Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
amortizer

#851 Re: Hayat

Post by amortizer »

plain vanilla wrote:
amortizer wrote:
plain vanilla wrote:

Mirza je legenda, za njega mi je jedini zao sto je ispao
koji opusten, nasmijan lik

A plus lik govori turski i engleski :lol:

nije bas neki pjevac, ali bas je bio raja

a ono sa sudzukom :lol:

A plus lik govori turski i engleski :lol:
ispravljati tudje postove i dodavati recenice koje neko nije napisao nije po pravilima foruma :oops:
ovo je moj originalan post
Mirza je legenda, za njega mi je jedini zao sto je ispao
koji opusten, nasmijan lik
nije bas neki pjevac, ali bas je bio raja

a ono sa sudzukom :lol:
Sorry :sad:
Nije bilo namjerno. Slucajno sam ubacio na pogresno mjesto, pa sam onda copy/paste na kraj.
Moj komentar je bio "A plus lik govori turski i engleski :lol: "
alibaba_i_30_godina

#852 Re: Hayat

Post by alibaba_i_30_godina »

Jara wrote:
NeyDan wrote:. Mozda je ovo sto je Verena ispricala istina, mozda je zaista Dunja konstantno provocirala. Eto neki kazu da znaju Dunju, da zivi blizu, da su isli sa njom u skolu, ali opet to nije dovoljno da zaista znate kakva je ona kao osoba. Koliko je samo bilo ljudi koje sam znao i po 10-ak godina i onda urade neke stvari za koje nisam ni ocekivao, niti sam mogao zamisliti da bi nesto tako uradili.
Dunja je izgleda stalno pod stresovima zbog ambiciozne familije koja želi njen uspjeh pošto-poto. A oni što su išli s njom u školu ( u kojoj je radio neko njen) sigurno se sjećaju skandala oko njenog proglašenja za učenika generacije. Poslije žalbi, prijava, inspekcije - titulu dobio neko ko je po kriterijima imao puno više argumenata za to.
Ne znam za tu 'aferu', niti me nesto posebno interesuje. Nijednu ne branim, i u prethodnom postu sam napisao svoje misljenje. Ne mogu stati na neciju stranu, tj. ne zelim da stanem na neku stranu, buduci da ne znam sta se zaista i desilo. Ovdje je jedna protiv druge, jedna rijec protiv druge! Postoji mogucnost da je to sve tacno, djelimicno tacno ili pak izmisljotina. (Iskreno, ne bi me cudilo ni da je sve istina buduci u kakvom nezdravom drustvu se krecemo i zivimo.)

Vec sam napisao da je Verena mogla to izvesti na bolji nacin, jer ako zelis da budes poznat i popularan onda moras znati biti i diplomata i ponasati se, odnosno reci u pravo vrijeme pravu stvar, a sinoc nijedno od toga nije bilo!

Dalje, takodjer ne mogu i ne zelim da stanem na Dunjinu stranu samo zato sto je ona ''nasa''. Sta to znaci nasa?! Pa i Verena je rodjena u Sarajevu, Bosni i Hercegovini, i ona je ''nasa'', tj. ''moja'' (ovo je vec diskutabilno i dvosmisleno :mrgreen: )

Dosta mi je vise odvajanja na osnovu vjere i imena! Ne razumijem kako neki mogu sa takvim zarom da brane Dunju ili Verenu, kao da covjek nije sposoban da danas dosta toga uradi samo kako bi ostvario svoj cilj - a obje strane imaju neki cilj i plan kako da isti ostvare!

Helem, da ne duljim, nista mi nije bitno od ovoga sinoc, bitan mi je scenski nastup i duh osobe! Draze mi je gledati Verenu (ionako nije najbolja pjevacica, kao ni Dunja takodjer), njenu kreativnost i naivnost nego neku unaprijed izvjezbanu facu.
alibaba_i_30_godina

#853 Re: Hayat

Sto se tice Izudina i komentara da nije trebao ispasti, ne slazem se sa vama. Covjek ne zna da pjeva i po meni je davno trebao napustiti ovo takmicenje!

