HEJ ZENE...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

izblajhana

#1 HEJ ZENE...

Post by izblajhana »

Samo da obavijestim forumashice da imaju snizenje kupacih kostima u lisci u robotu...svi oni lijepi kostimi koji su do juce bili preskupi za na nas obicne smrtnike :D sada su snizeni za 30ak maraka...pa eto rekoh, ako se spremate na more, a nemate kupaci trk do robota...ja uzela maloprije dva najbolja :D :D :D :D :D

samo ne znam sto sam uzela, megalomanski, dva :? :? sad vise nemam para za nesto sto mi je bilo prioritetnije...ako mi mozete odgovoriti usput, zasto mi zene, bar kada je u pitanju kupovina, ne mozemo razmisljati racionalno :D :D :D

nadam se da ce nekome koristiti informacija!
delightful

Post by delightful »

Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Ima'l sta za muskinje... :D
izblajhana

Post by izblajhana »

delightful wrote:Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
tesko :( bar koliko sam ja upucena u problematiku, ja sam imala slican problem, a onda sam odustala od trazenja...uglavnom, zadovoljila sam se da jedan od dijelova ( necu reci koji :D ) bude manji...
izblajhana

Post by izblajhana »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima'l sta za muskinje... :D
iskreno, nisam obratila paznju :D :D trebalo se "zadati" u silne kostime i izabrati pravi :D :D
Ali ako ti je stalo da obradujes neku zenu iz svog zivota...trk do robota :D :D
black

Post by black »

delightful wrote:Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
(.)(.) znamo :oops:
furlan

Post by furlan »

Dobre moje Bosanke
Takve ste i zato Vas i volimo.A jos bolje kad je jedan dio manji, ne bi valjalo da je veci.
Bumbar

Post by Bumbar »

tesko :( bar koliko sam ja upucena u problematiku, ja sam imala slican problem, a onda sam odustala od trazenja...uglavnom, zadovoljila sam se da jedan od dijelova ( necu reci koji :D ) bude manji...[/quote]

Uh odlicno... suosjecam se... :roll:
delightful

Post by delightful »

izblajhana wrote:
tesko :( bar koliko sam ja upucena u problematiku, ja sam imala slican problem, a onda sam odustala od trazenja...uglavnom, zadovoljila sam se da jedan od dijelova ( necu reci koji :D ) bude manji...
:sad: Meni jedan treba biti puno veći.... morat ću smisliti neke nerđajuće broševe za kačenje na strateškim mjestima.... :cry:
alek

Post by alek »

ima na BC tema sise
za samohvalu :?
:D
izblajhana

Post by izblajhana »

delightful wrote:
izblajhana wrote:
:sad: Meni jedan treba biti puno veći.... morat ću smisliti neke nerđajuće broševe za kačenje na strateškim mjestima.... :cry:
po meni je bolje da ti je jedan dio taman, a drugi manji...ionako se svaki kupaci malo razvuce...a to sto mislis da ti treba puno veci...mozda si samo samokriticna previse...sve smo takve :( :( :(
Ali niko meni ne odgovori, zasto mi zene kupujemo sve megalomanski...mislim oba kostima mi stoje za 10 :D :D ali mi fakat nisu mozda ni trebala :( sad me grize savjest, mogla sam za te pare uzeti nesto sto mi je bilo neophodno...a ovako treba cekati 1. ko ozeblo sunce:-? :-?
xygirl

Post by xygirl »

alek wrote:ima na BC tema sise
za samohvalu :?
:D
a sta ako je dobra guza u pitanju? :lol: :lol: :D
delightful

Post by delightful »

izblajhana wrote:
Ali niko meni ne odgovori, zasto mi zene kupujemo sve megalomanski...mislim oba kostima mi stoje za 10 :D :D ali mi fakat nisu mozda ni trebala :( sad me grize savjest, mogla sam za te pare uzeti nesto sto mi je bilo neophodno...a ovako treba cekati 1. ko ozeblo sunce:-? :-?
Ma nije to megalomanski - kad ti nešto stoji za 10, onda to treba i kupiti, bez razmišljanja i bez kajanja. Evo 1. samo što nije, ne brini. Za mene je definicija 'neophodnog' sve ono što nas čini da se osjećamo bolje :-D
Bumbar

Post by Bumbar »

delightful wrote:
Ma nije to megalomanski - kad ti nešto stoji za 10, onda to treba i kupiti, bez razmišljanja i bez kajanja. Evo 1. samo što nije, ne brini. Za mene je definicija 'neophodnog' sve ono što nas čini da se osjećamo bolje :-D
Upravo tako :) :)...inace bi kasnije bilo...jaoj trebala sam onaj drugi...etc.etc :)...ma znate vec kako to kod nas ide...
moimoi

Post by moimoi »

zasebne dijelove mozete kupiti u skiny samo su skuplji od drugih, treba pogledati mozda i oni imaju sniženje
Last_one

#16 Re: HEJ ZENE...

