HELP...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
nejsonka

#1 HELP...

Post by nejsonka »

Može li mi neko objasniti vezano za račune za vodu. Ja nisam u kuću po čitav dan i dolazi mi raču po 25 KM. A isti račun mi je dolazio i kada sam bila u kući po čitave dane.
To mi nikako nije jasno, kako je to moguće. Od kada sam se uselila u stam, ima 2 god, svaki mjesec mi dolaze skoro isti računi...
POZZ svima.....
clav

#2 Re: HELP...

Post by clav »

placas pausalno, znaci onoliko koliko potrosi cijeli ulaz/zgrada podijeljeno na stanove, jer ima samo jedan vodomjer u zgradi. da bi placala pojedinacno moras imati vodomjer u svom stanu, kojeg bi ti iz vodovoda svakog mjeseca ocitavali.
uvjek dobar gost

#3 Re: HELP...

Post by uvjek dobar gost »

Plaćaš li paušalno il po brojčaniku-utrošku ?
CartmanSA

#4 Re: HELP...

Post by CartmanSA »

placas pausalno po broju stanara prijavljenih u stanu...
meni dolazi posto sam zivim cini mi se oko 5 - 6 KM...
uvjek dobar gost

#5 Re: HELP...

Post by uvjek dobar gost »

Ukoliko ima neki kvar na instalacijama svi stanari dijele trošak curenja vode u haustoru.
nejsonka

#6 Re: HELP...

Post by nejsonka »

Znam ja to, ali mi nije jasno kako svaki mjesec dođe isto... Postoji li mogučnosti da oni ni ne čitaju to, već samo prepišu stanje od prošloga mjeseca. U našem ulazu skoro svi rade, ima 8 stanova. Ja sam zvala neki dan vodovod i pitala da ugradim sebi brojač, oni su mi rekli da nemože. Zao mi je davati tolike pare za nešto što ne trošim...
karanana

#7 Re: HELP...

Post by karanana »

mozda bi mogla u naslovu teme malo bolje obrazloziti problem, da ne otvaram dzaba nesto sto ne znam ili necu da raspravljam i odgovorim.
Locked