Nisam citao komentare na oficijalnoj stranici showa, i ne zelim da citam ''misljenja'' bubuljicavih tinejdzerki!
BSn

#854 Re: Hayat

Post by BSn »

One i da su se pomlatile u studiju, ne bi dotakle dno koje je dotakla ova tema sa izljevima ksenofobije, osporavanja nekoga samo zato sto je iz drugog dijela grada, svodjenja svega na nacionalnu osnovu (a sve pod plastom neke kvazi-multikulturalnosti).

Aferim.
Jara

#855 Re: Hayat

Post by Jara »

BSn wrote:One i da su se pomlatile u studiju, ne bi dotakle dno koje je dotakla ova tema sa izljevima ksenofobije, osporavanja nekoga samo zato sto je iz drugog dijela grada, svodjenja svega na nacionalnu osnovu (a sve pod plastom neke kvazi-multikulturalnosti).

Aferim.
:thumbup: :thumbup:
Misle da će njihov pulen dobiti više glasova ako se onaj drugi ocrni... :lol:
nellington

#856 Re: Hayat

Post by nellington »

Jara wrote:
BSn wrote:One i da su se pomlatile u studiju, ne bi dotakle dno koje je dotakla ova tema sa izljevima ksenofobije, osporavanja nekoga samo zato sto je iz drugog dijela grada, svodjenja svega na nacionalnu osnovu (a sve pod plastom neke kvazi-multikulturalnosti).

Aferim.
:thumbup: :thumbup:
Misle da će njihov pulen dobiti više glasova ako se onaj drugi ocrni... :lol:
Samo Mirza ovdje profitira, divide et impera.
pianist

#857 Re: Hayat

Post by pianist »

amortizer wrote:
pianist wrote:hahaha :shock:
cudo je kako jedna papanka moze da razjari masu i da ih ubijedi da je stvarno toliko zanimljiva da bi joj neko prijetio sta vec! a ne, nisam joj ja dajdza, nego neko ko je 4 godine proveo s njom u skolskoj klupi, ako te bas zanima :)
:D
Tebe ocito nije :D
naravno da nije...nit to pratim nit me zanima, komentarisem zato sto curu znam, bezze se svasta pise o njoj, saznao sam za sve ovo slucajno kad sam vidio njen status na FB i malo se raspitao sta je bilo, i tako :)
karanana

#858 Re: Hayat

Post by karanana »

eh evo i mene. nema me 24 sata a vidim vi raspisali 7-8 strana od petka i vidim tu frku od sinoc.

ne ulazeci u to sto bih branio verenu jer mi je sexualno privlacna, ja sam dunju vec duze vrijeme skontao da je hinja i sve nesto fol tiho vako-nako, a vamo ga shuka raji. da ne govorim o tome da opasna shtela radi. ima na hayatu i ona emisija ninja ratnici koju komentarisu igor i kerim i prozvali su jednog od takmicara japanaca "shtela". mislim da bi igor taj nadimak mogao i za dunju da upotrijebi. ashchare se vidi da je neko gura, vidi se i na ocjenama i na pozivima koji prolaze za nju kao da je podrze. ispade citav svijet uz nju. a ona onako nekako bezlicna uvijek nekako uspavana, pjeva pjesme koje niko ne zna....
ne kazem ja, cura mozda jeste ok, ali vjerujem i vereni za neke stvari.
Sarajevski_Marlboro

#859 Re: Hayat

Post by Sarajevski_Marlboro »

kurty wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:
pianist wrote:i slazem se u potpunosti s ovim gore napisanim, niko ih se nece ni sjecat za par mjeseci...i ova dvojica, sto su pobjedila u proslim serijalima, gdje su sad ? izdali su eto neke albume, prosjecne, ponekad ih puste na Hayatu i to je to...daleeeeeeko su oni od zvijezda, realno...prebacite malo na Grandove zvijezde, i poslusajte njihov top 40...od ovih nasih niko ne bi mogao uc u njihov top 40 kamoli u finalu da bude...e to je nivo, a ne ovo!
Ja mrzim sve što Grand proizvodi ali moram priznati da sam jedne prilike dok sam šaltala kanale..zaustavila se i pogledala par kandidata...neki muški su bili..
Kako pjevaju...koliki raspon glasa.......ja sam bila šokirana.
Ovo kod nas...1-2,eventualno 3 kvalitetna vokala.

