Help;)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- godes
#1 Help;)
Da li vam se dogodilo ( vjerovatno jeste da se dopisujete sa deckom sa kojim flertujete duze vrijeme i kada se odlucite na prvi korak on vas drzi u odnosu "toplo-hladno"? Cujete se i sve je jos na hahahaha,a dogovori za nekad neke kafe su tu, ali jos nista konkretno? Kako ga privuci jos vise i definisati izlazak za tu kafu,a nebiti naporan?Help please;)! Molim samo one koji su raspolozeni za normalnu konverzaciju da se javljaju! U svakom slucaju hvala vam. 
- chuchumbamayumbe
#2 Re: Help;)
Ja mislim da je tu broj grudnjaka presudan! 
- godes
#3 Re: Help;)
ma da upravu si malo cu ohladiti pa cemo vidjeti vremenom sta ce biti..ma malo me zanijela situacija pah.. :-)reko da sa forumasima razbistrim misli i odluke 
- burek_in_space
#4 Re: Help;)
Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim! 
- River_isle
#5 Re: Help;)
koliko si siguran u toburek_in_space wrote:Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim!
- burek_in_space
#6 Re: Help;)
Isto onoliko koliko sam siguran da infarkt,ako nishta,ono bar od srca je!River_isle wrote:koliko si siguran u toburek_in_space wrote:Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim!![]()
- River_isle
#7 Re: Help;)
ti ko da si neki romantik :pburek_in_space wrote:Isto onoliko koliko sam siguran da infarkt,ako nishta,ono bar od srca je!River_isle wrote:koliko si siguran u toburek_in_space wrote:Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim!![]()
![]()
- Daphna
#8 Re: Help;)
godes wrote:Da li vam se dogodilo ( vjerovatno jeste da se dopisujete sa deckom sa kojim flertujete duze vrijeme i kada se odlucite na prvi korak on vas drzi u odnosu "toplo-hladno"? Cujete se i sve je jos na hahahaha,a dogovori za nekad neke kafe su tu, ali jos nista konkretno? Kako ga privuci jos vise i definisati izlazak za tu kafu,a nebiti naporan?Help please;)! Molim samo one koji su raspolozeni za normalnu konverzaciju da se javljaju! U svakom slucaju hvala vam.
Iskreno, ali najiskrenije, tip je papak... I moj ti je savjet da hladno odj... tog lika ma koliko si zatreskana u njega ili šta već ne! Jer, ako realno sagledaš situaciju, ako već sad tako sere (izvini na ovome) pitanje je šta i kako će biti kasnije, ukoliko dođe do neke veze...
Zašto sve ovo? Kada čovjek nešto želi, iskreno, onda se ne igra tih igrica toplo-hladno ma koliko to izgledalo cool, neodoljivo, sexy... bla-bla. To sa njim ti je haman čisto gubljenje vremena, i vjeruj nije vrijedan toga! Pokazao ti je i sam...
-
callmethebreeeze
#9 Re: Help;)
i ja imam isti problem.burek_in_space wrote:Ne znam za ostale forumashe,ali meni se nije desilo da se duzhe vrijeme dopisujem sa dechkom,a kamoli da josh flertujem sa njim!
mozda me mrze sto sam posten i obrazli.
- Bosanac sa dna kace
#10 Re: Help;)
sta znas mozda ima neku tajnu vezu s nekim....muskarcem.....godes wrote:Da li vam se dogodilo ( vjerovatno jeste da se dopisujete sa deckom sa kojim flertujete duze vrijeme i kada se odlucite na prvi korak on vas drzi u odnosu "toplo-hladno"? Cujete se i sve je jos na hahahaha,a dogovori za nekad neke kafe su tu, ali jos nista konkretno? Kako ga privuci jos vise i definisati izlazak za tu kafu,a nebiti naporan?Help please;)! Molim samo one koji su raspolozeni za normalnu konverzaciju da se javljaju! U svakom slucaju hvala vam.
a dje se taj decko trenutacno nalazi, a dje si ti?
-
Kjajević Majko
#11 Re: Help;)
Kolegice kad se kaže oćemo na kafu onda se misli na kafu. A kad se kaže oćemo na fuka, e to je već druga priča.
Nego, kolegice, ako ste za pivu slobodno se javite.
Nego, kolegice, ako ste za pivu slobodno se javite.