nemoj se ljutiti, ali tvoji komentari su djetinji. milioni korisnika sirom svijeta su ta "djeca koja su nasjela". zasto se ne zapitas da li je razlog zbog kojeg nema negativnih komentara, taj da nije bilo losih iskustava sa ovom firmom i njenim programom.Bosanac sa dna kace wrote:Da, ja sam cuo sam ''bajke'' iz usta ''distributera'' i ''supervizora'' te firme!
Bajke na koje ni djeca lahko ne nasjedaju!
Volio bih kad bi bio jos neko na ovom forumu da kaze nesto o H.lifeu!
Herbal life
Moderator: anex
-
radeljas
- Bosanac sa dna kace
Aha, @mircerko hvala...hajmo dalje, imal jos neko? 
-
Adi_187
Bio sam na prezentaciji i imam prijatelja koji je stao na noge i dobio pet kilograma sa herballife za jako kratko vrijeme. Stvar je u tome sto ima sve za svakoga i vec cu ga narucit samo moram da uradim tu mjeru kod svog distributera sta je meni potrebno.
Slijede moji utisci ali stvarno mislim da je ovo prava stbar.
Slijede moji utisci ali stvarno mislim da je ovo prava stbar.
- DaysleepeR
NO, not again.

Genijalac, registrovao se eto maksuz da to podjelis sa nama, i jos iskopao temu iz jula 2005, pored puno friskije teme na kojoj su svi klonovi poput tebe totalno razvaljeni.
Ma bjaaazii
Jebe vas to sto ste providni pravo
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=32680
Evo lagano pocni od prve pa prema posljednjoj stranici.
Genijalac, registrovao se eto maksuz da to podjelis sa nama, i jos iskopao temu iz jula 2005, pored puno friskije teme na kojoj su svi klonovi poput tebe totalno razvaljeni.
Ma bjaaazii
Jebe vas to sto ste providni pravo
Evo lagano pocni od prve pa prema posljednjoj stranici.
-
crockhunter
ZASTO JE ZAKLJJUCAN OVAJ TOPIC?????
- DaysleepeR
Administracija, molim i ovdje lock.
Ovo kloniranje nema smisla.
Hvala.
Ovo kloniranje nema smisla.
Hvala.
-
Adi_187
Mozel administracija pojasnit jel ovdje dozvoljeno iznosit komentare sa argumentima ili gotivite pljuvanje i mahalske price rekla kazala...zasto je topik zakljucan i kakav je to forum ako neki administrator zakljuca kada sta hoce i sto se njemu ne svidja, hocu pojasnjenje
- Dirty Harry
Što se mahalske tiče .. .evo par činjenica:Adi_187 wrote:Mozel administracija pojasnit jel ovdje dozvoljeno iznosit komentare sa argumentima ili gotivite pljuvanje i mahalske price rekla kazala...zasto je topik zakljucan i kakav je to forum ako neki administrator zakljuca kada sta hoce i sto se njemu ne svidja, hocu pojasnjenje
1. "Sponzori" prodaju proizvode bez računa - kršenje zakona
2. Na proizvodima nije označena firma - uvoznik za BiH - kršenje zakona.
Nadam se samo da će se odgovorni organi pozabaviti ovim.
- DaysleepeR
Naravno da ne dozvoljavaju, zato je i zaključana.Adi_187 wrote:Mozel administracija pojasnit jel ovdje dozvoljeno iznosit komentare sa argumentima ili gotivite pljuvanje i mahalske price rekla kazala...zasto je topik zakljucan i kakav je to forum ako neki administrator zakljuca kada sta hoce i sto se njemu ne svidja, hocu pojasnjenje
Svaki anti HL komentar je bio propraćen nekim verifikovanim izvorom, svjedočanstvima biših korisnika/distributera, web linkovima, tužbama, zvaničnim brojkama, izvještajima sa autopsije i policije LA, pa i samim brojkama HL-a.
I još sa mišljenjima doktora koji živi i radi u USA, ljudima koji su bili na HL seansama, itd. itd.
Vaši argumenti, ni traga od toga.
Samo isprazna priča.
E zato je zaključana tema.
Nemožeš tokmaka urazumit.