A što se tiče prošlih serijala,nisam pratila baš...ali vidim da onaj Jakupovic zaradi i vani,do Australije dobacio...

Onaj Nezirov je presmiješan,ahhahhha.
Bila je simpa cura Jelena,i dobro pjevala prošli serijal...ali nigdje je naravno...
Mada,moramo priznati,da su ženske uvijek u drugom planu u svim show-programima ovog tipa.
Ne pamtim da je nekad neka pobijedila.

Sviđa mi se Jelena...ali sumnjam da će dobaciti do top 3 (iako zaslužuje),jedino da profe ne naštele :D
A biće 75 % naspram 25% publike...
hahahhahahahaha a satraće se glasajuć'
Ovim imućnijim neće bit' žao bacit' par hiljadica...
K'o onaj Saudin što su ga se jedva kutarisali...otac mu imanje svo prodao da bi sinčinu gledao na tvu.
hahahahahhaahah

A sve džaba,kao i uvijek :D

nemojte neke stvari porediti... pokusajte ovako... Koliko stanovnika imaju Srbija, Makedonija, Crna Gora, BiH i Slovenija... Normalno je da imaju mnogo vise nego sama BiH.. I onda je logicno da je veci procenat talenata... To je prvo...
Drugo... Oni na grandu u drugom krugu recimo... Njih 15tak i onaj najgori dobije 25 000 glasova... A kod nas u polufinalu najjaca dobila 9500...
Ovi nasi jadni slomise se sa matricama... i to u vecini slucajeva se moraju sami pobrinuti za matrice, dok one tamo na grandu prati orkestar...
Oni sa granda, slomise se ulazuci u takmicare... ako neko ima iole ruznije zube, odmah navlake, izbjeljivanje, proculani... Sve im oni placaju... Kod nas se mislim takmicari tale za gorivo...
I jos nesto... Ko u grandu pobjedi, pobjedio je jer je publika tako htjela, i ta ista publika ce ici na nastupe tih pjevaca, pa ce biti sve popularniji...
Ma razumijem ja to sve,Grand je mašinerija,samo kažem kako su glasovno jači...
a što se tiče glasova...to smatram tipičnom krađom...
ja lično ne bih nikad glasala...jer zna se u čiji džep to ide...
Od ove "obične " raje mislim da to čine samo dječurlija...
Sarajevski_Marlboro

#860 Re: Hayat

Post by Sarajevski_Marlboro »

Loulou wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:A i ova mala Ana ima iskustva,sjećam se nje s OBN multi talenata...
meni se čini da to niko nije spominjao...
ne znam dokle je dogurala ali se sjećam nastupa u većim dvoranama,a možda je i do Zetre bila dogurala.
Zato je onako sigurna na sceni.
Ana je bila na onom Karaoke show FTV-a. Koliko znam nije bila u OBN-ovom showu.
Bila je.Provjereno.
A za Karaoke se ne sjećam.
A Ana je i tada,prije 7 godina čini mi se kad je to bilo,bila ista,vrckasta s šeširićima i slatkim pjesmicama dalmatinskih pjevačica :)
Last edited by Sarajevski_Marlboro on 06/02/2011 22:54, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#861 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

karanana wrote:eh evo i mene. nema me 24 sata a vidim vi raspisali 7-8 strana od petka i vidim tu frku od sinoc.

ne ulazeci u to sto bih branio verenu jer mi je sexualno privlacna, ja sam dunju vec duze vrijeme skontao da je hinja i sve nesto fol tiho vako-nako, a vamo ga shuka raji. da ne govorim o tome da opasna shtela radi. ima na hayatu i ona emisija ninja ratnici koju komentarisu igor i kerim i prozvali su jednog od takmicara japanaca "shtela". mislim da bi igor taj nadimak mogao i za dunju da upotrijebi. ashchare se vidi da je neko gura, vidi se i na ocjenama i na pozivima koji prolaze za nju kao da je podrze. ispade citav svijet uz nju. a ona onako nekako bezlicna uvijek nekako uspavana, pjeva pjesme koje niko ne zna....
gdje si bio ti kad je bilo najteze (sinoc) :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#862 Re: Hayat

Post by Entropio »

karanana wrote:eh evo i mene. nema me 24 sata a vidim vi raspisali 7-8 strana od petka i vidim tu frku od sinoc.

