Herbal life

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

radeljas

Post by radeljas »

Bosanac sa dna kace wrote:Da, ja sam cuo sam ''bajke'' iz usta ''distributera'' i ''supervizora'' te firme!
Bajke na koje ni djeca lahko ne nasjedaju!
Volio bih kad bi bio jos neko na ovom forumu da kaze nesto o H.lifeu!
nemoj se ljutiti, ali tvoji komentari su djetinji. milioni korisnika sirom svijeta su ta "djeca koja su nasjela". zasto se ne zapitas da li je razlog zbog kojeg nema negativnih komentara, taj da nije bilo losih iskustava sa ovom firmom i njenim programom.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Aha, @mircerko hvala...hajmo dalje, imal jos neko? :roll:
Adi_187

Post by Adi_187 »

Bio sam na prezentaciji i imam prijatelja koji je stao na noge i dobio pet kilograma sa herballife za jako kratko vrijeme. Stvar je u tome sto ima sve za svakoga i vec cu ga narucit samo moram da uradim tu mjeru kod svog distributera sta je meni potrebno.
Slijede moji utisci ali stvarno mislim da je ovo prava stbar.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

NO, not again.

:D

Genijalac, registrovao se eto maksuz da to podjelis sa nama, i jos iskopao temu iz jula 2005, pored puno friskije teme na kojoj su svi klonovi poput tebe totalno razvaljeni.

Ma bjaaazii

Jebe vas to sto ste providni pravo

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=32680

Evo lagano pocni od prve pa prema posljednjoj stranici.
crockhunter

Post by crockhunter »

ZASTO JE ZAKLJJUCAN OVAJ TOPIC?????
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=32680
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Administracija, molim i ovdje lock.

Ovo kloniranje nema smisla.

Hvala.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Mozel administracija pojasnit jel ovdje dozvoljeno iznosit komentare sa argumentima ili gotivite pljuvanje i mahalske price rekla kazala...zasto je topik zakljucan i kakav je to forum ako neki administrator zakljuca kada sta hoce i sto se njemu ne svidja, hocu pojasnjenje
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Adi_187 wrote:Mozel administracija pojasnit jel ovdje dozvoljeno iznosit komentare sa argumentima ili gotivite pljuvanje i mahalske price rekla kazala...zasto je topik zakljucan i kakav je to forum ako neki administrator zakljuca kada sta hoce i sto se njemu ne svidja, hocu pojasnjenje
Što se mahalske tiče .. .evo par činjenica:

1. "Sponzori" prodaju proizvode bez računa - kršenje zakona
2. Na proizvodima nije označena firma - uvoznik za BiH - kršenje zakona.

Nadam se samo da će se odgovorni organi pozabaviti ovim.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:Mozel administracija pojasnit jel ovdje dozvoljeno iznosit komentare sa argumentima ili gotivite pljuvanje i mahalske price rekla kazala...zasto je topik zakljucan i kakav je to forum ako neki administrator zakljuca kada sta hoce i sto se njemu ne svidja, hocu pojasnjenje
Naravno da ne dozvoljavaju, zato je i zaključana.

Svaki anti HL komentar je bio propraćen nekim verifikovanim izvorom, svjedočanstvima biših korisnika/distributera, web linkovima, tužbama, zvaničnim brojkama, izvještajima sa autopsije i policije LA, pa i samim brojkama HL-a.

I još sa mišljenjima doktora koji živi i radi u USA, ljudima koji su bili na HL seansama, itd. itd.

Vaši argumenti, ni traga od toga.
Samo isprazna priča.

E zato je zaključana tema.

Nemožeš tokmaka urazumit.
Locked