Post by Last_one »

izblajhana wrote:Samo da obavijestim forumashice da imaju snizenje kupacih kostima u lisci u robotu...svi oni lijepi kostimi koji su do juce bili preskupi za na nas obicne smrtnike :D sada su snizeni za 30ak maraka...pa eto rekoh, ako se spremate na more, a nemate kupaci trk do robota...ja uzela maloprije dva najbolja :D :D :D :D :D

samo ne znam sto sam uzela, megalomanski, dva :? :? sad vise nemam para za nesto sto mi je bilo prioritetnije...ako mi mozete odgovoriti usput, zasto mi zene, bar kada je u pitanju kupovina, ne mozemo razmisljati racionalno :D :D :D

E ja se vec snabdjela kupacim....
Al ovo za megalomstvo stoji,juce sam istresla para i para po gradu kupujuci gluposti za more da bi na kraju skontala da uopste nisam kupila ono po sta sam posla.....Joooj
Lace

Post by Lace »

koliko znam od samog otvaranja tako nesto se moglo kupiti u skiny-u u ferhadiji.
Pearl

Post by Pearl »

da, ali u bojama bejbi plave, drecavo zelene i roze.. koji se naravno slazu samo sa njihovim sarenim kostimima:) ili ako je crna, onda obavezno ima drecavozeleno-narandzastu saru.. da budu sigurni da neces njihov donji dio moci nositi sa gornjim dijelom iz neke druge radnje...

:lol:
izblajhana

Post by izblajhana »

Bumbar wrote:
delightful wrote:
Upravo tako :) :)...inace bi kasnije bilo...jaoj trebala sam onaj drugi...etc.etc :)...ma znate vec kako to kod nas ide...
:lol: :lol: :lol: joj znam...meni se jednom desilo da sam se dvoumila izmedju dva para cipela...poslije 3h dumanja, oblacenja jednih,pa drugih...i tako u nedogled, setkanja gore-dole, pitajuci za savjet sve one koji se se slucajno zadesili tu, izbjegavajuci i ignorisuci ters prodavacicu...napokon se odlucih za jedne!
Kad sam dosla kuci, skontam da su mi ipak one druge bolje, iz samo meni razumljivog razloga, i ne bude mi mrsko, vec opet, pokunjeno, odem do prodavnice i zamjenim ih za druge...niko sretniji od mene...ali tu nije kraj, poslije par dana zakljucim da su one prve bile daaaleko bolji izbor :-? :-? :-? mislim, stvarno :D :D :D kad me spuca neodlucnost, ne mogu si pomoci...NIKAKO :D :D :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima'l sta za muskinje... :D
Posmatranje dok probavaju... :P
izblajhana

#21 Re: HEJ ZENE...

Post by izblajhana »

Last_one wrote:
izblajhana wrote:Samo da obavijestim forumashice da imaju snizenje kupacih kostima u lisci u robotu...svi oni lijepi kostimi koji su do juce bili preskupi za na nas obicne smrtnike :D sada su snizeni za 30ak maraka...pa eto rekoh, ako se spremate na more, a nemate kupaci trk do robota...ja uzela maloprije dva najbolja :D :D :D :D :D

E ja se vec snabdjela kupacim....
Al ovo za megalomstvo stoji,juce sam istresla para i para po gradu kupujuci gluposti za more da bi na kraju skontala da uopste nisam kupila ono po sta sam posla.....Joooj
a i ovo stoji :lol: :lol: :lol: :lol: kao da zaboravim po sta sam posla, tek kad dodjem kuci skontam :-? :-? :-?
melb26sa

Post by melb26sa »

tako sam i ja prije trazila dok nisam fino narucila na http://www.victoriassecret.com
juce su mi stigla 3 kostima (jos snizenje bilo) :D fino izaberes koji ces gornji dio a koji donji i gomile opcija...
delightful

Post by delightful »

moimoi wrote:zasebne dijelove mozete kupiti u skiny samo su skuplji od drugih, treba pogledati mozda i oni imaju sniženje
Hvala puno, tamo nisam zalazila :-D
delightful

Post by delightful »

Pearl wrote:da, ali u bojama bejbi plave, drecavo zelene i roze.. koji se naravno slazu samo sa njihovim sarenim kostimima:) ili ako je crna, onda obavezno ima drecavozeleno-narandzastu saru.. da budu sigurni da neces njihov donji dio moci nositi sa gornjim dijelom iz neke druge radnje...

:lol:
:shock: :shock: :shock:
Bumbar

Post by Bumbar »

melb26sa wrote: tako sam i ja prije trazila dok nisam fino narucila na http://www.victoriassecret.com
juce su mi stigla 3 kostima (jos snizenje bilo) :D fino izaberes koji ces gornji dio a koji donji i gomile opcija...

Ima pravo simplasticnih modela :)...jesi to u BiH narucivala? znam da se moze ovamo naruciti...

[/img]
Post Reply