Ova blentovina je zaista produktivna. Osim sto je odlucio da za dva mjeseca proda sve resurse sto imamo, proizveo je i toliko "bisera" koliko nije uspjelo nijednom minostrumu prije njega.
Evo nekih, a vi dodajite dalje:
- Ko nije za ovaj projekat nije ni za Bosnu i Hercegovinu!
- Mi imamo strategiju samo je nismo bacili na papir!
- Mene je nevolja natjerala na ovo!
- Mi ovo (izgradnja HE) radimo prvenstveno zbog rudara!
- Njihova ponuda je najbolja jer ne traže ništa!
nastavak slijedi...
HEĆINE PROVALE
Moderator: anex
-
Falsh Gordon
#2 Re: HEĆINE PROVALE
Ja znam samo jednu stvar a to je da je gosp. Heco javno izjavio da se HE nece graditi nigdje u BiH ako lokalna zajednica bude protiv istih ....
E sad da vidimo da li faca zna sta prica !!!!
nesvrstan wrote:Ova blentovina je zaista produktivna. Osim sto je odlucio da za dva mjeseca proda sve resurse sto imamo, proizveo je i toliko "bisera" koliko nije uspjelo nijednom minostrumu prije njega.
Evo nekih, a vi dodajite dalje:
- Ko nije za ovaj projekat nije ni za Bosnu i Hercegovinu!
- Mi imamo strategiju samo je nismo bacili na papir!
- Mene je nevolja natjerala na ovo!
- Mi ovo (izgradnja HE) radimo prvenstveno zbog rudara!
- Njihova ponuda je najbolja jer ne traže ništa!
nastavak slijedi...
-
nesvrstan
#3 Re: HEĆINE PROVALE
On uglavnom ne zna sta prica, ali to sto je rekao zna sto je rekao.Falsh Gordon wrote:Ja znam samo jednu stvar a to je da je gosp. Heco javno izjavio da se HE nece graditi nigdje u BiH ako lokalna zajednica bude protiv istih ....
LOKALNA ZAJEDNICA ?
Lokalna zajednica u slucaju Gornje neretve je onih nekoliko POTKUPLJENIH mjestana na mjestu gdje ce se graditi brana.
Onis su ta "Lokalna zajednica" koja je, kao, jedina ugrozena ovim projektom.
To je ta caka, cijeli Konjic i sva Hercegovina moze potpisati peticiju protiv HE, ali oni nisu "Lokalna zajednica". Lokalna zajednica po Hecinoj demagogiji je onih pet potplacenih mjestana sto su vec u Avazu nafalili ovaj projekat !
-
superoperater
...nastavak slijedi:
- Ne treba nam energetska strategija jer je ja imam u glavi!
-Moramo osigurati dovoljne količine struje, a hoce li to biti gradnjom hidro, termo ili nuklernih elektrana odlučiti će vlada!
- Očito je da su pojedinci uvidjeli da mogu lijepo zivjeti od udruzenja, pa manipuliraju. No oni koji misle sebi dobro prihvatiti ce nase projekte objerucke!
- Upravo sam se vratio iz Ceske republike i vidio da, iako je na Vltavi devet hidroelektrana ta rijeka je srediste turisticke atrakcije. (vjerovatno je to nesto slicno kao nasim prelijepim jezerima: Grabovica, Salakovac, Jablanica i dr.)
- Ne treba nam energetska strategija jer je ja imam u glavi!
-Moramo osigurati dovoljne količine struje, a hoce li to biti gradnjom hidro, termo ili nuklernih elektrana odlučiti će vlada!
- Očito je da su pojedinci uvidjeli da mogu lijepo zivjeti od udruzenja, pa manipuliraju. No oni koji misle sebi dobro prihvatiti ce nase projekte objerucke!
- Upravo sam se vratio iz Ceske republike i vidio da, iako je na Vltavi devet hidroelektrana ta rijeka je srediste turisticke atrakcije. (vjerovatno je to nesto slicno kao nasim prelijepim jezerima: Grabovica, Salakovac, Jablanica i dr.)