Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
dgL_

#1 Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by dgL_ »

Evo raja zanima me jel ima neko da radi za ovu vodecu firmu u BiH za distribuciju lijekova... Skoro je bio oglas za prijem vozaca/distributera lijekova pa me zanima ako neko zna neke info iz prve ruke...
Seawolf

#2 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by Seawolf »

dgL_ wrote:Evo raja zanima me jel ima neko da radi za ovu vodecu firmu u BiH za distribuciju lijekova... Skoro je bio oglas za prijem vozaca/distributera lijekova pa me zanima ako neko zna neke info iz prve ruke...
Moje iskustvo s njima kao poslovnim partnerom je vrlo pozitivno. Ako su upola takvi kao poslodavac, toplo preporučujem ... ganjaj ti to.
dgL_

#3 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by dgL_ »

Seawolf wrote:
dgL_ wrote:Evo raja zanima me jel ima neko da radi za ovu vodecu firmu u BiH za distribuciju lijekova... Skoro je bio oglas za prijem vozaca/distributera lijekova pa me zanima ako neko zna neke info iz prve ruke...
Moje iskustvo s njima kao poslovnim partnerom je vrlo pozitivno. Ako su upola takvi kao poslodavac, toplo preporučujem ... ganjaj ti to.
Ma ja, cuo sam i ja da su fer i korektni... Vidjecemo sta ce bit
dgL_

#4 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by dgL_ »

MickeyPierce wrote:Ako ti se radi od 7 do 7 a nakon toga te hladno posalju da vozis pazar ili lijekove za mostar i istu noc se vracas za sa ... Onda bujrum
Jel imas iskustva da je tako? To moze proci jedan dan... Hajde nekako ces izgurati ali svaki dan sumnjam da je tako i da moze biti tako... Kakve su plate?
dgL_

#5 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by dgL_ »

MickeyPierce wrote:Plate srednja zalost ... 6-7 stoja ... Radi se pon- sub od 8 do kad se zavrsi ... A to je najranije 6pola 7. Info iz prve ruke. Vozaci se mijenjaju maltene svaki mjesec. Zato su i konkursi cesti.
Hvala na info, vidjecemo ..

Ako jedna uspjesna firma farmaceutska tako tretira radnike onda je to dno dna.. Ali tu se krije kljuc... Ko god je djubre prema radnicima uspije... Ko pazi radnike propadne.. Welcome to BIH
Dosadno mii

#6 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by Dosadno mii »

MickeyPierce wrote:Plate srednja zalost ... 6-7 stoja ... Radi se pon- sub od 8 do kad se zavrsi ... A to je najranije 6pola 7. Info iz prve ruke. Vozaci se mijenjaju maltene svaki mjesec. Zato su i konkursi cesti.
Istina sve napisano.

Tesko izrabljivanje radnika.
dgL_ wrote:Ko god je djubre prema radnicima uspije... Ko pazi radnike propadne.. Welcome to BIH
Ovaj nece propasti jos dugo :D
dgL_

#7 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by dgL_ »

Sta reci... Hvala za info... Sta ce biti i kako vidjecemo... Da li ce mi se svidjeti ili ne... Sve je moguce... Cuo sam i par pozitivnih komentara ovako medju rajom... A evo vi ovde apsolutno kontra pricate... Raditi bez zivota privatnog za 6-7 stoja ne pada napamet nikome... Osim nekoj bjedi koja je zaista u takvoj situaciji da mora raditi... Pa onda je bolje raditi kao zastitar u agencijama... Ispadose bolji uslovi nego ovde...
muha_sa

#8 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by muha_sa »

imal kakva dobra firma gdje se može u toku radnog vremena samo forumat :? i da je redovna plata--jakako :thumbup:

umorio sam se od rada :(
zavezata-vreca

#9 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva

Post by zavezata-vreca »

Ima u mene u preduzećetu
Post Reply