Nemaš ti veze o pojmovima o kojim pričaš- Izvaljuješ se do bola. Očigledno da sam ja promašio svoju profesiju koji studiram pa mi neko kao ti počeo pričati o BiH

Ne bi ti škodilo da nekada pročitaš i par knjigica, a ne samo one koji ti serviraju
Očigledno da se sa nekim osobama ne može voditi normalan dijalog. Odmah su počeli sa nekom identifikacijom koja ama baš nema nikakvog smisla sa stanjem u gradu. Čisti ste primjer da ste dio onih kojima je bitno ko je ko, kakvo mu je ime i kojim jezikom priča i piše, pa odmah želite da se ugasi tema, a ne da se piše o konkretnim problemima u Mostaru.
Inače, ako ćete trolati, zaobiđite ovu temu. Ako ćete normalno pisati bujrum
Inače počela su predavanja i na Univerzitetu Džemal Bijedić i na Sveučilištu . Sretno svim studentima u predstojećoj godini
@ vaučer
Kako nisi mogao glasati ? Imao si Španski trg
Razumijem ja na što aludiraš. Ima veze, jer je država BiH, pa ljudi moji moramo li je dijeliti više nego što je podijeljena. Pa kako je onda u Trinidan i Tobagu

Kada sam spominjao historiju ili ti ga povijesti mislio sam na taj izraz hercegovački Hrvat . Čitao sam mnoge Hrvatske povijesničare i nisam nikada naišao na taj pojam.
- Mene zanima što nam je u gradu potreban onako veliki tržni centar, a imali smo ih već na Rondou. Je li ono pranje novca dotične gospode u odijelima ?
- Što je to toliko bitno kako se go zove i za koji klub kao navija ? (ne pratim nikako našu ligu)
- Što se na nekim mjestima ne može normalno šetati a da ne neka djeca ne napadnu usred grada ?
- Što se ne mogu nositi obilježja države BiH i njene reprezentacije kroz mnoga područa Mostara ?
Gledaj kolega, mene je briga ko šta nosi, koje je vjere. U nas je problem što mnogi ne poznaju riječ tolerancije i suživot. Mene lično, osobno briga boli ko nosi kakav dres, no u nas obuđeš određen dres odmah te prozivaju da provociraš. Ovo je čisto protiv prava čovjeka. Čovjek je taj koji ima pravo da navija a koga god hoće i koju god repku.
-Zašto svaki put kada igraju fudbalska reprezentacija BiH ili nogometna reprezentacija Hrvatska policija bude aktivna kao da se nalazimo na području pojasa Gaze.
- Jesmo li mi to doista toliko "glupi" da nam smeta neki čovjek koji ne razmišlja isto
- Je li ovo zaista neka bolest koja je uzelo toliki mah da nazivaš druge pogrdnim imenima samo što ima druge zamisli
Pa zapitajmo se u kakvom to društvu živimo.