskog porijekla
-
u_prolazu2
[quote="violentjack"]Posrbjena Albanka kao i Lekovic...Milosevic..Bjelopavlovic.sve Albanskog porijekla[/quote]
jebote - koji je ovaj violentjack znalac, pa taj sve zivo zna, imal ista sto on ne zna (osim jednazbi hahaha). sve svjetske statistike. zivotno vazna pitanja, kao naprimjer koliko ima muslimana u indiji, tko izumire tko se radja. kad budes trazio posao u svojoj domovini (USA), to ce ti prvo pitanje postaviti na interview-u
jebote - koji je ovaj violentjack znalac, pa taj sve zivo zna, imal ista sto on ne zna (osim jednazbi hahaha). sve svjetske statistike. zivotno vazna pitanja, kao naprimjer koliko ima muslimana u indiji, tko izumire tko se radja. kad budes trazio posao u svojoj domovini (USA), to ce ti prvo pitanje postaviti na interview-u
-
violentjack
Ma da bar ga imam..koje ti imas drzavljanstvo
Ta jednadaba nije bila ta nego drugacija..nisam znao kako da je postavim jer je bila u testu..a to sam po predavnju radio..nesto kao vi Kosovsku bitku koju vam je slijepi Srbin izdiktirao u desetercu..samo malkice je pretjerao..jedndzabe znam ''pametnjakovicu..ali vidim da je to tebe uzalud objasnjavati..pa ipak si jadni Srbijanac..pa cu te ostaviti na miru
Inace to je standardna college algebra..za college level
Ta jednadaba nije bila ta nego drugacija..nisam znao kako da je postavim jer je bila u testu..a to sam po predavnju radio..nesto kao vi Kosovsku bitku koju vam je slijepi Srbin izdiktirao u desetercu..samo malkice je pretjerao..jedndzabe znam ''pametnjakovicu..ali vidim da je to tebe uzalud objasnjavati..pa ipak si jadni Srbijanac..pa cu te ostaviti na miru
Inace to je standardna college algebra..za college level
-
violentjack
Nece postavi ti pitanje ides na intervju da li si koga klao i ubijao..prije nego sto apliciras
Marko Boski je rekao nisam..pa opet je uhapsen jer je podmukli lazov.,..ipak ne znam tvok rekood..mozda bi Hag volio cuti te
Pazi ako si slucajno iz Hrvatske..Interpol najvise voli Hrvatske Srbe..pa
Kazu da je glavni grad Srbije Hag
Marko Boski je rekao nisam..pa opet je uhapsen jer je podmukli lazov.,..ipak ne znam tvok rekood..mozda bi Hag volio cuti te
Pazi ako si slucajno iz Hrvatske..Interpol najvise voli Hrvatske Srbe..pa
Kazu da je glavni grad Srbije Hag
-
MilanT
u_prolazu2 wrote:violentjack wrote:Posrbjena Albanka kao i Lekovic...Milosevic..Bjelopavlovic.sve Albanskog porijekla
-
Sarajevska Princeza
violentjack wrote:Kazu da je glavni grad Srbije Hag
a Milance odmah u napad -
-
Sarajevska Princeza
#15 Re: Hercegovka izabrana za miss Kanade
Samo ono lijevo uho joj malo klempavo kako nisi primjetio. Jel BOSANKA?
-
u_prolazu2
[quote="violentjack"]Milan je'' Bosanac''
[/quote]
a ne "Bosanac" mogu biti samo oni koji se smiju onome sto kazu vrhovni intelektualci i krema "Bosanskog" drustva, kao sto su violentjack i Sarajevska Princeza (jos neki nisu dostojni niti da im spomenem ime). violentjack je svima odredio vec sto su po nacionalnosti, tamo da ne moramo brinuti uopce..
a ne "Bosanac" mogu biti samo oni koji se smiju onome sto kazu vrhovni intelektualci i krema "Bosanskog" drustva, kao sto su violentjack i Sarajevska Princeza (jos neki nisu dostojni niti da im spomenem ime). violentjack je svima odredio vec sto su po nacionalnosti, tamo da ne moramo brinuti uopce..
