Općenito o Mostaru

Zanimljivosti i zbivanja u Mostaru, Čapljini, Ljubuškom, Stocu, Trebinju, Bileći, Gacku i drugim mjestima u regionu.
User avatar
newklear
Posts: 1370
Joined: 10/12/2009 15:59

#226 Re: Općenito o Mostaru

Post by newklear »

Evo jedan video za Ljubu i ostalu kompaniju :-)

https://9gag.com/gag/an5eGv0
Gustar
Posts: 93
Joined: 23/06/2019 17:25

#227 Re: Općenito o Mostaru

Post by Gustar »

RADMILA KOMADINA: "STANJE NA PROČISTAČU JE KATASTROFA..."

http://www.pravonagrad.ba/radmila-komad ... atastrofa/

Sprema se još jedna katastrofa a ide na još gore, sve su šanse da će biti ugašena bolnica južni logor a već se uputnice šalju na bijeli brijeg tj budeš upitan gdje želiš.

https://www.bljesak.info/gospodarstvo/u ... ofu/281933

Zlatko Guzina osvjedočena lopina.
Gustar
Posts: 93
Joined: 23/06/2019 17:25

#228 Re: Općenito o Mostaru

Post by Gustar »

Upoznajte đakona iz Mostara koji pravoslavnu liturgiju služi na arapskom jeziku

Image

https://mojabih.oslobodjenje.ba/zivotne ... eziku/1187

Gustar
Posts: 93
Joined: 23/06/2019 17:25

#229 Re: Općenito o Mostaru

Post by Gustar »

Jutros vidim čisti se plato ispod starog mosta, mada je opet sve puno opušaka i stakla svuda, pokupili boce i plastiku pa misle očistili.

SDA licemjeri kao i svaki bajram očiste jednom godišnje da se kao prikrije poganluk onaj dole.

Opet svečanost bajramska u gomili smeća, navikla SDA seljadija, samo će to doć da se naždere i ostavi gomilu smeća Mostarcima kažu nek brate čiste.

Nakon komunalne krize Mostar: Načelnik komunalnog odjela traži premještaj

https://www.bljesak.info/vijesti/politi ... taj/277955
User avatar
wewa
Posts: 14749
Joined: 27/05/2010 15:20
Location: djah na brdu, djah u ravnici

#230 Re: Općenito o Mostaru

Post by wewa »

https://www.jutarnji.hr/sport/sport-mix ... o/9277973/
MOSTARSKI BALET U ZRAKU

FOTO: NESTVARNI PRIZORI IZ HERCEGOVINE Reportaža sa skakačkog natjecanja u Mostaru: 'Ovo je jedini sport u kojem navijaš da protivnik skoči savršeno'
AUTOR: Vid Barić
OBJAVLJENO: 26.08.2019. u 14:01
Red Bull Content Pool


Nema bolje masaže za stopala od šetnje po mostarskoj kaldrmi i nema, čini se, bolje postaje Red Bull Cliff Diving serije natjecanja u skokovima u vodu. Mostarsko se izdanje natjecanja već petu godinu zaredom održava na Starom mostu, a tom prilikom u BiH dolaze najbolji skakači i skakačice današnjice, koji oduzimaju dah izvedbama svojih atraktivnih figura, skačući s visine od 27 (muškarci) i 21 m (žene).

- Osjećam se odlično. Mostar je specijalno mjesto, jer je skakanje u vodu ovdje integrirano u kulturu. Ovo je skakački grad i vibra koja se događa tijekom natjecanja ne postoji ni na jednoj drugoj postaji našeg prvenstva. Okej, postoje mjesta gdje stvarno vole skokove u vodu, ali ne na ovako fanatičan način. Povijest ovoga mosta je povezana sa skakanjem u vodu, i to se također osjeti - rekao nam je Gary Hunt, prošlogodišnji ukupni pobjednik ove prestižne serije natjecanja, koji je u Mostaru jedno od omiljenijih lica. Publika ga obožava.

“Laste” s mosta
- Jučer sam dobro skakao, zadovoljan sam. Nisam pravio veće greške i dobio sam sve same osmice od sudaca. I s tim sam bio tek deseti nakon polufinala, mislim da to nešto govori o razini samog natjecanja - nastavio je Hunt. Uhvatili smo ga tijekom zagrijavanja u kućici mostarskog skakačkog kluba, lociranoj na samom Starom mostu, iz koje domaći dečki tijekom turističke sezone “vrebaju” turiste pa u zamjenu za novac skaču “laste” s mosta.

