Help;)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
godes

#1 Help;)

Post by godes »

Da li vam se dogodilo ( vjerovatno jeste da se dopisujete sa deckom sa kojim flertujete duze vrijeme i kada se odlucite na prvi korak on vas drzi u odnosu "toplo-hladno"? Cujete se i sve je jos na hahahaha,a dogovori za nekad neke kafe su tu, ali jos nista konkretno? Kako ga privuci jos vise i definisati izlazak za tu kafu,a nebiti naporan?Help please;)! Molim samo one koji su raspolozeni za normalnu konverzaciju da se javljaju! U svakom slucaju hvala vam. :-)
chuchumbamayumbe

#2 Re: Help;)

Post by chuchumbamayumbe »

Ja mislim da je tu broj grudnjaka presudan! :D
godes

#3 Re: Help;)

Post by godes »

ma da upravu si malo cu ohladiti pa cemo vidjeti vremenom sta ce biti..ma malo me zanijela situacija pah.. :-)reko da sa forumasima razbistrim misli i odluke :)
burek_in_space

#4 Re: Help;)

Post by burek_in_space »

Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim! :mrgreen:
River_isle

#5 Re: Help;)

Post by River_isle »

burek_in_space wrote:Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim! :mrgreen:
koliko si siguran u to :lol: :run:
burek_in_space

#6 Re: Help;)

Post by burek_in_space »

River_isle wrote:
burek_in_space wrote:Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim! :mrgreen:
Isto onoliko koliko sam siguran da infarkt,ako nishta,ono bar od srca je! :D :lol:
River_isle

#7 Re: Help;)

Post by River_isle »

burek_in_space wrote:
River_isle wrote:
Isto onoliko koliko sam siguran da infarkt,ako nishta,ono bar od srca je! :D :lol:
ti ko da si neki romantik :p
Daphna

#8 Re: Help;)

Post by Daphna »

godes wrote:Da li vam se dogodilo ( vjerovatno jeste da se dopisujete sa deckom sa kojim flertujete duze vrijeme i kada se odlucite na prvi korak on vas drzi u odnosu "toplo-hladno"? Cujete se i sve je jos na hahahaha,a dogovori za nekad neke kafe su tu, ali jos nista konkretno? Kako ga privuci jos vise i definisati izlazak za tu kafu,a nebiti naporan?Help please;)! Molim samo one koji su raspolozeni za normalnu konverzaciju da se javljaju! U svakom slucaju hvala vam. :-)

Iskreno, ali najiskrenije, tip je papak... I moj ti je savjet da hladno odj... tog lika ma koliko si zatreskana u njega ili šta već ne! Jer, ako realno sagledaš situaciju, ako već sad tako sere (izvini na ovome) pitanje je šta i kako će biti kasnije, ukoliko dođe do neke veze...

Zašto sve ovo? Kada čovjek nešto želi, iskreno, onda se ne igra tih igrica toplo-hladno ma koliko to izgledalo cool, neodoljivo, sexy... bla-bla. To sa njim ti je haman čisto gubljenje vremena, i vjeruj nije vrijedan toga! Pokazao ti je i sam...
callmethebreeeze

#9 Re: Help;)

Post by callmethebreeeze »

i ja imam isti problem.
mozda me mrze sto sam posten i obrazli.
:D :D :D
Bosanac sa dna kace

#10 Re: Help;)

Post by Bosanac sa dna kace »

godes wrote:Da li vam se dogodilo ( vjerovatno jeste da se dopisujete sa deckom sa kojim flertujete duze vrijeme i kada se odlucite na prvi korak on vas drzi u odnosu "toplo-hladno"? Cujete se i sve je jos na hahahaha,a dogovori za nekad neke kafe su tu, ali jos nista konkretno? Kako ga privuci jos vise i definisati izlazak za tu kafu,a nebiti naporan?Help please;)! Molim samo one koji su raspolozeni za normalnu konverzaciju da se javljaju! U svakom slucaju hvala vam. :-)
sta znas mozda ima neku tajnu vezu s nekim....muskarcem.....
a dje se taj decko trenutacno nalazi, a dje si ti? :-)
Kjajević Majko

#11 Re: Help;)

Post by Kjajević Majko »

Kolegice kad se kaže oćemo na kafu onda se misli na kafu. A kad se kaže oćemo na fuka, e to je već druga priča.

Nego, kolegice, ako ste za pivu slobodno se javite. :D
Secer_033

#12 Re: Help;)

Post by Secer_033 »

ali bas ohladi....doce on sam ;)
Post Reply