HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Moderator: _BataZiv_0809
-
LAIBACH KUNST
#1 HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Neku noć sam na tv Hayat gledao neki show,mislim da se zove "Hayat traži zvijezdu" i crkav"o od smijeha.Zapravo,to je neka vrsta audicije,a u žiriju su Hanka Paldum,Fahrudin Pecikoza i još par njih (iskreno ne znam im imena).Nakon što se emisija završila,shvatio sam da je sve to više tragično nego smiješno (kad vidiš djevojčicu od 14 godina kako se bacaka i pjeva nešto "U ćošku diskoteke,piješ piće sa njom,da li da ti priđem i napravim lom").Mnogo je bilo mladih kandidata,a sve turbo folkeri...

- tinchy
#2 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Joj bash i meni se zgadilo zbog tih turbo-folkera
Ne znam da li je svega desetak kandidata otpjevalo neku normalnu pjesmu

-
d2
#3 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
ne znam sto se zgrazate, pa to je realno stanje u drustvu, niste valjda ocekivali novog Paul Potsa ?
- ProbuseniDolar
#4 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Greska je sto pustaju djeci da ucestvuju u tim emisijama ...
- SoFff
#5 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Ja mislim da niti jedna godina ne moze proci bez multitalenata, zvijezda i zvijezdica, naj ovog i onog, itd., i da se razumijemo nemam nista protiv,ali dozlogrdilo dragi ljudi...
A o toj djecici sto slusaju i pEvaju turbo folk...uzas!!!..ma no comment
- Bosanac_21
#6 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
E pa ljudi moji, kandidati biraju svoje pjesme, znaci vidi se ko sta slusa
Imaju stotine mega hitova dobrih narodnih pjesama, ali eto danas se vidi sta omladina slusa!
Ovdje na forumu je neka turbo-folk fobija, a vecina ih slusa te pjesme - kriju se iza paravana
Imaju pravo i da sevdalinku zapjevaju, al sad se vidi na sta se pale
p.s. nasi susjedi Croate negiraju slusanje turbo-folkerasa, a nekakve im Goce, Gice, Karleuse, na prvim mjestima radio stanica, mjuze po telefonima, ........
Imaju stotine mega hitova dobrih narodnih pjesama, ali eto danas se vidi sta omladina slusa!
Ovdje na forumu je neka turbo-folk fobija, a vecina ih slusa te pjesme - kriju se iza paravana
p.s. nasi susjedi Croate negiraju slusanje turbo-folkerasa, a nekakve im Goce, Gice, Karleuse, na prvim mjestima radio stanica, mjuze po telefonima, ........
- Loulou
#7 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Ha...Pojavi se i na ovim prostorima Paul Potts, kao što je to bio slučaj na jednoj od prvih takvih audicija u organizaciji Nove TV i pa mu Škoro i (pokojni) Novković "prijateljski savjetovaše" da "to nije za njega, i da se ide školovati"...d2 wrote:ne znam sto se zgrazate, pa to je realno stanje u drustvu, niste valjda ocekivali novog Paul Potsa ?
-
Giordano
#9 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
LAIBACH KUNST wrote:Neku noć sam na tv Hayat gledao neki show,mislim da se zove "Hayat traži zvijezdu" i crkav"o od smijeha.Zapravo,to je neka vrsta audicije,a u žiriju su Hanka Paldum,Fahrudin Pecikoza i još par njih (iskreno ne znam im imena).Nakon što se emisija završila,shvatio sam da je sve to više tragično nego smiješno (kad vidiš djevojčicu od 14 godina kako se bacaka i pjeva nešto "U ćošku diskoteke,piješ piće sa njom,da li da ti priđem i napravim lom").Mnogo je bilo mladih kandidata,a sve turbo folkeri...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos su samo falili Ceca i onaj ludi alternativni piramidolog ,pa bi ekipa bila u punom sastavu!
- arbosan
#10 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Bosanac_21 100% si u pravu. izgleda da je IN reci da ne slusas turbo-folk, nebili bio/bila kao cool i gradjanin. A kad pogledas na TV ekranu, kada prenose derneke za blagdane, i to bajramske ili eto pak druge, vidis nasu omladinu pjeva tekst bolje nego sami izvodjac.Bosanac_21 wrote:E pa ljudi moji, kandidati biraju svoje pjesme, znaci vidi se ko sta slusa![]()
Ovdje na forumu je neka turbo-folk fobija, a vecina ih slusa te pjesme - kriju se iza paravana![]()
A bojim se da sami naslov Hayat trazi zvijezdu na ovaj forum imao namjeru da pljuje po tom projektu. Ja kazem nek je bilo sta, ljudi imaju pravo dok nesto prave, pa i da to prikazu kako god zele, a za one koje im se ne svidja Hayat, OBN talenti, SFF i sve neke manifestacije u gradu, bujrum nek nesto urade ako su iole sposobni za tako nesto, zasta garantujem da nisu. Da jesu, znali bi cijeniti svaki pokusaj da se nesto uradi i organizuje, i koliko je to zahtjevno, pa nebi onda pljuvali po projekte.
Nevolim turbo folk, ali postujem onu ofucanu pjevacicu 100% nego komentar nekog zlikovca koji se samo sluzi negativom, kako bi sve ocrni sto se radi u BiH.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#11 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Zamisli da se neko ovakav pojavi kod nas na tv-u,na hayatu npr.,svi bi rekli-divi levata,papak doso operu da nam pjevad2 wrote:ne znam sto se zgrazate, pa to je realno stanje u drustvu, niste valjda ocekivali novog Paul Potsa ?
Mi smo turbo folk zemlja,turbofolk je nasa realnost!
- grunt
#12 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Evo kako se djeca uce vec od malih nogu:
-
Giordano
#13 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
grunt wrote:Evo kako se djeca uce vec od malih nogu:
Na zalost,tako je to!
Djeca tu nista nisu kriva!
-
cpt.picard
#14 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
talentshow=turbofolk=sapunice
Ovo jadno djete moze samo nauciti da: Treba da se oblaci kao posljednja drolja, cak i kad izadje iz obdanista pjeva pjesme na nivou jaslica (vratite nam teletabise
), sala za fiskulturni odgoj bolje sluzi za koncert nego za razvijanje zdravog tjela...