Danas se, međutim, ne skaču “laste” jer najbolji skakači i skakačice na svijetu imaju nevjerojatnu paletu trikova za pokazivanje, koji se sastoje od višestrukih salta, axis rotacija i raznih take off varijanti (neki skaču iz stoja na rukama) koji, kada se povežu, izgledaju toliko impresivno da pljesak nakon svakoga trika traje i po nekoliko minuta. Hoćemo li uskoro gledati ovaj atraktivan sport na Olimpijskim igrama?

- Apsolutno. Svi čekamo to. Ovo je sport koji je spektakularan za gledatelje, a na Olimpijskim igrama je sve više ekstremnih sportova. No, da bi svaki novi sport ušao na Igre, jedan se mora maknuti i zato mislim da će to još malo potrajati. Znaš, ima tu i puno politike, ali sljedeće godine u Tokiju bismo trebali napokon održati ekshibicijski show. Nismo još dobili konačnu potvrdu, ali nadamo se. Plan je biti u službenom programu do 2024., svi bismo jako voljeli da se to dogodi - nastavio je Hunt, koji tog dana na Starom mostu ipak nije uzeo prvo mjesto.

Natjecanje muškaraca donijelo je, naime, pravi triler u kojem su padale desetke, a skakači su se mijenjali u vodstvu. Hunt, koji je nakon prvog dana bio tek deseti, s dva fenomenalna skoka u finalu natjecanja uspio se probiti do vrha. No, onda je na scenu stupio Rumunj Constantin Popovici i za pobjedu na Starom mostu ponovio Huntov povijesni pothvat s prošlog natjecanja u Beirutu - za fantastični skok u četvrtoj seriji dobio je desetke od svih pet sudaca.

- Jako sam sretan što sam se vratio u formu. Posebno sam sretan zbog posljednjeg skoka. Nekad znate da ste dobro skočili, ali niste sigurni da je bilo toliko dobro. No, kad sam izronio i vidio svih pet desetki, pomislio sam: ‘Da, to je baš ono što sam želio’ - izjavio je nakon velike pobjede Popovici, koji se na najbolji mogući način vratio nakon tromjesečnog oporavka od ozljede.

Hunt je ipak slavio u Mostaru, jer mu je drugo mjesto bilo više nego dovoljno da osigura obranu titule u ukupnom poretku. Meksikanac Jonathan Paredes, još jedan od miljenika domaće publike, u konkurenciji muškaraca završio je treći u skokovima sa Starog mosta.

- Puno mi znači to što sam titulu zapečatio baš na ovom posebnom mjestu. Sada mogu opušteno ići na zadnju postaju u Bilbao i imati tamo dobar okršaj s Constantinom - rekao nam je nakon natjecanja sada već osmerostruki prvak prestižne Red Bullove Cliff Diving serije natjecanja, Britanac Gary Hunt.

Golemi je broj gledatelja tijekom vikenda pratio šesto, pretposljednje natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva 2019. Na strahovitom mostarskom “ćelopeku”, njih dvadesetak tisuća izmjenjivalo se na platou ispod Starog mosta, ali i na stijenama na obalama Neretve, krovovima obližnjih kuća, kao i na terasama restorana i kafića te na susjednom Lučkom mostu. Mostar doista živi ovo natjecanje i ne čudi da baš svi skakači i skakačice ovamo vrlo rado dolaze.

Rhiannan Iffland je, baš kao i Britanac Hunt, obranila ukupnu titulu u ženskoj konkurenciji. Bila je to velika stvar za nju jer Australka ovdje još nikada nije pobijedila, a mostarskom je pobjedom zapečatila i svoju četvrtu ukupnu titulu u seriji. Iffland je ove godine oborila sve moguće rekorde u skokovima u vodu, a mostarsko je natjecanje završila skokom za koji je dobila čak četiri desetke, što nijednoj drugoj skakačici nije pošlo za rukom. Idućeg mjeseca u Bilbau ima priliku zaokružiti prvu “savršenu sezonu” u povijesti prvenstva, odnosno ostvariti pobjede na svim postajama.

Minimum prskanja
- Zaista je posebno osigurati titulu već na pretposljednjoj stanici. Završiti natjecanje s četiri desetke je nevjerojatno i mislim da sanjam. Sljedeći cilj mi je pobijediti u Bilbau i doći do ‘savršene sezone’, posebno nakon što sam konačno pobijedila u Mostaru - rekla je Iffland, koju smo upitali i da nam pojasni detalje suđenja ovog spektakularnog sporta.

