P.S. i ja sam ovo isto cuo, nisam ja nikad
Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zakon i pravda
Uvjerio se sam.pitt wrote:Ko ti je to slago bolan?
Vidis da mene sve vole:D:D:D
Onda sam ja negativni izuzetak. Nema veze, tu sam ionako da vodim debate i citam zanimljive komentare.
-
Zakon i pravda
Hvala pitt prijatelju, dobro je ne brini se...samo je ovaj forum izuzetak.
Micika, sto se tice slike...zasto da ne. Posalji e-mail na [email protected] i stize ti slika.
Micika, sto se tice slike...zasto da ne. Posalji e-mail na [email protected] i stize ti slika.
-
Zakon i pravda
Sta ce ti onda slika
..i ti skupljas album?
Pusti onda, bolje da ti ne saljem nista
Pusti onda, bolje da ti ne saljem nista
-
FortunaBela
Potaslači li se ona više, ili je još u potrazi za parkingom.... 
-
BigusDickus
Nista bez rezervnih svjecica... 
-
_MaYa_
#94 Re: Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
mrzim sex u autuuu mrrrrzimMadjarica wrote:Eh ovako! Vjerujem da na ovom forumu ima osoba slicnih meni tj. onih koji su primorani da se sexaju u autu. Problem je GODISNJE DOBA! Posto sam se ovih dana vec nekoliko puta zaglavila i gurala auto, trebaju mi lokacije. Raja pomozite, ima jos do proljeca...
- Qler
#95 Re: Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
kad polozis ti ili tvoj momak, probajte jednom, vidjet ces sta propustate_MaYa_ wrote:mrzim sex u autuuu mrrrrzimMadjarica wrote:Eh ovako! Vjerujem da na ovom forumu ima osoba slicnih meni tj. onih koji su primorani da se sexaju u autu. Problem je GODISNJE DOBA! Posto sam se ovih dana vec nekoliko puta zaglavila i gurala auto, trebaju mi lokacije. Raja pomozite, ima jos do proljeca...![]()
![]()
![]()
![]()
-
FortunaBela
Vidim ja ovdje ništa od taslaka.... 
-
_MaYa_
#97 Re: Help! Sex u autu! Potrebne lokacije!!!
probala sam (pre)vise puta...mozda zato....Qler wrote:kad polozis ti ili tvoj momak, probajte jednom, vidjet ces sta propustate_MaYa_ wrote:mrzim sex u autuuu mrrrrzimMadjarica wrote:Eh ovako! Vjerujem da na ovom forumu ima osoba slicnih meni tj. onih koji su primorani da se sexaju u autu. Problem je GODISNJE DOBA! Posto sam se ovih dana vec nekoliko puta zaglavila i gurala auto, trebaju mi lokacije. Raja pomozite, ima jos do proljeca...![]()
![]()
![]()
![]()
bolje od patkice
-
Madjarica
Sta je ovo, sve same djevice?Qler wrote:ima dobra lokacija, samo ne znam koliko je ocisceno, kad sa glavne skrenes pored hotela bristol, pored max line-a ides jedno 15-20m i skrenes desno, parking, zavucen, nema ljudi, extra!
![]()
P.S. i ja sam ovo isto cuo, nisam ja nikad![]()
![]()
- Qler
mozda, mozdaMadjarica wrote:Sta je ovo, sve same djevice?Qler wrote:ima dobra lokacija, samo ne znam koliko je ocisceno, kad sa glavne skrenes pored hotela bristol, pored max line-a ides jedno 15-20m i skrenes desno, parking, zavucen, nema ljudi, extra!
![]()
P.S. i ja sam ovo isto cuo, nisam ja nikad![]()
![]()
ne znam