Namjeravam kupiti plinsku pec na bocu ali zbog financija polovnu tj.preko oglasa., pa me zanima na sta da obratim paznju jer ih u oglasima ima milion.
Pa eto bio bih zahvalan ako neko zna bilo koji koristan savjet s tim u vezi.
MNOGO ZAHVALAN!
Moderator: anex
Jarane, ta ti peć slabo grije, mnogo troši i čadi, ima slabu iskoristivost pa se i osjeti miris plina, nikako ti je ne bih preporučio.patriota.sila wrote:Lijepo vas molim za slijedecu pomoc koju i sami mozete zakljuciti iz naslova teme.,pomalo smijesno ha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Namjeravam kupiti plinsku pec na bocu ali zbog financija polovnu tj.preko oglasa., pa me zanima na sta da obratim paznju jer ih u oglasima ima milion.
Pa eto bio bih zahvalan ako neko zna bilo koji koristan savjet s tim u vezi.
MNOGO ZAHVALAN!
Kupi polovnu bocu, ali praznu, pa trk do Messera (ne fušere što se tiče kvaliteta plinskih boca) i zamijeni je za punu. Sta ce sa bocom dalje biti nije tvoj problem.melb26sa wrote:I ne kupuj polovnu plinsku bocu. Nedavno sam negdje procitala zasto kod nas zavrsava veliki broj polovnih plinskih boca - ono sto u Evropi ne bi proslo kod nas prodje pod novo, malo poprave/isprave udubljenja, napukline, sve ofarbaju i eto je k'o nova a ti razmisljaj hoces li i kada odletiti u zrak...
Što se nađoh u ovoj priči...patriota.sila wrote:Ako mi pec dnevno radi 5 sati s nekom umjerenom jacinom,mogu li mi biti 3 boce plina mjesecno ili pak nesto vise.,ma student sam pa nadam se da razumijete moja pitanja![]()