Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo na "Automobili" neko preporuci Koni Sport, (na kojima se, usput, moze steliti hod i tvrdoca), a ako ti je tip kakav zagorio i energican, Bilstein ima dozivotniu garanciju...
Eto sta su ti pocetnici. Oni uopste ne vode racuna koji su amortizeri...
gene wrote:parking kod RTV ima mjesta neometana si ne moras gurati cisti se
stojcevac mada ne znam kakav je sad put do dole ali vjereujem da je prohodan
sretno
Odeš do Hipermarketa (jel proradio?) na Mojmilu, i priđeš mu skroz blizu sa glavne ceste, ali skroz se približiš da ga možeš dotaknuti, e onda se sagneš i vidjet ćeš da se možeš zavući unutar fasade, jeste unutar fasade koja konzolno jedno 60 centi strši iznad zemlje, a budući da vjerojatno nema onih letvi kojima su zatvarali te rupe možeš se zavući unutra i samo pičiš .
E, ako ti je to premalo mjesta, ima i sa druge strane hipermarketa kod samog glavnog ulaza prava rupčaga u koju se možeš komotno zavući i isto onda samo pičiš.
A ako ti ni to nije dovoljno, okreni se prema brdu i biraj Ima cesta koja vodi do vrha brda
MRAVOJED wrote:Odeš do Hipermarketa (jel proradio?) na Mojmilu, i priđeš mu skroz blizu sa glavne ceste, ali skroz se približiš da ga možeš dotaknuti, e onda se sagneš i vidjet ćeš da se možeš zavući unutar fasade, jeste unutar fasade koja konzolno jedno 60 centi strši iznad zemlje, a budući da vjerojatno nema onih letvi kojima su zatvarali te rupe možeš se zavući unutra i samo pičiš .
E, ako ti je to premalo mjesta, ima i sa druge strane hipermarketa kod samog glavnog ulaza prava rupčaga u koju se možeš komotno zavući i isto onda samo pičiš.
A ako ti ni to nije dovoljno, okreni se prema brdu i biraj Ima cesta koja vodi do vrha brda
nije ti lose mjesto blizu restorana rojal - blizu onih tunela stu su ih poceli kopati, samo skreni uzbrdo na makadamski put koji vodi gore. znas tu ove brzinske prostitutke pored ceste ordiniraju
a eto probaj i do rimskog mosta otic, ako bude prazno samo ima debila koji ko fol se poslom ushodaju oko 1 iza ponoci
a uvjek ti je tu i ono porodiliste malo ti smekas druge , malo oni tebe...
Madjarica wrote:Eh ovako! Vjerujem da na ovom forumu ima osoba slicnih meni tj. onih koji su primorani da se sexaju u autu. Problem je GODISNJE DOBA! Posto sam se ovih dana vec nekoliko puta zaglavila i gurala auto, trebaju mi lokacije. Raja pomozite, ima jos do proljeca...
jao sram te bilo!! pa ti si ta sto mi se iza zgrade zaglavila! e nadam se da je vase auto ono sto je ostalo u snijegu :D:D
Shalim se
zavisi koji dio grada ti treba, na Dobrinji imas divne parkinge koji su ocisceni od snijega a i nisu ensto extra posjeceni
samim time je vidljivost i mogucnost da budes uhvacena svedena na minimum
Izgleda da su vec sva glavna mjesta pokrivena, osim sto Ilidzu nije niko spomenuo. Parking kod RTV-a i parkinzi na Dobrinji su ipak najbolja opcija zimi. Ljeti je naravno druga prica.
Sretno u svakom slucaju a ako bas nemate izbora mozete kod mene u garazu. ..eto ideje za dobar posao. Umjesto sobe u hotelu iznajmljujes garazu na sat