- Suci žele kombinaciju svega. Žele vidjeti lijep i snažan ‘take off’, tako da se odgurneš visoko na samom startu, kao i dobar stil u skoku. Također, paze na to kako uskačeš u vodu. Treba prskati što manje vode oko tebe pri doskoku, jer to znači da si pravilno izveo skok. Naravno, bitan im je i element sama težina skoka koji izvodiš - pojasnila je Iffland. A kakva li je atmosfera među djevojkama? Nema ih mnogo koje se bave ovim opasnim sportom, pa nas je zanimalo funkcioniraju li kao obitelj ili kao stroge, kompetitivne sportašice koje međusobno ne razgovaraju uoči natjecanja.

Stoljeća tradicije
- Kad nas ljudi gledaju, iz publike, vide kako se lijepo slažemo i podržavamo međusobno. To je kul, ali došle smo i da se natječemo. Mislim da mi sve na dan natjecanja uđemo u taj neki natjecateljski ‘mode’. No, mi smo i obitelj, to treba reći. Bavimo se strahovito opasnim sportom i naravno da se podržavano međusobno i ohrabrujemo jer krajnji bi ishod za svaku od nas mogao biti vrlo loš. Jedna greška je dovoljna… Zato, naravno, želiš da svaka cura izvede sve kako je zamislila i uspješno odradi svoj skok. Mi sve osjećamo isto na tih 20 metara visine i u tom bi smislu bilo nemoguće da se ne bodrimo i podržavamo međusobno - odgovorila je Iffland, koja je u skokove u vodu došla iz gimnastike. Prvo se bavila trampolinom, a onda skokovima u bazen (maksimalno deset metara). Nakon toga je poželjela krenuti ekstremnijim putem i uključiti se u cliff diving sport, koji znatno podiže ljestvicu visine s koje se skače, ovaj put u hladnu Neretvu.

Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji pripalo je Amerikanki Eleanor Townsend Smart, a treća je bila Kanađanka Lysanne Richard, pobjednica prvog natjecanja za žene u Mostaru 2016. godine.

Nadrealno je bilo gledati nevjerojatne izvedbe ovih sportaša i sportašica, koji svakim skokom riskiraju mnogo. S treninzima i dva dana natjecanja, svaki je skočio barem tridesetak puta. A nakon svake izvedbe valjalo im je izaći iz Neretve i bos prošetati kroz mostarske bašte i kaldrme, nazad na Stari most, između ćilima, živopisnih dućana i restorana iz kojih se šire zanosni mirisi. I tada, kada se skakači i skakačice u kupaćim kostimima pomiješaju s lokalnim svijetom, kada šeću među ženama u burkama, gomilom turista, svilom i kašmirom koji lelujaju s okolnih štandova, tada Mostar izgleda upravo onako kakav treba biti.

Nema sumnje da će se Red Bull Cliff Diving vratiti na Stari most i dogodine. Prvi je skok s tog mosta zabilježen još 1664. godine. Tri i pol stoljeća duga tradicija ipak nije iznjedrila lokalnog skakača koji bi mogao parirati najboljima na svijetu. No, domaći dečki vrijedno vježbaju na manjoj platformi blizu Starog mosta, diveći se usput svojim herojima, i izgledno je da ćemo nekog od njih kroz koju godinu gledati rame uz rame s najboljima na svijetu.
:thumbup: :bih:
User avatar
zlo zlo
Posts: 4431
Joined: 28/10/2012 16:01

#231 Re: Općenito o Mostaru

Post by zlo zlo »

Gustar wrote:RADMILA KOMADINA: "STANJE NA PROČISTAČU JE KATASTROFA..."

http://www.pravonagrad.ba/radmila-komad ... atastrofa/

Sprema se još jedna katastrofa a ide na još gore, sve su šanse da će biti ugašena bolnica južni logor a već se uputnice šalju na bijeli brijeg tj budeš upitan gdje želiš.

https://www.bljesak.info/gospodarstvo/u ... ofu/281933

Zlatko Guzina osvjedočena lopina.
pa uvijek je bilo da ideš u bolnicu koju želiš,biraš sam gdje ćeš, ali kao što biva kod mostaraca, samo je u glavi problem.


