HELP C???
Moderator: Benq
-
c4dinamit
#1 HELP C???
Ljudi, ima li neko dobre duse da mi uradi zadatak:
Generisati slučajno određeni broj znakova. Uporediti a posteriori vremena potrebna za sortiranje Shell sortom koristeći različite nizove hk.
radi mi se o glavi.....ako to ne uradim....obnavljam godinu i mrtav sam
pa ako ima neko solidaran....
hvala
Generisati slučajno određeni broj znakova. Uporediti a posteriori vremena potrebna za sortiranje Shell sortom koristeći različite nizove hk.
hvala
-
mostarac
#2 Re: HELP C???
PPJ?c4dinamit wrote:Ljudi, ima li neko dobre duse da mi uradi zadatak:
hvala
-
Panasonic
#6 Re: HELP C???
hmm, kako to da je 'slucajno', a opet 'odredjeno' ?c4dinamit wrote: Generisati slučajno određeni broj znakova
-
neko iz mase
uzmes snapshot na pocetku programa, snapshot na kraju i diferenciras
shell sort
http://oopweb.com/Algorithms/Documents/ ... /s_shl.htm
shell sort
http://oopweb.com/Algorithms/Documents/ ... /s_shl.htm
-
buhtelj
To je easy napraviti pseudorandom generator.... to je jedan shift register.... koji kontroliras u povratnoj vezi... duljina random stream pa ovisi od reda shift registra... Toga imas na tone na netu jer nije nista novo.... mi koristimo u firmi random-stream za testiranje sistema..... ja sam ga vec programirao samo u VHDL...u C-je the same shiiittt
-
car-x
daj ba ljudi.. cojk ima mali problemcic, a vi vec o obnavljanju godine i promasaja karijere.. ako znate C, pomozite cojku, a ako ne znate, necete mu pomoci kad mu kazete da je promasio faks..
nego jarane, kernighan i richie (valjda se tako pise), ti je biblija glede programiranja u C..
na internetu imas kamaru resursa, skripti, tutorijala.. a mozda bi valjalo i da postas cijeli zadatak, da bude jasno sta ti treba uraditi, mozda se nadje neko ko umije i ko je voljan pomoci
nego jarane, kernighan i richie (valjda se tako pise), ti je biblija glede programiranja u C..
na internetu imas kamaru resursa, skripti, tutorijala.. a mozda bi valjalo i da postas cijeli zadatak, da bude jasno sta ti treba uraditi, mozda se nadje neko ko umije i ko je voljan pomoci