Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li postoji mogucnost da ja koja koja koristim ultru (061) mogu saznati broj koji me proziva, a u pozivu pise "(nema broja)". Predpostavka je da je broj svedski. I sve sto me zanima je broj. Da li ga na neki nacin mogu saznati?
Skyfox wrote:Ja sam imao slicnih problema i imam stelu u Telecomu Ali nista nemogu ako je broj prikriven...
Ma ne smatramm to problemom, interesuje me ko je, tj. broj me interesuje, da mogu i ja uzvratiti. Ovako samo pise "(nema broja)". Jel, mozda, moguce da broj nije prikriven, vec da jednostvano nas telecom, jer je broj ko zna odakle, to ne prepoznaje, pa mi zato pise "(nema broja)"?
razmazena wrote:Da li postoji mogucnost da ja koja koja koristim ultru (061) mogu saznati broj koji me proziva, a u pozivu pise "(nema broja)". Predpostavka je da je broj svedski. I sve sto me zanima je broj. Da li ga na neki nacin mogu saznati?
razmazena wrote:Da li postoji mogucnost da ja koja koja koristim ultru (061) mogu saznati broj koji me proziva, a u pozivu pise "(nema broja)". Predpostavka je da je broj svedski. I sve sto me zanima je broj. Da li ga na neki nacin mogu saznati?
Samo razmazenim curicama moze takvo sto pasti na pamet
Znas ti dobro ko te zove, cccc ... hoces da se poHvalis malo, neka neka, i treba, hehehe
Inace... to je nemoguca misija! Kad ga nisu odmah "prepoznali" nece ni ako budes trazila!
razmazena wrote:Jel, mozda, moguce da broj nije prikriven, vec da jednostvano nas telecom, jer je broj ko zna odakle, to ne prepoznaje, pa mi zato pise "(nema broja)"?
Haj svega ti reci mi kako bi tvoj telefon prikazao ovo...