Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
neam pojma karanana, sumnjam i ja da je ovo validno. ZMBT jest gledan, ali brate dragi i porediti sa gledanoscu repke je uvreda a kamol reci da je i gledaniji...
ljudi daju izjave tako sto lazu u tim izjavama i znaju da svaki pametan covjek koji i malo razmislja zna da oni lazu u tim izjavama i opet lazu.. pa dokle jebemu
nego kako rece olega doticni....dok glupi narod glasa i bice ovoga....nek narod glasa i puni hayat, a hayat ce sa tim parama dovodit debilni ziri koji ce ipak odlucivat o pobjedniku (ANIDA) ...
karanana wrote:Koliko ljudi gleda ovo veceras a koliko je gledalo bih-grcka? O tom govorim kad kazem da je ona bleka mozda i u pravu.
Zar ovaj postotak ne sluzi da pokaze koliko je proslo emisije, serije, utakmice, tj. generalno programa koji se prikazuje na datom kanalu?
Eto pogledaj sad i izracunaj, meni tako izgleda
Zbir procenata ne daje 100, znaci 100% nije ovo gledanost, ako si uopste na to mislio
Haha. Pa naravno.
On mislio gledanost. Kao zmbta nema ni na mapi.
Ambrozija wrote:Najsmijesnije je sto niko ne gleda ali su svi vidjeli par klipova jer se vrte po facebooku.
Svi su urbani, uber cool, furaju Iron Maiden i to, al' eto ih ovdje da se malo vidi šta se radi na ZMBT... Vrlo simptomatično.
Ja ovo gledam jer me zanima ko će pobijediti.
Voditelji su zaista odron. Mogli su smisliti neki bolji interval act, a ne da se ova dvojica dikobraza deru okolo.
Dzaba, ja na svaki njegov kretenski potez moram komentar napisati. Jebo te tito kako frajer ima debilne gestikulacije, a sto je jos zalosnije od njega samog jeste sto frajer misli da je simpatican i duhovit, a ubiti je prototip debila koji je predmet sprdancije u raji.
Halalite ali fakat mi je lik uzasan, za njega je Fikret voditeljcina!
BHF_Manijak wrote:Dzaba, ja na svaki njegov kretenski potez moram komentar napisati. Jebo te tito kako frajer ima debilne gestikulacije, a sto je jos zalosnije od njega samog jeste sto frajer misli da je simpatican i duhovit, a ubiti je prototip debila koji je predmet sprdancije u raji.
BHF_Manijak wrote:Dzaba, ja na svaki njegov kretenski potez moram komentar napisati. Jebo te tito kako frajer ima debilne gestikulacije, a sto je jos zalosnije od njega samog jeste sto frajer misli da je simpatican i duhovit, a ubiti je prototip debila koji je predmet sprdancije u raji.
Ma ja lafo niko ne gleda a puna Zetra I i ovdje forum vrvi od komentatora
Moj favorit je Armin Bijedić, dao sam čovjeku 10 glasova jer od onog sivila čovjek zaista vrijedi Samo se je zajebo što je uzeo da pjeva sa Šerifom jer Šerifove pjesme bog ne može pjevat osim samog Šerifa... S njim mi je bio pravo tanak
VOLIM NARODNJAKE!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEE ZAR JE TAKO TEŠKO PRIZNAT
Ovi s hajata jesu odron al su večeras ovo jako dobro organizovali... Ja sam iznenađen