To što doktori ne kažu pacijentima da mogu ležati gdje žele, to je vjerovatno iz nekog njihovog interesa jer bi inače južni logor bio prazan, što bi i trebao biti, nije ni bijeli brijeg neka vrhunska bolnica, ali je 10 puta bolja od južnog, to je jednostavno činjenica.
King_Diamond
Posts: 162
Joined: 21/12/2019 10:04

#232 Re: Općenito o Mostaru

Post by King_Diamond »

Priče iz Mostara

Premijerno emitovano 20. januara 1965

kamenofil
Posts: 14
Joined: 02/12/2019 15:26

#233 Re: Općenito o Mostaru

Post by kamenofil »

Mostar je trenutno pust, bez studenata, bez ljudi na ulici. Ljudi izađu po danu na pijacu, po cigare, baciti smeće itd i onda se zakapijaju nazad u strahu od epidemije. Lako je sada dok ova vjetrina puše, ali ko će ostati u kući kad proljeće krene?
kamenofil
Posts: 14
Joined: 02/12/2019 15:26

#234 Re: Općenito o Mostaru

Post by kamenofil »

Proljeće krenulo i nemoguće zadržati ljude u kućama
User avatar
EmirTr
Posts: 83
Joined: 19/09/2020 09:16

#235 Re: Općenito o Mostaru

Post by EmirTr »

Ne vidim temu za andrenalinski park Fortica, a mene moji na prevaru odveli u nedelju gore. Poslije smo malo prošetali po Mostaru, nije da vrvi turistima ali ima naroda i nadam se da će ova sezona biti dosta bolja. Pozdrav za sve prijatelje iz Mostara od ekipe iz Travnika.

Missy and Mother
Posts: 10
Joined: 21/05/2021 07:48

#236 Re: Općenito o Mostaru

Post by Missy and Mother »

doslovno ljudi umiru od gladi

droga rasturila djecu od 12 pa do 20

treba pobit sda govna
ljuspica
Posts: 992
Joined: 02/11/2011 14:02

#237 Re: Općenito o Mostaru

Post by ljuspica »

moze li mi neko reci bus linije na relaciji Mostar-Split? trebaju mi rano bar do 9 sati ujutro....trazila na netu al nista to, treba mi info iz prve ruke, jer zbog korone sve se izmijenilo...
pritchard
Posts: 383
Joined: 24/04/2011 19:02

#238 Re: Općenito o Mostaru

Post by pritchard »

Jos malo i gotovo... Obnova je poprilicno dobra, ali ono na cemu je sav akcent su uprskali tako da je crkva izgubila na eleganciji i ljepoti. Zvonik i krov su vidljivi gotovo iz svih dijelova grada zbog dominantnog polozaja pa je nesaglediva steta sto je krov potpuno lisen prijeratne dekoracije. Ipak, lijepo je sto se Mostaru vratio (koliko-toliko) jos jedan vrlo znacajan objekt.

Prije
Image
Image
By History of Mostar (Insta)

Danas
Image
User avatar
ToyoOptics
Posts: 95
Joined: 06/06/2021 09:14

#239 Re: Općenito o Mostaru

Post by ToyoOptics »

Da li je neko poznavao u Mostaru Ozrenku Zelenovic?
_someone
Posts: 272
Joined: 18/08/2013 09:32

#240 Re: Općenito o Mostaru

Post by _someone »

Dolazim na dva dana u Mostar, treba mi parking kakav preko noci da ostavim auto.Odsjedam u hotelu Pasha ali cisto sumnjam da cu naci mjesta na njihovom parkingu u sred sezone.Belaj mi je sto dolazim navece oko 10,11 pa da se puno ne jebem u to doba sa parkingom ako ne bude mjesta ima li sta tu oko Pashe blizu da ostavim auto preko noci a da je koliko toliko sigurno, cijena nebitna.Znam da ima onaj parking odmah tu prije Musale ali ne znam radi li 24 sata :?
Loki2k9
Posts: 1317
Joined: 26/11/2019 01:03

#241 Re: Općenito o Mostaru

Post by Loki2k9 »

_someone wrote: 18/07/2021 23:30 Dolazim na dva dana u Mostar, treba mi parking kakav preko noci da ostavim auto.Odsjedam u hotelu Pasha ali cisto sumnjam da cu naci mjesta na njihovom parkingu u sred sezone.Belaj mi je sto dolazim navece oko 10,11 pa da se puno ne jebem u to doba sa parkingom ako ne bude mjesta ima li sta tu oko Pashe blizu da ostavim auto preko noci a da je koliko toliko sigurno, cijena nebitna.Znam da ima onaj parking odmah tu prije Musale ali ne znam radi li 24 sata :?
Prije je radio, a nedavno kad sam bio nikako nije radio. Cijeli dan.
Loki2k9
Posts: 1317
Joined: 26/11/2019 01:03

