help!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
moe_syzlak

#1 help!!!

Post by moe_syzlak »

Dok sam se sinoc istusirao,otkrio sam na jednom testisu da imam kao neki "produzetak",kao neka oteklina.Nasmrt sam preplasen.Dok ne odem doktoru,moze li ko da kaze sta bi moglo biit u piTANJU,jer ja cim sam ukucao te simptome na google-u,izbacilo mi je rak testisa kao rezultat.HELP!!!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: help!!!

Post by PipiDugaDevetka »

moe_syzlak wrote:Dok sam se sinoc istusirao,otkrio sam na jednom testisu da imam kao neki "produzetak",kao neka oteklina.Nasmrt sam preplasen.Dok ne odem doktoru,moze li ko da kaze sta bi moglo biit u piTANJU,jer ja cim sam ukucao te simptome na google-u,izbacilo mi je rak testisa kao rezultat.HELP!!!
Tako sam i ja bio isprepadan, pa se ispostavilo da je Dg. Epididimitis + Prostatitis.

Ne paniči dok ljekar ne pregleda.
GAU 8

#3 Re: help!!!

Post by GAU 8 »

tumor ti ne gine

koliko imas godina?? 25-35 je najriskantniji period?

zezam se ;)
Ali trci kod dr, da urade echo, sigurno je sigurno
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4 Re: help!!!

Post by PipiDugaDevetka »

GAU 8 wrote:tumor ti ne gine
Neprimjerena šala,...Gdje ćeš se ti, ugledni nicku @GAU 8, šaliti sa nekim ko je u nevolji!?
:(
Visoki Predstavnik

#5 Re: help!!!

Post by Visoki Predstavnik »

Nista ne rizikuj, odma na panj i sijeci! :lol: Kakvi doktori kakvi bakraci, google i raja sa Foruma Sarajevo-x.com znaju najbolje! :D

Jesi nas'o gdje ces pitat'! :sax:
GAU 8

#6 Re: help!!!

Post by GAU 8 »

PipiDugaDevetka wrote:
Neprimjerena šala,...Gdje ćeš se ti, ugledni nicku @GAU 8, šaliti sa nekim ko je u nevolji!?
zaboravih napomenuti.
ovo sam pisao iz iskustva. Znam kako se osjeca doticni, desila mi slicna ista stvar.

Dakle vjerovatno je upitanju nesto normalno, samo se mi prestravimo u prvi mah.

A ono sto sam ja napisao gore, svakako ne moze da ga uplasi vise nego sto vec jeste hehehe.
moe_syzlak

#7 Re: help!!!

Post by moe_syzlak »

GAU 8 wrote:
PipiDugaDevetka wrote:
zaboravih napomenuti.
ovo sam pisao iz iskustva. Znam kako se osjeca doticni, desila mi slicna ista stvar.

Dakle vjerovatno je upitanju nesto normalno, samo se mi prestravimo u prvi mah.

A ono sto sam ja napisao gore, svakako ne moze da ga uplasi vise nego sto vec jeste hehehe.

@visoki predstavnik .. da je smijesno vala i nije...volio bih tebe vidjeti u toj situaciji kako kukas ....

@gau 8-----ako nije nista strasno zanima me kako ide tok lijecenja ..dugotrajno..kratkotrajno??koji se lijekovi uzimaju??pretpostavljam da ce morati raditi nalazi ..bris urina,,,i slicno
GAU 8

#8 Re: help!!!

Post by GAU 8 »

moe_syzlak wrote: ....

@gau 8-----ako nije nista strasno zanima me kako ide tok lijecenja ..dugotrajno..kratkotrajno??koji se lijekovi uzimaju??pretpostavljam da ce morati raditi nalazi ..bris urina,,,i slicno
Kod mene je bilo da sam "nesto" napipao poput tebe i naravno odmah posumnjao na najgore.
Tad sam jos bio student, sa studentske ambulante sam izmedju ostalog dobio uputnicu za echo i kliniku.
Ispostavilo se da je sve zapravo "dio standardne opreme" tj. povremene nesavrsenosti koje se jave na dijelu koji se zove epididymis ili tako nekako. Tako ta i nije bilo nekog lijecenja, sem lijecenja zivaca :D
Bilo je sve poodavno pa se ne sjecam tacno svih pojedinsti.
moe_syzlak

#9 Re: help!!!

Post by moe_syzlak »

GAU 8 wrote:

Kod mene je bilo da sam "nesto" napipao poput tebe i naravno odmah posumnjao na najgore.
Tad sam jos bio student, sa studentske ambulante sam izmedju ostalog dobio uputnicu za echo i kliniku.
Ispostavilo se da je sve zapravo "dio standardne opreme" tj. povremene nesavrsenosti koje se jave na dijelu koji se zove epididymis ili tako nekako. Tako ta i nije bilo nekog lijecenja, sem lijecenja zivaca :D

echo ????
GAU 8

#10 Re: help!!!

Post by GAU 8 »

moe_syzlak wrote:
GAU 8 wrote:

echo ????
ultravzuk :P
Post Reply