-
Sarajevska Princeza
ah Dzeka nemam sta braniti on to zna i samu_prolazu2 wrote: a ne "Bosanac" mogu biti samo oni koji se smiju onome sto kazu vrhovni intelektualci i krema "Bosanskog" drustva, kao sto su violentjack i Sarajevska Princeza (jos neki nisu dostojni niti da im spomenem ime). violentjack je svima odredio vec sto su po nacionalnosti, tamo da ne moramo brinuti uopce..
-
violentjack
U prolazu izgubio si se pa sad pokusavas nesto ostvariti?
Nazalost vasa inteligencija ne postoji.
Nazalost vasa inteligencija ne postoji.
-
violentjack
Da evo u prolazu vec sam odredio tvoju naciju
Prvo slovo je C..a nema ih puno
Prvo slovo je C..a nema ih puno
-
stavrogin
jarane kako si ti jebeno glup, to je stvarno zalosno.violentjack wrote:Posrbjena Albanka kao i Lekovic...Milosevic..Bjelopavlovic.sve Albanskog porijekla
ako ti je neko rekao da mozda nisi glup to je zato sto ne zele da te uvrijede, zale te, kao ja, pogotovo nakon onih jednacina.
-
violentjack
Zahvaljujem jer nije bila jedndzaba..nego sam radio po sjecanju
Zahvaljujem jer si se jasno obratio meni Direktno
Zahvaljujem sto si mi rekao glup..jer cu bar imati razloga da gledam jednog manje
Zahvaljujem na mnogo cemu..a jednadzaba bila jaka ili ne..pao sam pa sta sad..mozda si ti krem drustva
Ja iona ko lezim po netu..zna raja..dok ces ti bi niko i nista
U kojoj zemlji kupis socijalu
Zahvaljujem jer si se jasno obratio meni Direktno
Zahvaljujem sto si mi rekao glup..jer cu bar imati razloga da gledam jednog manje
Zahvaljujem na mnogo cemu..a jednadzaba bila jaka ili ne..pao sam pa sta sad..mozda si ti krem drustva
Ja iona ko lezim po netu..zna raja..dok ces ti bi niko i nista
U kojoj zemlji kupis socijalu
-
violentjack
Stavrogin malen si i neznatan..ja kad sam bainra POCetnike na forumima..ti si jos bio mlad momak
Cetnike na Bos cafeu..pa onda koliko je Ceti spusilo ban na Bosnjackom frontu
Mozda si ti i jedan od njih..ali hvala ti..nije sto sam ja ''glup'', iako sam najvjerovatnije procitao vise knjiga od tebe, , nego jer se vidi da razum nije tvoja jaca strana..a kaj ce ti razum, zar ne?
Ne znas se ni kulturno ponasati svu tvoju sociopatiju prebacujes meni..a meni je drago..jer si mi ucinio uslugu..NAZIVAJUCI ME GLUPIM
Cak u tvojoj nemoci me nazivas glupim..iako nisi procitao kad sam ja rekao da je jednacina izgledala kao ta. slicna
Volio bih popricati s tobom u Kanadi..jer se tamo krijes ..mozda oko Toronta..ali vidjet cemo se mi jednog dana

Cetnike na Bos cafeu..pa onda koliko je Ceti spusilo ban na Bosnjackom frontu
Mozda si ti i jedan od njih..ali hvala ti..nije sto sam ja ''glup'', iako sam najvjerovatnije procitao vise knjiga od tebe, , nego jer se vidi da razum nije tvoja jaca strana..a kaj ce ti razum, zar ne?
Ne znas se ni kulturno ponasati svu tvoju sociopatiju prebacujes meni..a meni je drago..jer si mi ucinio uslugu..NAZIVAJUCI ME GLUPIM
Cak u tvojoj nemoci me nazivas glupim..iako nisi procitao kad sam ja rekao da je jednacina izgledala kao ta. slicna
Volio bih popricati s tobom u Kanadi..jer se tamo krijes ..mozda oko Toronta..ali vidjet cemo se mi jednog dana
-
Sarajevska Princeza
violentjack wrote:Nazalost vasa inteligencija ne postoji.
U prolazu njegova inteligencija nikad nije ni postojala.