HBO MAX kreće krajem Maja

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Radar71

#1 Re: HBO MAX kreće krajem Maja

Post by Radar71 »

ja sam evo oduševljen
Hercegoviina

#2 Re: HBO MAX kreće krajem Maja

Post by Hercegoviina »

Grimizni Filter wrote: 29/04/2020 17:20 Nakon višemjesečnih nagađanja kada će i kako točno krenuti novi streaming servis HBO-a, WarnerMedije i AT&T-a — napokon znamo barem datum kada će pretplatnici moći pokrenuti aplikacije na svojim smart uređajima.

Variety javlja da će servis pokrenuti svoje servere 27. svibnja, dakle za samo nešto više od mjesec dana. Na datum pokretanja servisa pretplatnici će moći uživati u svim serijama i filmovima s HBO-a, ali i velikom katalogu TNT-a, TBS-a, Cartoon Networka i njegovog Adult Swima, Crunchyrolla i tako dalje.

Što se tiče originalnog sadržaja na datum predstavljanja servisa bit će dostupna komedija Paula Feiga Love Life s Annom Kendrick u glavnoj ulozi. Osim ove, prema traileru simpatične serije, HBO Max će imati On the Record, dokumentarac o optužbama za seksualno zlostavljanje protiv Russella Simmonsa; Legendary, emisiju o ballroom plesu, nove Looney Toons crtiće i još nekoliko manjih projekata. Okupljanje Prijatelja je zasad odgođeno za neko drugo vrijeme.

HBO Max će biti dostupan samo pretplatnicima u sjevernoj Americi, a izvori s našeg HBO-a kažu: “Zasad nema planova za Europu.”
ja, i?
typeOnegative

#3 Re: HBO MAX kreće krajem Maja

Post by typeOnegative »

Čuj ja i? Jel to čovjek ne smije napravit temu na forumu i obavijestit ljude koje možda zanima, a da se ne pojavi neki pametnjaković poput tebe ?! Ako te ne zanima, produži..
Svega u Božjoj basti :-)
escobar__

#4 Re: HBO MAX kreće krajem Maja

Post by escobar__ »

Ide to i u Evropi uskoro, dok se pokupi kajmak u Sjedinjenim Državama. :D
fusion_ba

#5 Re: HBO MAX kreće krajem Maja

Post by fusion_ba »

Iz HBO Adria su rekli da trenutno nemaju u planu uvodjenje HBO Max.
To je dobra vijest, jer bi pretplata bila jos skuplja.
Post Reply