#242 Re: Općenito o Mostaru

Post by Loki2k9 »

Za buduće studente iz Sandžaka isti uslovi za studiranje kao za studente iz BiH na Univerzitetu “Džemal Bijedić” u Mostaru


Bošnjački institut za nauku, kulturu i umetnost iz Novog Pazara potpisao je sporazum sa mostarskim univerzitetom “Džemal Bijedić” koji se odnosi na upis studenata iz Sandžaka u novu školsku godinu po istim uslovima kao za studente iz BiH. Ovaj univerzitet je jedan od najstarijih državnih univerziteta u BiH, koji ima osam fakulteta.

Agromediteranski fakultet, Ekonomski, Fakultet humanističkih nauka, Informacijskih tehnologija, Građevinski fakultet, Mašinski, Nastavnički i Pravni fakultet nalaze se u sklopu našeg Univerziteta “Džemal Bijelić” iz Mostara na kojem trenutno studira više od 5000 studenata na 50 nastavnih planova i programa od kojih je 26 studijskih programa na prvom ciklusu, 20 na drugom i 4 doktorska studija”, kazao je redovni profesor ovog Univerziteta Adnan Velagić.

On je pozvao zainteresovane buduće studente iz Sandžaka da posete sajt ove visokoobrazovne institucije unimo.ba i upoznaju se sa svim uslovima za konkurs i studiranje. Pored osnovne dokumentacije kao i na ostalim univerzitetima, profesor Velagić je samo napomenuo da diploma srednje škole mora biti nostrifikovana koja je nostrifikuje u kantonalnom ministarstvu obrazovanja u Mostaru gde je postupak lak i brz. Konkurs za upis traje do 4.avgusta 2021.godine i ukoliko se desi da neko ne stigne da nostrifikuje diplomu biće primljen na žaljeni fakultet dok se procedura oko nostrifikacije ne završi.

Ove godine Univerzitet “Džemal Bijedić” ima novi studentski dom koji je dostupan svim studentima koji se upišu a koji košta 400 marka mesečno. Profesor Velagić je naglasio da studente iz Sandžaka subvencionira federalno ministrastvo sa iznosom od 220 maraka. Ono što buduće studente najviše zanima jeste školarina a ona je veoma povoljna jer, kako je naglasio profesor Velagić, ova škola je jedna od najeftinijih u BiH, što se studenti mogu uveriti kada posete sajt škole gde stoje sve informacije.

Za naredednu školsku godinu ovaj univerzitet nudi zanimljive studijske programe a kada su studenti čuli za potpisani sporazum Bošnjačkog instituta za nauku, kulturu i umetnost iz Novog Pazara i Univerziteta “Džemal Bijedić” iz Mostara najviše pitanja je bilo za upis na Bosanski jezik i Historuju. Ove godine na Bosanski jezik upisaće se 15 studenata a isto toliko i na Historiju.

Studenti koji su slabijeg materijalnog stanja, bez jednog ili oba roditelja, podnose molbu fakultetu da umanjenje školarine i Upravni odbor nakon razmatranja molbe takvim studentima izaći će u susret.


Izvor: RTV Novi Pazar
User avatar
aCme
Posts: 2986
Joined: 23/04/2010 01:06

#243 Re: Općenito o Mostaru

Post by aCme »

Tradicionalni mostarski skokovi sa Starog mosta 1996. godine :bih:
Image
User avatar
Haris.ba
Posts: 15812
Joined: 08/09/2005 20:08

#244 Re: Općenito o Mostaru

Post by Haris.ba »

Ima li srcanih u Mostaru? :bih:

Ja sam na aparatima
User avatar
jasib
Posts: 1165
Joined: 25/08/2013 09:12

#245 Re: Općenito o Mostaru

Post by jasib »

Neko je planirao porušiti devastiranu Robnu kuću "RAZVITAK", i na tom mjestu izgraditi neboder od 20 spratova, sa nekim sličnim poslovnim prostorom u prizemlju.
Ruševine u Mostaru: Obnovom objekta “Razvitak” građani bi dobili stanove

