PREDLAZEM DA NAPRAVIMO TOP LISTU LOSIH VOZACA U BiH PO ZAJEDNICKOM MISLJENJU
DAKLE MOJE SKROMNO MISLJENJE JE
1.DIJASPORCI-dolazak u domovinu uglavnom koriste za prikazivanje svog raskosa poznavanje voznje,od nepravilnog preticanja,parkiranja,nepridrzavanja ogranicenja,upotrebe zvucnih i svjetlosnih signala do nepostivanja domacih saobracajnih pravila...
2.P....OSOBE KOJE SU TEK POLOZILE I KOJE MORAJU STAVLJATI ZNAK P na zadnjoj sajbi-uglavnom misle da im je to hamajlija i da sa tim znakom mogu po cesti raditi sta hoce a eto mi ostali vozaci moramo ih pripaziti
3.vozaci dostavnih vozila.....neopisivo ja da sam drot zaustavljao bih ih na svakoj raskrsnici
4.zene...ne treba trositi suvise rijeci za opisati vozacke sposobnosti vecina zena
5.penzioneri....uzas....bez refleksa,sa velikom dioptrijom i krsevima iz 1980-te stalna prijetnja na putevima
6.omladina/omladinci imucnih roditelja/neopisivo ja da sam drot zaustavljao bih ih svakih 20 metara....
volio bih cuti vase komentare
hazbi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Nabucco
#2 Re: hazbi
1.DIJASPORCI ima ih drskih i bezobraznih, sa mocnim autima, koji dodu ovdje da krse zakone jer tamo ne smiju. Ali ima i jako finih i postenih vozaca iz dijaspore.hazbi wrote:PREDLAZEM DA NAPRAVIMO TOP LISTU LOSIH VOZACA U BiH PO ZAJEDNICKOM MISLJENJU
1.DIJASPORCI-dolazak u domovinu uglavnom koriste za prikazivanje svog raskosa poznavanje voznje,od nepravilnog preticanja,parkiranja,nepridrzavanja ogranicenja,upotrebe zvucnih i svjetlosnih signala do nepostivanja domacih saobracajnih pravila...
2.P....OSOBE KOJE SU TEK POLOZILE I KOJE MORAJU STAVLJATI ZNAK P na zadnjoj sajbi-uglavnom misle da im je to hamajlija i da sa tim znakom mogu po cesti raditi sta hoce a eto mi ostali vozaci moramo ih pripaziti
3.vozaci dostavnih vozila.....neopisivo ja da sam drot zaustavljao bih ih na svakoj raskrsnici
4.zene...ne treba trositi suvise rijeci za opisati vozacke sposobnosti vecina zena
5.penzioneri....uzas....bez refleksa,sa velikom dioptrijom i krsevima iz 1980-te stalna prijetnja na putevima
6.omladina/omladinci imucnih roditelja/neopisivo ja da sam drot zaustavljao bih ih svakih 20 metara....
2.Svako mora da nauci da vozi niko se nije rodio naucen ( i vi ste nekad pravili neke greske), taj znak P nije "modni detalj" vec upravo radi to sto ti smatras suprotno. Znak P upozorava da je vozac pocetnik, i da moras paziti i misliti na njega
3.To je ljudima posao, rade za mizarne place, a ako ne stignu na vrijeme im cek i od te male crkavice odbijaju. Iskreno meni ne smetaju,vise volim kombi koji ide 80km/h nego 40
4.Ovo je cista izmišljotina i predrasuda. Ima žena koje su bolje vozacice od vecine muskaraca, ako nista bar su kulturnije i smirenije... A i zapitaj se malo ko' vise gine u saobracajkama, Muskarci ili Žene
5. To je sasvim noramalno, po tvom bi cim covjek napuni 50-60 godina trebao da se ostavi volana ? Ovo je sasvim glupo sto si napisao
6. Sta ces mora se, isto tako ima momaka/cura koje voze skupa auta ali se kurno ponasaju, a ima i mangupa, sto izigravaju kamikaze nebitno od auta koji voze od G2 do A8...
Volio bi znati koliko imas godina, sa koliko si polozio i kada mislis prestati voziti ?
Po tvom bi to izgledalo ovako:
Nebi polozio prije 30, jer ne podnosis omladine u voznji. Nakon polozenog nebi vozio dvije godine ( da nebi morao nositi P znak) a vozacke bi se odrekao sa 50 godina..
J**i me ako je ovo normalno
EDIT:
Jos si vala mogao napisati da ti na zivce idu Auto Skole, Vatrogasci i Hitna Pomoć
Last edited by Nabucco on 26/12/2013 23:21, edited 2 times in total.
- Nabucco
#3 Re: hazbi
Meni licno na zivce idu samo oni koji parkiraju gdje stignu i oni sto ne pale zmigavce kad skrecu 
- punta
#4 Re: hazbi
nema to veze sa ovim forum
idi na neki forum vezano za elektroniku
idi na neki forum vezano za elektroniku
- SemPer_fi
#5 Re: hazbi
1 . 100%hazbi wrote:PREDLAZEM DA NAPRAVIMO TOP LISTU LOSIH VOZACA U BiH PO ZAJEDNICKOM MISLJENJU
2. Hajmo reci da ne zasluzuju da budu na 2. mjestu mozda 3-4
3. Jedno 70% dostavljaca konta da je superiornije naspram drugih vozaca , zasto pojma nemam .. Ovde i Taxiste treba staviti.
4. Cuj zene , nigdje veze ...
5.Oni bar ne krse pravila , i vecina ih vozi po propisima , jer iskustvo je na njihovoj strani
6.Imas ti omladnine koja je svjesnija situaciije od vecine "zrelih" ljudi tako da ni ovo nema smisla...sta ako babo kupi auto to znaci nema pojma o voznji ?? Da ti pravo kazem i meni nekad bude krivo sto mi babo nije imucan da mi osigura do 30 -te jednog BMW-a X6 , al' ih ne smatram losim vozacima bar znam da voze ispravna auta ..
Dodao bih ovde na listu iskompleksirane vozace koji nemaju ni trunke respekte prema drugim, sta ako se auto ugasi na semaforu pa svakome se moze desiti , a ne odma trubiti odma veci belaj trema i sl..Dodao bih i one koji malu cunu nadoknadzuju velikim autom al im ne ide nisu navikli na veliko i jebiga..