Seksualna privlacnost Verene te je zaslijepila.
plain vanilla

#863 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

sad izmislise i da dunja dijete ima :-)
alibaba_i_30_godina

#864 Re: Hayat

plain vanilla wrote:sad izmislise i da dunja dijete ima :-)
Ma gdje to?! :roll: :-) :-)
plain vanilla

#865 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

NeyDan wrote:
na stranici ZBMT
a admini njihovi nista, dopustili to kao forumsku temu
kurty

#866 Re: Hayat

Post by kurty »

Sjo Sanele mi moje...Jedva cekam expres da vidim sta oni kazu na sve ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plain vanilla

#867 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

kurty wrote:Sjo Sanele mi moje...Jedva cekam expres da vidim sta oni kazu na sve ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e kad smo kod toga
rece neko da zuta stampa nesto pise o Jelenici
ali nemam pojma sta, znas li ti? :lol:
kurty

#868 Re: Hayat

Post by kurty »

plain vanilla wrote:
kurty wrote:Sjo Sanele mi moje...Jedva cekam expres da vidim sta oni kazu na sve ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e kad smo kod toga
rece neko da zuta stampa nesto pise o Jelenici
ali nemam pojma sta, znas li ti? :lol:

pojma nemam... kad idem na fax, zbog rasporeda voznje obicno sam sat i po prije na faxu... i oko 6.45 jedino sto radi je kafic blizu faxu i tu je samo avaz...nema expresa :lol: :lol: :lol: ...a do prije dva dana sam imao frku sa otvaranjem pdf-a, pa ni one online nisam citao... sad cu vidjeti :D
alibaba_i_30_godina

#869 Re: Hayat

plain vanilla wrote:
NeyDan wrote:
na stranici ZBMT
a admini njihovi nista, dopustili to kao forumsku temu
Ne citam to. Bio sam jednom i ucinilo mi se da nema ni 5 punoljetnih osoba, ne racunajuci sebe. :roll:
kurty

#870 Re: Hayat

Post by kurty »

ma nista o Jeleni...nesto kao svadja nje i nihade, jer je nihada ogovarala mirzu... pa onda sok usljedio kad je nihada zagrilala mirzu... tralallalalalalallalalalalalalla... :roll: :lol: :lol:

edit: skrulam ja po expresu, kad naslov "Georgijev kupuje automobila od milion i po eura"... i procitam tekst, kad na kraju:
Vlado Georgiev ima ambicije da pored audija i „harli dejvisona“ u svoju kolekciju uvrsti i najskuplji automobil na svijetu „bugati vejron“ koji kosta cak milion i po eura.
- Imao sam srece sa izborom automobila. U svojoj kolekciji sam vozio svasta, cak sam neko vrijeme imao i „Porše“.
Ali kad bih imao priliku da bez ikakvih ogranicenja izaberem sebi bilo koji auto, bio bi to bugati vejron samo zato sto je bezobrazno skup - rekao je poznati pjevac Vlado.Georgiev trenutno vozi „Audi A7 sportback“ koji kosta oko 55.000
eura i koji je zaradio kao zastitno lice „Audija“. A, dok ne zaradi milion i po za novi automobil, ostaje da uziva u ovom mnogo jeftinijem ali i te kako luksuznom automobilu
plain vanilla

#871 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

kurty wrote:ma nista o Jeleni...nesto kao svadja nje i nihade, jer je nihada ogovarala mirzu... pa onda sok usljedio kad je nihada zagrilala mirzu... tralallalalalalallalalalalalalla... :roll: :lol: :lol:

edit: skrulam ja po expresu, kad naslov "Georgijev kupuje automobila od milion i po eura"... i procitam tekst, kad na kraju:
Vlado Georgiev ima ambicije da pored audija i „harli dejvisona“ u svoju kolekciju uvrsti i najskuplji automobil na svijetu „bugati vejron“ koji kosta cak milion i po eura.
- Imao sam srece sa izborom automobila. U svojoj kolekciji sam vozio svasta, cak sam neko vrijeme imao i „Porše“.
Ali kad bih imao priliku da bez ikakvih ogranicenja izaberem sebi bilo koji auto, bio bi to bugati vejron samo zato sto je bezobrazno skup - rekao je poznati pjevac Vlado.Georgiev trenutno vozi „Audi A7 sportback“ koji kosta oko 55.000
eura i koji je zaradio kao zastitno lice „Audija“. A, dok ne zaradi milion i po za novi automobil, ostaje da uziva u ovom mnogo jeftinijem ali i te kako luksuznom automobilu
jao Jelene, sram je bilo :shock: :lol:
pianist