Nedavno se na meti pronašao novi idejni projekt za nekadašnju zgradu “Razvitak”. Objekt je napravljen 1970., tada kao najljepša robna kuća sa stambenim dijelom iznad, sedam spratova i dva mansarda (krova). Nakon rata je plijenila pažnju mnogim investitorima, međutim nikad nije došlo do izgradnje radi imovinskih nesuglasica za stambeni dio objekta čiji su stanari dobili sudsku odluku u slučaju obnove. Investitor je dužan obnoviti/napraviti i njihove stanove.
https://ba.n1info.com/vijesti/rusevine- ... i-stanove/
Image

Zar nije šteta porušiti ovako jedinstvenu fasadu "Razvitka", zar je nemoguće vratiti konstrukciju i izgled objekta u prvobitno stanje, sa poslovnim prostorom u prizemlju i nekoliko stambenih spratova iznad :? Zašto se mora graditi 20 spratova, u dijelu grada u kojem je najviše 5-6 spratova u blizini bus-stanice, i to u strani brda. Zar se mora potpuno uništavati i kultura i istorija pprethodne države, zarad nekog miliona zarade od gradnje betona i 20 spratova stanova, kao da Mostar nema drugih lokacija za stanovanje :?
HaleScientist
Posts: 4
Joined: 02/01/2022 08:27

#246 Re: Općenito o Mostaru

Post by HaleScientist »

IZ trenutno razvitak iznajmljuje migrantima iz alzira, somalije, jemena itd

dok se migranti ne otjeraju nema od toga nista

svako jutro im IZ dostavlja hranu, cigare, dopune itd
ajdamo
Posts: 883
Joined: 02/07/2016 17:11
Location: Hercegovina Kalifornija
Grijem se na: Sunce
Vozim: Dvotočkaš

#247 Re: Općenito o Mostaru

Post by ajdamo »

Ono što je meni zanimljivo je podatak sa stranice katastar.ba,a to je da je razvitak podijeljen na 2 parcele.

Jedna je u vlasništvu stanara,a druga u vlasništvu nekog Mirana Knezovića.
User avatar
jasib
Posts: 1165
Joined: 25/08/2013 09:12

#248 Re: Općenito o Mostaru

Post by jasib »

ajdamo wrote: 06/01/2022 19:32 Ono što je meni zanimljivo je podatak sa stranice katastar.ba,a to je da je razvitak podijeljen na 2 parcele.

Jedna je u vlasništvu stanara,a druga u vlasništvu nekog Mirana Knezovića.
Miran Knezović je vlasnik svadbenog salona "Ljetnikovac Radobolja", u Ilićima kod Mostara

http://www.ljetnikovac-radobolja.edituscitygroup.com/
ajdamo
Posts: 883
Joined: 02/07/2016 17:11
Location: Hercegovina Kalifornija
Grijem se na: Sunce
Vozim: Dvotočkaš

#249 Re: Općenito o Mostaru

Post by ajdamo »

jasib wrote: 07/01/2022 10:50
ajdamo wrote: 06/01/2022 19:32 Ono što je meni zanimljivo je podatak sa stranice katastar.ba,a to je da je razvitak podijeljen na 2 parcele.

Jedna je u vlasništvu stanara,a druga u vlasništvu nekog Mirana Knezovića.
Miran Knezović je vlasnik svadbenog salona "Ljetnikovac Radobolja", u Ilićima kod Mostara

http://www.ljetnikovac-radobolja.edituscitygroup.com/
Znači u budućnosti možemo na ovoj lokaciji očekivati Svadbeni Salon Razvitak :D
dr_Evil
Posts: 4545
Joined: 01/07/2019 15:35
Location: Ispod Koscele

#250 Re: Općenito o Mostaru

Post by dr_Evil »

ajdamo wrote: 07/01/2022 11:04
jasib wrote: 07/01/2022 10:50

Miran Knezović je vlasnik svadbenog salona "Ljetnikovac Radobolja", u Ilićima kod Mostara

http://www.ljetnikovac-radobolja.edituscitygroup.com/
Znači u budućnosti možemo na ovoj lokaciji očekivati Svadbeni Salon Razvitak :D
Ma ono je pusteno ko probni balon da vide kako ce ljudi reagovati na onu rugobu. Mogli su u Sjevernom onakvo nesto pravit, realno treba i onoga ko dade dozvolu Pashi za onaj hotel, pravac u zatvor.
Post Reply