samo ne znam sto sam uzela, megalomanski, dva
nadam se da ce nekome koristiti informacija!
Moderator: anex
teskodelightful wrote:Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
iskreno, nisam obratila paznjuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ima'l sta za muskinje...
(.)(.) znamodelightful wrote:Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
izblajhana wrote:
teskobar koliko sam ja upucena u problematiku, ja sam imala slican problem, a onda sam odustala od trazenja...uglavnom, zadovoljila sam se da jedan od dijelova ( necu reci koji
) bude manji...
po meni je bolje da ti je jedan dio taman, a drugi manji...ionako se svaki kupaci malo razvuce...a to sto mislis da ti treba puno veci...mozda si samo samokriticna previse...sve smo takvedelightful wrote:izblajhana wrote:teskobar koliko sam ja upucena u problematiku, ja sam imala slican problem, a onda sam odustala od trazenja...uglavnom, zadovoljila sam se da jedan od dijelova ( necu reci koji
) bude manji...
Meni jedan treba biti puno veći.... morat ću smisliti neke nerđajuće broševe za kačenje na strateškim mjestima....
izblajhana wrote:
Ma nije to megalomanski - kad ti nešto stoji za 10, onda to treba i kupiti, bez razmišljanja i bez kajanja. Evo 1. samo što nije, ne brini. Za mene je definicija 'neophodnog' sve ono što nas čini da se osjećamo boljeAli niko meni ne odgovori, zasto mi zene kupujemo sve megalomanski...mislim oba kostima mi stoje za 10![]()
ali mi fakat nisu mozda ni trebala
sad me grize savjest, mogla sam za te pare uzeti nesto sto mi je bilo neophodno...a ovako treba cekati 1. ko ozeblo sunce:-?
Upravo takodelightful wrote:
Ma nije to megalomanski - kad ti nešto stoji za 10, onda to treba i kupiti, bez razmišljanja i bez kajanja. Evo 1. samo što nije, ne brini. Za mene je definicija 'neophodnog' sve ono što nas čini da se osjećamo bolje
E ja se vec snabdjela kupacim....izblajhana wrote:Samo da obavijestim forumashice da imaju snizenje kupacih kostima u lisci u robotu...svi oni lijepi kostimi koji su do juce bili preskupi za na nas obicne smrtnikesada su snizeni za 30ak maraka...pa eto rekoh, ako se spremate na more, a nemate kupaci trk do robota...ja uzela maloprije dva najbolja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo ne znam sto sam uzela, megalomanski, dva![]()
sad vise nemam para za nesto sto mi je bilo prioritetnije...ako mi mozete odgovoriti usput, zasto mi zene, bar kada je u pitanju kupovina, ne mozemo razmisljati racionalno
![]()
![]()
![]()
koliko znam od samog otvaranja tako nesto se moglo kupiti u skiny-u u ferhadiji.delightful wrote:Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
Bumbar wrote:Upravo takodelightful wrote:
Ma nije to megalomanski - kad ti nešto stoji za 10, onda to treba i kupiti, bez razmišljanja i bez kajanja. Evo 1. samo što nije, ne brini. Za mene je definicija 'neophodnog' sve ono što nas čini da se osjećamo bolje![]()
...inace bi kasnije bilo...jaoj trebala sam onaj drugi...etc.etc
...ma znate vec kako to kod nas ide...
a i ovo stojiLast_one wrote:E ja se vec snabdjela kupacim....izblajhana wrote:Samo da obavijestim forumashice da imaju snizenje kupacih kostima u lisci u robotu...svi oni lijepi kostimi koji su do juce bili preskupi za na nas obicne smrtnikesada su snizeni za 30ak maraka...pa eto rekoh, ako se spremate na more, a nemate kupaci trk do robota...ja uzela maloprije dva najbolja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo ne znam sto sam uzela, megalomanski, dva![]()
sad vise nemam para za nesto sto mi je bilo prioritetnije...ako mi mozete odgovoriti usput, zasto mi zene, bar kada je u pitanju kupovina, ne mozemo razmisljati racionalno
![]()
![]()
![]()
Al ovo za megalomstvo stoji,juce sam istresla para i para po gradu kupujuci gluposti za more da bi na kraju skontala da uopste nisam kupila ono po sta sam posla.....Joooj
tako sam i ja prije trazila dok nisam fino narucila na http://www.victoriassecret.comdelightful wrote:Hvala za info. Da ne zna neko mogu li se igdje kupiti kupaci kostimi različite veličine gornjeg i donjeg dijela? K'o da gledam da će se odmah ova popaljena muškadija navalit' na temu, pa neću da opisujem problematiku, ali znate na šta mislim:-)
Hvala puno, tamo nisam zalazilamoimoi wrote:zasebne dijelove mozete kupiti u skiny samo su skuplji od drugih, treba pogledati mozda i oni imaju sniženje
Pearl wrote:da, ali u bojama bejbi plave, drecavo zelene i roze.. koji se naravno slazu samo sa njihovim sarenim kostimima:) ili ako je crna, onda obavezno ima drecavozeleno-narandzastu saru.. da budu sigurni da neces njihov donji dio moci nositi sa gornjim dijelom iz neke druge radnje...
melb26sa wrote: tako sam i ja prije trazila dok nisam fino narucila na http://www.victoriassecret.com
juce su mi stigla 3 kostima (jos snizenje bilo)fino izaberes koji ces gornji dio a koji donji i gomile opcija...