Heated rivalty

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
iz zadnje klupe

#1 Heated rivalty

Post by iz zadnje klupe »

Prvo da kažem da nisam pogledao seriju jer je na Hbo max, a trenutno sam na netlixu, inače svaki mjesec mijenjam platformu, jer mi je skupo da sve odjednom plaćam.
Za ovih mojih godina nagledao sam se i naslušao hype-a za razne filmove i serije, pa sam u startu oprezan kad se nešto neumjereno hvali, posebno što u dosta slučajeva tek godina poslije saznaš da su ti influenceri bili plaćeni da dižu taj hype prije premijere, da je to sastavni dio marketinške kampanje.
Ali ovo što se sada dešava sa ovom serijom, da je iz kanade, došla na hbo bez ikakve reklame i da na Imbd ima ocjenu 9.2 sa 98.000 recenzija gledalaca, jednostavno mi ne ide u glavu
A zašto?
Pa plot ne izgleda ništa posebno, na sličnu temu napravljene desetine serija i filmova, priča o dva skrivena gay hokejaša koji se zaljubljuju jedan u drugog.
Ja kad otvorim tik tok žene i straight muškarci, dobro ste čuli, jednoglasno proglašavaju zadnju epizodu prve sezone nešto što je najbolje napravljeno u istoriji televizije, serija izgleda obiluje čestim eksplicitnim gay scenama, po rejtingu i gledanosti je ako ne prva, onda u prva tri, pa meni sad ništa nije jasno, ako je skorašnje istraživanje utvrdilo da se 84% muškaraca osjeća vrlo nelagodno kada vidi na tv poljubac između 2 muškarca, o nekoj žešćoj sceni da ne govorim, odakle joj takva gledanost?
karanana

#2 Re: Heated rivalty

Post by karanana »

prvo offtopic da kazem da ti nije losa ta ideja svaki mjesec mjenjat platforme i placat jednu mjesecno. za one koji placaju naravno.

a o seriji, prvi put cujem, hajde da vidimo hoce li se tema razviti. mozda i probam pogledat.

edit: evo sad sam otiso na imdb....wtf 9,1 preko 50 hiljada ocjena....gay lobi.
citam plot i zanr.....preskocicu. nije sto je gay, eto i da je hetero romansa preskocio bih.
Digla_da_kreci

#3 Re: Heated rivalty

Post by Digla_da_kreci »

Samo sest epizoda, a oborili rekorde odmah iza Breaking Bad, ma daj me nemoj.

Nece ovo na moju listu, ne privlaci me gledati dva lika u ljubavnom zanosu kako se vacare.
Post Reply