#872 Re: Hayat

Post by pianist »

kurty wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:
pianist wrote:i slazem se u potpunosti s ovim gore napisanim, niko ih se nece ni sjecat za par mjeseci...i ova dvojica, sto su pobjedila u proslim serijalima, gdje su sad ? izdali su eto neke albume, prosjecne, ponekad ih puste na Hayatu i to je to...daleeeeeeko su oni od zvijezda, realno...prebacite malo na Grandove zvijezde, i poslusajte njihov top 40...od ovih nasih niko ne bi mogao uc u njihov top 40 kamoli u finalu da bude...e to je nivo, a ne ovo!
Ja mrzim sve što Grand proizvodi ali moram priznati da sam jedne prilike dok sam šaltala kanale..zaustavila se i pogledala par kandidata...neki muški su bili..
Kako pjevaju...koliki raspon glasa.......ja sam bila šokirana.
Ovo kod nas...1-2,eventualno 3 kvalitetna vokala.

A što se tiče prošlih serijala,nisam pratila baš...ali vidim da onaj Jakupovic zaradi i vani,do Australije dobacio...

Onaj Nezirov je presmiješan,ahhahhha.
Bila je simpa cura Jelena,i dobro pjevala prošli serijal...ali nigdje je naravno...
Mada,moramo priznati,da su ženske uvijek u drugom planu u svim show-programima ovog tipa.
Ne pamtim da je nekad neka pobijedila.

Sviđa mi se Jelena...ali sumnjam da će dobaciti do top 3 (iako zaslužuje),jedino da profe ne naštele :D
A biće 75 % naspram 25% publike...
hahahhahahahaha a satraće se glasajuć'
Ovim imućnijim neće bit' žao bacit' par hiljadica...
K'o onaj Saudin što su ga se jedva kutarisali...otac mu imanje svo prodao da bi sinčinu gledao na tvu.
hahahahahhaahah

A sve džaba,kao i uvijek :D

nemojte neke stvari porediti... pokusajte ovako... Koliko stanovnika imaju Srbija, Makedonija, Crna Gora, BiH i Slovenija... Normalno je da imaju mnogo vise nego sama BiH.. I onda je logicno da je veci procenat talenata... To je prvo...
Drugo... Oni na grandu u drugom krugu recimo... Njih 15tak i onaj najgori dobije 25 000 glasova... A kod nas u polufinalu najjaca dobila 9500...
Ovi nasi jadni slomise se sa matricama... i to u vecini slucajeva se moraju sami pobrinuti za matrice, dok one tamo na grandu prati orkestar...
Oni sa granda, slomise se ulazuci u takmicare... ako neko ima iole ruznije zube, odmah navlake, izbjeljivanje, proculani... Sve im oni placaju... Kod nas se mislim takmicari tale za gorivo...
I jos nesto... Ko u grandu pobjedi, pobjedio je jer je publika tako htjela, i ta ista publika ce ici na nastupe tih pjevaca, pa ce biti sve popularniji...

ma sve je to ok, u pravu si ti sve to! ali sve se to i isplati na kraju, bez obzira na to ko pobjedi kod njih, oni od te osobe i naprave pravu bas zvijezdu, izbace fenomenalan album, i pjesme koje se bas slusaju...ovo nase je smijurija obicna.
todd_smith

#873 Re: Hayat

Post by todd_smith »

Dosta o Dunji i Vereni

mislim da smo zaboravili ko je ovdje prava zvijezda

Image

Image
Mustang1

#874 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

A ya ti zvijezde ne smije mi u oci reci da gaji osjecaje prema meni nego me preko Hayata pozdravlja ... Ne pusim taj fazon :oops:
boracha

#875 Re: Hayat

Post by boracha »

evo malo i aldine :)
Image

ova haljina mi je super :D
Image
Post Reply