Ovo jadno djete moze samo nauciti da: Treba da se oblaci kao posljednja drolja, cak i kad izadje iz obdanista pjeva pjesme na nivou jaslica (vratite nam teletabise
- Gorštak
#15 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Gledajući ovo pomislim da možda Kinezi i nisu baš toliko u krivu, i da cenzura može biti dobro (ako ne i jedino) rješenje za neke probleme.

-
d2
#16 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
sasvim sigurnogrunt wrote:Zamisli da se neko ovakav pojavi kod nas na tv-u,na hayatu npr.,svi bi rekli-divi levata,papak doso operu da nam pjeva!
Mi smo turbo folk zemlja,turbofolk je nasa realnost!
-
StupskaBitanga
#17 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
ma ne postoji građanin bih koji nije nikad čuo cajku
hajmo na sto na sto ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hajmo na sto na sto ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- sffovac
#18 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
jedino sto sto me vise dirnulo od njega, je ona belly dancer, mrsko mi sad trazit klipd2 wrote:ne znam sto se zgrazate, pa to je realno stanje u drustvu, niste valjda ocekivali novog Paul Potsa ?
haman pa sam zaplako od srece kad sam je gledo
a on je king ocam
- grunt
#19 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Ja ovog krkanluka na hayatu u p.m. 
-
Giordano
#20 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
grunt wrote:Ja ovog krkanluka na hayatu u p.m.
Ma haj bolan jarane,........,bice bolje,bice bolje,........,ama ko zna i hoce li!?
- metal_rules_cura
#21 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Hljeba i igara, hajdemooooo...

-
Giordano
#22 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
metal_rules_cura wrote:Hljeba i igara, hajdemooooo...![]()
........i vina,bona!
-
fixer
#23 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
ja imam osjecaj da je ovo super u poredjenju sa cinjenicom sta cemo sve u buducnosti imati na tvu!
nisu daleko prognoze od realnosti da cemo u buducnosti imati emisiju, u kojoj ce 60 minuta u kadru biti samo sisa! narod postaje sve gluplji, povrsnost postaje vrlina, a bilo kakav vid svijesti se kaznjava progonom na drustvne margine.
nisu daleko prognoze od realnosti da cemo u buducnosti imati emisiju, u kojoj ce 60 minuta u kadru biti samo sisa! narod postaje sve gluplji, povrsnost postaje vrlina, a bilo kakav vid svijesti se kaznjava progonom na drustvne margine.
- zenny
#24 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
o cemu vi pricate? pregled'o sam skoro citav show i cuo sam samo dvije turbo folk zajebancije... ne preuvelicavajte...
- SoFff
#25 Re: HAYAT TRAŽI ZVIJEZDU
Zavisi i sta je za koga turbo folk?!zenny wrote:o cemu vi pricate? pregled'o sam skoro citav show i cuo sam samo dvije turbo folk zajebancije... ne preuvelicavajte...