Znam ja nas, jebo ti nas!Pjanic15 wrote:
Hayat
Moderator: anex
- Maharadza
#5951 Re: Hayat
-
Baba_Droga
#5952 Re: Hayat
samo da upozorim, ja ću da vrisnem od muke : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Amareeeeeeee pa lafo ćizme...sa terena. Da si bio u Maglaju i gazio po mulju bile bi ti i farmerice prljave ....
Jojjjjjjj veličanje Hayata i ONI ONI ONI SAMO HAYAT ......nagovaraju narod da se raspituju za sinoćnji šou ....aaaaaaaaaaaaa Joj gledam, a ne znam što gledam... gora sam ja što gledam .
Ljudi, morala sam malo da se nagovorim!!! Providni su k'o zavjesa!!!
P.S. aaaaaaaaaaa čuj koristi li dijete od 5 godina peleneeeeee aaaaaaaaaaa
Amareeeeeeee pa lafo ćizme...sa terena. Da si bio u Maglaju i gazio po mulju bile bi ti i farmerice prljave ....
Jojjjjjjj veličanje Hayata i ONI ONI ONI SAMO HAYAT ......nagovaraju narod da se raspituju za sinoćnji šou ....aaaaaaaaaaaaa Joj gledam, a ne znam što gledam... gora sam ja što gledam .
Ljudi, morala sam malo da se nagovorim!!! Providni su k'o zavjesa!!!
P.S. aaaaaaaaaaa čuj koristi li dijete od 5 godina peleneeeeee aaaaaaaaaaa
- skafiskafsnjak
#5953 Re: Hayat
e Svrakici mame vam se sjetim ....
fuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
al-em
#5954 Re: Hayat
donio nani deku,jebem ti maaajku uhljupe
- skafiskafsnjak
#5955 Re: Hayat
Oni lafo k'o nesto dirnuti, ostali bez rijeci ...
Majku li vam laznu...sinoc ste pjevali i veselili se....
fuj fuj fuj ..... odoh povratiti
Majku li vam laznu...sinoc ste pjevali i veselili se....
fuj fuj fuj ..... odoh povratiti
- ema_
#5956 Re: Hayat
Dzontra Volta wrote:ma nisu oni ni svjesni koliko su debilni...
To pokazuje ovaj njihov snimak, Bože, šta je ono nečije životno dostignuće, kreveljenje pred kamerom i tona nepovezanih gluposti
-
tetaissa
#5957 Re: Hayat
Pa je li mora da se vadi artikal po artikal iz auta? Ima li kesa? Dosta je što ljudi ne znaju šta ih je snašlo, još ti prikaži šta si im sve donio.
- skafiskafsnjak
#5958 Re: Hayat
Kako su jeftini .. koja djubrad ...
ovaj mali Svrakic je ionako fuj lik..jos ovo...
ii bas vala, samo oni dijele...
fuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ovaj mali Svrakic je ionako fuj lik..jos ovo...
ii bas vala, samo oni dijele...
fuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
- Hercegoviina
#5960 Re: Hayat
ovaj dosao sa blatnjavim cizmama u studio kao da se vidi da je bio na terenu
- duminjo
#5961 Re: Hayat
I vi raspredate o hayatu i ne odustajete, sve hledate njihove emisije i ove jebene zvijezde a nesto im govorite.
Presaltaj brate i suti. Al jok, psuje se hayat ai daljese gleda. Bravo vam ga
- cpu_fan
#5962 Re: Hayat
Pa kad se pogleda samo emisija ispuni mi želju gdje oni na perfidan način zarađuju na tuđoj muci. Treba biti mangup pa pomagati ljudima kroz emisiju a da ne pustiš ni jednu reklamu.
- Kal El
#5963 Re: Hayat
Ja ne mogu da vjerujem kako se hvale na twitteru :S
Da Bog sačuva...
Da Bog sačuva...
