radio sam nalaze krvi i mokrace i sve je normalno
jel imao netko slicnih iskustava, sta bi moglo bit? najvise mi je cudna ta buka iz zeludac ili crijeva
Moderator: anex
ivan1704 wrote:pozdrav svima, imam problema sa trbuhom ili necim slicnim neznam ni ja vise, povremeno se osjecam dosta slabo, znoje mi se ruke, u trbuhu osjecam mucninu, a nekad i laganu bol, stolica mi je postala neredovita, nekad tvrda, a nekad mekana, uz to povremeno mi se zeludac ili crijeva uzasno glasno cuju ali samo prilikom udisaja ili ako napregnem trbusne misice
jel imao netko slicnih iskustava, sta bi moglo bit? najvise mi je cudna ta buka iz zeludac ili crijeva
Prvo, nemoj panicariti i nemoj odmah misliti na strasne stvari. Trebas otici doktoru na malo detaljnije pretrage. Ne znam da li te boli zeludac ili crijeva , ali doktor ce ti u svakom slucaju pomoci. Ako se dosta lose osjecas i ako si zabrinut, onda ga sto prije posjeti. Do tada jedi laganu hranu, uzimaj caj od kamilice, on smiruje zeludac.ivan1704 wrote:pozdrav svima, imam problema sa trbuhom ili necim slicnim neznam ni ja vise, povremeno se osjecam dosta slabo, znoje mi se ruke, u trbuhu osjecam mucninu, a nekad i laganu bol, stolica mi je postala neredovita, nekad tvrda, a nekad mekana, uz to povremeno mi se zeludac ili crijeva uzasno glasno cuju ali samo prilikom udisaja ili ako napregnem trbusne misice