Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Moderator: anex
-
dgL_
#1 Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Evo raja zanima me jel ima neko da radi za ovu vodecu firmu u BiH za distribuciju lijekova... Skoro je bio oglas za prijem vozaca/distributera lijekova pa me zanima ako neko zna neke info iz prve ruke...
-
Seawolf
#2 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Moje iskustvo s njima kao poslovnim partnerom je vrlo pozitivno. Ako su upola takvi kao poslodavac, toplo preporučujem ... ganjaj ti to.dgL_ wrote:Evo raja zanima me jel ima neko da radi za ovu vodecu firmu u BiH za distribuciju lijekova... Skoro je bio oglas za prijem vozaca/distributera lijekova pa me zanima ako neko zna neke info iz prve ruke...
-
dgL_
#3 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Ma ja, cuo sam i ja da su fer i korektni... Vidjecemo sta ce bitSeawolf wrote:Moje iskustvo s njima kao poslovnim partnerom je vrlo pozitivno. Ako su upola takvi kao poslodavac, toplo preporučujem ... ganjaj ti to.dgL_ wrote:Evo raja zanima me jel ima neko da radi za ovu vodecu firmu u BiH za distribuciju lijekova... Skoro je bio oglas za prijem vozaca/distributera lijekova pa me zanima ako neko zna neke info iz prve ruke...
-
dgL_
#4 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Jel imas iskustva da je tako? To moze proci jedan dan... Hajde nekako ces izgurati ali svaki dan sumnjam da je tako i da moze biti tako... Kakve su plate?MickeyPierce wrote:Ako ti se radi od 7 do 7 a nakon toga te hladno posalju da vozis pazar ili lijekove za mostar i istu noc se vracas za sa ... Onda bujrum
-
dgL_
#5 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Hvala na info, vidjecemo ..MickeyPierce wrote:Plate srednja zalost ... 6-7 stoja ... Radi se pon- sub od 8 do kad se zavrsi ... A to je najranije 6pola 7. Info iz prve ruke. Vozaci se mijenjaju maltene svaki mjesec. Zato su i konkursi cesti.
Ako jedna uspjesna firma farmaceutska tako tretira radnike onda je to dno dna.. Ali tu se krije kljuc... Ko god je djubre prema radnicima uspije... Ko pazi radnike propadne.. Welcome to BIH
- Dosadno mii
#6 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Istina sve napisano.MickeyPierce wrote:Plate srednja zalost ... 6-7 stoja ... Radi se pon- sub od 8 do kad se zavrsi ... A to je najranije 6pola 7. Info iz prve ruke. Vozaci se mijenjaju maltene svaki mjesec. Zato su i konkursi cesti.
Tesko izrabljivanje radnika.
Ovaj nece propasti jos dugodgL_ wrote:Ko god je djubre prema radnicima uspije... Ko pazi radnike propadne.. Welcome to BIH
-
dgL_
#7 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Sta reci... Hvala za info... Sta ce biti i kako vidjecemo... Da li ce mi se svidjeti ili ne... Sve je moguce... Cuo sam i par pozitivnih komentara ovako medju rajom... A evo vi ovde apsolutno kontra pricate... Raditi bez zivota privatnog za 6-7 stoja ne pada napamet nikome... Osim nekoj bjedi koja je zaista u takvoj situaciji da mora raditi... Pa onda je bolje raditi kao zastitar u agencijama... Ispadose bolji uslovi nego ovde...
- muha_sa
#8 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
imal kakva dobra firma gdje se može u toku radnog vremena samo forumat
i da je redovna plata--jakako
umorio sam se od rada
umorio sam se od rada
- zavezata-vreca
#9 Re: Hercegovina lijek d.o.o - info, iskustva
Ima u mene u preduzećetu