- cpu_fan
#5964 Re: Hayat
sad sam bacio pogled i pošto moj želudac ne može ono da svari, pogotovo komentare ovaca i ovnova ispod, stavio sam prst na jezik i odoh do wc šolje da sebi malo olakša. Bože moj s kojom stokom nepismenom dijelimo ovo podneblje. Fuj !Kal El wrote:Ja ne mogu da vjerujem kako se hvale na twitteru :S
Da Bog sačuva...
- Kal El
#5965 Re: Hayat
Ovo će te ja mislim dokrajčiticpu_fan wrote:sad sam bacio pogled i pošto moj želudac ne može ono da svari, pogotovo komentare ovaca i ovnova ispod, stavio sam prst na jezik i odoh do wc šolje da sebi malo olakša. Bože moj s kojom stokom nepismenom dijelimo ovo podneblje. Fuj !Kal El wrote:Ja ne mogu da vjerujem kako se hvale na twitteru :S
Da Bog sačuva...

I don't want to live on this planet anymore
- ole69
#5967 Re: Hayat
+1duminjo wrote:I vi raspredate o hayatu i ne odustajete, sve hledate njihove emisije i ove jebene zvijezde a nesto im govorite.
-
stajeba
- Grijem se na: sex
- Vozim: svoj fazon
- Horoskop: je za nevjernike
#5968 Re: Hayat
Hayat na turskom znači štala.
- It_is_a_Leclerc
#5970 Re: Hayat
Ja sam jučer tražeći RTRS našao moment u kojem ženska voditeljica kaže da oni "daju zvijezdu na muzičkom nebu BiH, a možda i svijeta"...
Dakle, cijela televizija je najobičnija nakupina samodopadnih, agresivno hvalisavih, neskromno patetičnih polu-amatera kojima je vrhunac kad im ona sirotinja kojoj donesu pakete kaže: "Hvala, najboljoj televiziji na svijetu". Ovaj dolazak u čizmama neću komentirati. Kao, imao je vremena da stavi više pudera nego prosječna cura, ali nije imao vremena da skine blatnjavu obuću.
Dakle, cijela televizija je najobičnija nakupina samodopadnih, agresivno hvalisavih, neskromno patetičnih polu-amatera kojima je vrhunac kad im ona sirotinja kojoj donesu pakete kaže: "Hvala, najboljoj televiziji na svijetu". Ovaj dolazak u čizmama neću komentirati. Kao, imao je vremena da stavi više pudera nego prosječna cura, ali nije imao vremena da skine blatnjavu obuću.
- MTV
#5972 Re: Hayat
Hahahaha ispast ce da je amar pobijedio na euroviziji pa cemo morat jos i za to dati pare XD
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5973 Re: Hayat
U novinarstvu je pored pravila RAK-a, puno važnije osjetiti momenat, trenutak, i to se ne uči u školi. Na stranu što nisu škole ni učili, nemaju ni onog kućnog iz mahale koji bi trebali ponijeti. Kad u mahali komšija umre ne puštatš muziku i to naučiš kao dijete. U petak dok je trećina zemlje bila poplavljena i evakuirana održali su svoj glupi takmičarski šou u punoj Skenderiji, kao daće himanitarno, nije mi to izbrisalo bljaaaaak utisak da dok sam listajući kanale i čekajući vijest da li je Sava probila nasip gledala njihove škljokice-voditeljice, kretenske frak-voditelje i svu paradu kića, neukusa, nemorala i dna... što se mene tiče, znala jesam da su pakaši, ni slutila nisam koliki. Što se mene tiče Hayat ide van kanala u izboru, jer iako ga ne gledam listajući dam osuđena da ih vidim, a to mi utiče na zdravlje i etiku.
-
jahhjer
#5974 Re: Hayat
Ipak si gledala a? Sve si pobrala...
-
Mustang1
#5975 Re: Hayat
Kako si zakljucio da je gledala ? Tako sto je znala da je show odrzan ?
Koji padobranac u pm !