Hayatovi cistunci se ne guze :P

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Murisno1

Post by Murisno1 »

što bi rekli matematičari ŠTD!
Prenj

Post by Prenj »

stochar wrote: Na pro7 imaju erotski show gdje se sve vidi a prikazuju subotom il' nedjeljom erotske filmove u kasnom terminu. mislim da nisu trebali ni prikazivati film ako ce ga isijeci jer, na kraju krajeva radi se i o povredi autorskog prava jer bez dozvole autora ne smijes prikazivati djelo parcijalno niti izdvajati dijelove koji ga chine cjelinom.
Sad ce ih OBN tuziti RAK-u zbog toga :-)
Kwaheri

Post by Kwaheri »

stochar wrote:
zena wrote:Stitch, jesi li nekada gledao isti film recimo na videu, kinu...svejedno... (koji sadrzi nasilje ili zestoke scene seksa ) i na pro7 ili rtl2?

Na pro7 imaju erotski show gdje se sve vidi a prikazuju subotom il' nedjeljom erotske filmove u kasnom terminu. mislim da nisu trebali ni prikazivati film ako ce ga isijeci jer, na kraju krajeva radi se i o povredi autorskog prava jer bez dozvole autora ne smijes prikazivati djelo parcijalno niti izdvajati dijelove koji ga chine cjelinom.
stochar, nisam rekla da nemaju erotski show ili erotske filmove... vec sam rekla da pojedine filmove u nekim terminima "sijeku"...ponajvise scene nasilja ali i seksa...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

oooo

ovo je bilo popularno negdje tamo 1996 i 1997.

sjećam se nekog filma o lezbačama (azijatkinja i plavka amerikanka) kada su njihovu toplu scenu prekrili s reklamama ali je problem bio što je scena duza od reklama pa su na kraju držali crn ekran ali su zaboravili isključiti ton :D:D:D

inače mislim da ima toliko odličnih filmova bez golotinje da je možda bolje otkupiti te filmove...

inače sam protiv bilokoje cenzure
najmrže mi je kada skinem film koji bi trebao trajati 103 min. sa odjavnom špicon a traje recimo 90 :( kmeeeeee
Prenj

Post by Prenj »

Nista mi draze od dvostrukih moralnih standarda:
Ovamo rezu golotinju iz filmova, dok je svojevremeno Jadranko Prlic, danasnjih pocasni gost Haga :D, koji je potpisao osnivanje logora u Hercegovini, imao najvecu minutazu bas na NTV Hayat.
:x :x :x

Sta ono bi od borbe za prava zena?
Ili je sve to regulisala globa koju je RAK propisao OBN-u?
Stitch__

Post by Stitch__ »

nek rezu ljubav....a politicki horori se svakodnevno prikazuju....pih :D
ObiVan

Post by ObiVan »

Image
Post Reply