Hemija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
ja dobro razmislim, bacim ga par puta i mirna bosnaPITARKA_SA wrote:Naravno da je moguce,cak i onda kada imas finu,sigurnu i dobru vezu sa nekim drugim.To je cista fizicka privlacnost,i normalna je stvar da te privlace i drugi ljudi,i ako volis svoga partnera/partnericu![]()
samo je veliko pitanje,da'l da reagujes ili ignorises..eee tu treba dooobro razmisliti,prije bilo kakvog koraka![]()
pokusati racionalno uvidjeti,sta mozes dobiti ,sta mozes izgubiti.
-
Svemirski_Jebach
ereackija da nije uvazeni kolega Jimmy?Jimmy_The_Saint wrote:Nije rekovalescencija. Tako nešto, na priliku k'o reakcija al' nije... Era, ccc... Ne mogu se sjetit'.
-
Svemirski_Jebach
Pretposljednji Mohikanac wrote:mislim da je Lucy zrela za lijecenje kuranom![]()
-
Svemirski_Jebach
#105 Re: Hemija
ja eto...da sam u najboljoj vezi na svijetu meni nikad nije mrsko se malo ocesat...o ono o sto se Ikeaman oces'o. Onako, neobavezno.FortunaBela wrote:Ja ipak mislim da je to znak da u vašim vezama nešto ne štima....Lucy01 wrote:Da li je moguca takva vrsta "hemije" izmedju dvoje ljudi, u kojoj vlada samo cista i istinska fizicka privlacnost i nista vise? Bez izgleda i zelje za vezu? Bez zelje da se sazna nesto vise o onom drugom?
Gdje svaki put kad ukrstite poglede, oboje mislite samo o jednom? Gdje je napor i da se mimoidjete na hodniku? Gdje imate osjecaj da se vec u zraku primijete neke stvari...?
A oboje ste u vezi i volite svoje partnere i ne zelite da ih prevarite?
- anais_nin
#106 Re: Hemija
kao i vecina ljudiSvemirski_Jebach wrote: ja eto...da sam u najboljoj vezi na svijetu meni nikad nije mrsko se malo ocesat...o ono o sto se Ikeaman oces'o. Onako, neobavezno.
-
Svemirski_Jebach
naravno. I ne treba dramu od toga praviti. Sto se vise drama pravi, sve je gore. A nikakve potrebe nema za tim.
- anais_nin
ma meni je to totalno na nivou zamisljana ili fantaziranja o poznatim licnostima, ili okretanja za nekom privlacnom osobom na uliciSvemirski_Jebach wrote:naravno. I ne treba dramu od toga praviti. Sto se vise drama pravi, sve je gore. A nikakve potrebe nema za tim.
-
Svemirski_Jebach
fakat. I onako, nije mi mrsko u glavi prevrtiti filmic kakav i to je to. Opet, nakon sat ko da nista nije bilo.anais_nin wrote:ma meni je to totalno na nivou zamisljana ili fantaziranja o poznatim licnostima, ili okretanja za nekom privlacnom osobom na uliciSvemirski_Jebach wrote:naravno. I ne treba dramu od toga praviti. Sto se vise drama pravi, sve je gore. A nikakve potrebe nema za tim.samo EYE CANDY sto se kaze
- anais_nin
oni koji ne znaju ukljuciti taj film u glavi cesto prvi prekrsaje praveSvemirski_Jebach wrote:fakat. I onako, nije mi mrsko u glavi prevrtiti filmic kakav i to je to. Opet, nakon sat ko da nista nije bilo.anais_nin wrote:ma meni je to totalno na nivou zamisljana ili fantaziranja o poznatim licnostima, ili okretanja za nekom privlacnom osobom na uliciSvemirski_Jebach wrote:naravno. I ne treba dramu od toga praviti. Sto se vise drama pravi, sve je gore. A nikakve potrebe nema za tim.samo EYE CANDY sto se kaze
-
Svemirski_Jebach
i onda se vratis i...hey honey, I'm home

- kolega
puno ti te filmove vrtis, ..., imal' sta u tvojoj reziji!?anais_nin wrote:oni koji ne znaju ukljuciti taj film u glavi cesto prvi prekrsaje praveSvemirski_Jebach wrote:fakat. I onako, nije mi mrsko u glavi prevrtiti filmic kakav i to je to. Opet, nakon sat ko da nista nije bilo.anais_nin wrote: ma meni je to totalno na nivou zamisljana ili fantaziranja o poznatim licnostima, ili okretanja za nekom privlacnom osobom na ulicisamo EYE CANDY sto se kaze
- anais_nin
Eh to je vec druga kategorijakolega wrote:dobro, a ima li kakvih koprodukcijskih projekata?anais_nin wrote:u mojoj glavi je sve u mojoj rezijikolega wrote:puno ti te filmove vrtis, ..., imal' sta u tvojoj reziji!?![]()
- Jimmy_The_Saint
To, to, još malo... Na vrh ti je jezikaSvemirski_Jebach wrote:ereackija da nije uvazeni kolega Jimmy?Jimmy_The_Saint wrote:Nije rekovalescencija. Tako nešto, na priliku k'o reakcija al' nije... Era, ccc... Ne mogu se sjetit'.
Molim te oprosti, ali mor'o sam nekog fol je prejak