Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nucleo1985 wrote:Prosli puta je objavljeno prije proglasenja, ko je drugi, treci i normalno pobjednik. Ove godine nista, samo pobjednik je Denial i to je to, kraj....mora da ih je strah Kadre da ne uleti klizeci, pa brze bolje odjavna spica
prosle godine prozvali "ispred" prvo troje po ziriju i prvo troje po televoting-u
i onda rekli ko je pobjednik
pa tek drugog i treceg
Nucleo1985 wrote:Prosli puta je objavljeno prije proglasenja, ko je drugi, treci i normalno pobjednik. Ove godine nista, samo pobjednik je Denial i to je to, kraj....mora da ih je strah Kadre da ne uleti klizeci, pa brze bolje odjavna spica
prosle godine prozvali "ispred" prvo troje po ziriju i prvo troje po televoting-u
pa tek drugog i treceg
Naucili lekciju od prosle godine kada su morali ljudima crtati kako je moguce da je Anida pobjedila
pa tek drugog i treceg
Naucili lekciju od prosle godine kada su morali ljudima crtati kako je moguce da je Anida pobjedila
pa se onda javljali matematicari pa dokazivali neke postotke, neke teoreme
It_is_a_Leclerc wrote:I da zaključemo - natakarima ja državu u kojoj direktor jedne ozbiljne obrazovne institucije pušta djecu sa nastave da idu gledati tv, i onda ga niko ne smijeni ! Isto tako natakarim državu u kojoj je ljudima super okrenuti 500 puta za nekog tamo muzičkog dibidusa kojeg ćemo sutra zaboraviti, dok se onih humanitarnih brojeva redovno ne sjetimo.
P.S. Kad počinje šesta sezona ? Ammar mi nedostaje.
Hajatilije u punom zamahu. Svaka čast što su i ovaj put uspjeli da sami sebe nadmaše u cirkusu zvanom ZMBT
Sutra tj evo danas očekujem prijave za ZMBT 6 a pobjednika ove sezone nećemo se sjecati recimo za mjesec dana jer će ga tada izlizati baš kao potrošnu robu. Hayat se namirio parama i sada su dobri koji mjesec da pokriju finansijsku dubiozu
It_is_a_Leclerc wrote:I da zaključemo - natakarima ja državu u kojoj direktor jedne ozbiljne obrazovne institucije pušta djecu sa nastave da idu gledati tv, i onda ga niko ne smijeni ! Isto tako natakarim državu u kojoj je ljudima super okrenuti 500 puta za nekog tamo muzičkog dibidusa kojeg ćemo sutra zaboraviti, dok se onih humanitarnih brojeva redovno ne sjetimo.
P.S. Kad počinje šesta sezona ? Ammar mi nedostaje.
ZMBT 6 uskoro, rijeci su Igora, btw..i on ko neki direktorcic, nema vise zahebancije Ma samo tako nastavite, ljubi vas majka. Ha ja, sto i ne bi, toliko love uzeli, pa nije niko lud da stane kad je najsladje
Uporavo kao što sam sinoć prije rezultata rekao - Hayat je namjestio preko žirija pobjedu Denijalu za samo pola boda iako je Maid imao 10 hiljada glasova više. Maid jednostavno nije dovoljo krkan za Hayat prodakšn.
To nikako ne znači da mislim da Denijal krkan ili ne valja ili nešto - već samo da je bio po ukusu producenata, a Maid nije.
Malkočević bi imao još više glasova da nije pjevao onu pjesmu KRETENSKOG teksta sa Samardžićem.
Ma ja sam samo gledao da vidim koliko ko ima, a obradovao sam se kad sam vidio malo televoting azre Jer ne zna pjevati,ona krila su izgledala pravo ofirno, dva put je spašena
jastuk1 wrote:Uporavo kao što sam sinoć prije rezultata rekao - Hayat je namjestio preko žirija pobjedu Denijalu za samo pola boda iako je Maid imao 10 hiljada glasova više. Maid jednostavno nije dovoljo krkan za Hayat prodakšn.
To nikako ne znači da mislim da Denijal krkan ili ne valja ili nešto - već samo da je bio po ukusu producenata, a Maid nije.
Malkočević bi imao još više glasova da nije pjevao onu pjesmu KRETENSKOG teksta sa Samardžićem.
Maid, ne samo da je najbolji vokal od svih ucesnika, vec je i najkompletniji, najsigurniji, izgleda svjetski, zna reci kad i sta treba da kaze...
Gledaoci su sve ovo prepoznali, ali, sta reci, vjerovatno se ziriju nije svid'Lo Ili nije podoban za Hayat Production zbog svega gore navedenog, ipak njima treba neko ko ce slusati
Kao i prošle godine, pobjednika je odabrao žiri. Maid je imao 10.000 više glasova od Deniala, al je ovaj imao 1.5 bod više od žirija i zbog toga je pobijedio za 0.5...
Meni je ipak Denijalova ti si mi u krvi za nijansu bolje legla. Ali u globalu, naravno da je Maid bio najbolji.
Maid ima puno veci volumen glasa, i njezniju boju. Mali Deni ima previse trilera u glasu, pogotovo za Colinu pjesmu. Svaki put mu je u glasu nesto skripalo na onom dijelu "ti si mi u krvi".
Ne znam sta konkretno, al meni nesto strasno smeta u samoj Denijevoj pojavi. Maid je definitivno najkompletiniji tamo, al sto ti gore napisa, nije dovoljan krkan za njihovu produkciju, i ima dovoljno pameti. Lakse je bilo za pobjednika postaviti malog kojem je 18 godina i kojim ce lakse manipulisati.
Jako ocito i ofirno od strane hayata.. CIsta namjestaljka.. Denial pjevao sa Miligramom a na kraju rekose kako ce pobjednik snimati pjesmu s Miligramom. Zar to ne govori kako je sve bilo izrezirano... Maid vjecno imao sve ciste desetke od strane zirija a denial imao i sedmice i osmice i na kraju lafo odlukom zirija Denial bio bolji.. Sramota za Hayat produkciju, sramota za sve one koji ne mogu prepoznati Maidov kvalitet. Nakon Maida, Armin Bijedic najbolji vokal, strasan momak i jako stalozen i profesionalan.. Denial, prosjecan pjevac po mom misljenju... Hayat, katastrofa.