Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
duminjo

#5351 Re: Hayat

Post by duminjo »

Ambrozija wrote:
perfect_guy wrote:
duminjo wrote:"da nije nas, BH muzicka scena ne bi postojala" :-) :-) :-)
nikako da prevalim da su ovakvu glupost uspjeli lupiti... facepalm, i ništa više
Mislim da su mislili na Hayat production - svi nasi pjevaci snimaju za njih :)
bas sam gledao da napisam tacno onako kako je ljepotica rekla... sta cu joj ja sto se izvalila. nije ona nista mislila :lol:

@Kal El, dok je ovaca bice i vune... neka glasaju ko ih :dance: kad su :skoljka:
:lol: :lol:

sta ima zika pavlovic i zorica brunclik :lol:
karanana

#5352 Re: Hayat

Post by karanana »

anonimnaosoba wrote:kad se sjetim da je sinoć njihov PR rekla da su gledaniji od repke :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam zasto bi ovo i bilo tako daleko od istine.
pink floydd

#5353 Re: Hayat

Post by pink floydd »

Sto i vi suplju ovde sipate...il stvarno nemate sluha. Ne pratim ZMBT al smaraju na fejsbuku sa tim snimcima i "zvijezdama" pa sam pogledao nekoliko klipova. Nema zvijezde na Hayatu, nit Hayat moze napravit zvijezdu. Pogotovo u ovom serijalu zato sto su sve promašaji. Denial ? pa lik se samo dere na mikrofon, dobar je zato sto su svi ostali odron pa on malo odskace od njih....a i tinejdzerke su ga digle u nebesa, a danasnje tinejdzerke su pravo mjerilo necije vrjednosti.
.
.
.
.
.
If you know what I mean :run:
anonimnaosoba

#5354 Re: AW: Hayat

Post by anonimnaosoba »

Kal El wrote:
anonimnaosoba wrote:kad se sjetim da je sinoć njihov PR rekla da su gledaniji od repke :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj furat? :shock:
Repka je institucija za ovu glupost
mrtva ozbiljna reče, oni bili kod Armina Šakovića u restoranu da se opuste i daju izjave takmičari normalno i ona to reče
karanana wrote:
ma bježi, ne može se ovo ni porediti s reprezentacijom, ovo uglavnom gledaju žene ako i reprezentacija igra u isto vrijeme :D + dijaspora...
Kal El

#5355 Re: AW: Hayat

Post by Kal El »

Joj špice kad si na mobu pa ti umjesto smajlija :dance: pokaže samo tekst ;dance; Nek se svi dance :)
Ma nek' glasaju za bolesni narod kojem je potrebna pomoć :(
Last edited by Kal El on 12/04/2013 21:21, edited 1 time in total.
Ambrozija

#5356 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Najsmijesnije je sto niko ne gleda ali su svi vidjeli par klipova jer se vrte po facebooku. :D
Jazzy.ba

#5357 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Kal El wrote:
Jazzy.ba wrote:
matematicar_teski wrote:ovaj miligram je prestrasna grupa (Y)
Jest ako ti je 12 godina.
Pazi,javlja se zaljubljenik u stranu muziku.
Ko kaze? Ako je stana muzika Haris, Toma, Halid onda da. Ovi koji se pale na Legelegelege legendo od Miligrama ni granata nisu upamtili.
Last edited by Jazzy.ba on 12/04/2013 21:28, edited 2 times in total.
duminjo

#5358 Re: Hayat

Post by duminjo »

karanana wrote:
zasto ne daju informaciju kad je bosna igrala protiv grcke, mislim da je bio petak i da su tada bile u istom terminu i ZMBT i utakmica. pa da vidimo kolika je bila gledanost :lol: :lol:

udje anida niko ni aplauz ni nista...jedva 20 djecurlije digose rukice... e bas im hvala :lol:
Kal El

#5359 Re: AW: Hayat

Post by Kal El »

Ja sam uvijek rekao Denial ima glas ko barem 10 grandovih seljaka,onaj duboki, isto ko da skida. A bez matrice nezna pjevati.
A Azra uzdiše kad pjevaaaaahh ;)
karanana

#5360 Re: Hayat

Post by karanana »

Koliko ljudi gleda ovo veceras a koliko je gledalo bih-grcka? O tom govorim kad kazem da je ona bleka mozda i u pravu.
Kal El

#5361 Re: AW: Hayat

Post by Kal El »

@Jazzy.ba

To cijenim. :) Ja se izvinjavam tebi, ali ovdje dosta likova/djevojaka ima koji samo rock puštaju, na onu temu šta trenutno slušaš ili na pjevušiš,nedo Bog da postaviš neku narodnu odmah si odštampan kao seljak :mrgreen:
crnoplavo

#5362 Re: Hayat

Post by crnoplavo »

Ambrozija wrote:Najsmijesnije je sto niko ne gleda ali su svi vidjeli par klipova jer se vrte po facebooku. :D

:D
duminjo

#5363 Re: Hayat

Post by duminjo »

karanana wrote:Koliko ljudi gleda ovo veceras a koliko je gledalo bih-grcka? O tom govorim kad kazem da je ona bleka mozda i u pravu.
Image

:run:
anonimnaosoba

#5364 Re: Hayat

Post by anonimnaosoba »

karanana wrote:Koliko ljudi gleda ovo veceras a koliko je gledalo bih-grcka? O tom govorim kad kazem da je ona bleka mozda i u pravu.
max. 50-50, glavu bih dao ako mi neko da dokaze da je ZMBT bio gledaniji, al' nije ni ta retardirana provala toliko bitna koliko njena prepotentnost, normalno to ona reče, bez razmišljanja...
cangrizalo

#5365 Re: Hayat

Post by cangrizalo »

Mogli su im makar obezbijedit profesionalni monitoring umjesto ovih generičkih slušalica kad su cirkus već premjestili u Zetru.

Audio produkcija nula prema Grandu.
Armin se dosta mučio sa matricom, tonac uradio loš posao. A vala nije ni mogao izvuć visoke dijelove, glas nije mogao iskontrolisat u ovoj pjesmi, Gile daleko bolje otpjevao. Denial solidno otpjevao Čolinu pjesmu, dešava im se počesto da ispadaju u tempu kod ovih balada a rijetko im zamjera žiri za to. Amna isto jako dobra, Azra talašika al će dobit "desetku" za scensku izvedbu :mrgreen:
Kal El

#5366 Re: AW: Hayat

Post by Kal El »

Ko sad pjeva? Čujem od svojih dolje.
Ovu je Armin jednom odpjevao, eh da je ovu uzeo..
karanana

#5367 Re: Hayat

Post by karanana »

duminjo wrote:
Image

Sta je ovo?
Hehe, samo mi nemoj reci da mislis da ove linije predstavljaju gledanost.
MOSALJOZE

#5368 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Kako za Fikreta nema broj da zovnem koji put.Ako ništa bolje pjeva od Azre.... :D
soxx

#5369 Re: Hayat

Post by soxx »

Denial ce prokockat pobjedu sa ovim izborom pjesama. Pa daj jarane sta pjevas, od sase si svaku me najezio, kafanska pevacica,za vencanim stolom. On sa miligramom pjeva :lol:

Amna je ubola pjesme nebi me cudilo da odnese i pobjedu!!

Nadam se da maid nece iznevjeriti sa pjesmom. Armin bezze otpjevo.

Bolje pjesme izabrali fikter i amar mame mi :D
Ambrozija

#5370 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Fikret i Amar :shock:
senchika

#5371 Re: Hayat

Post by senchika »

koji seljakluk...Ali tu je najmanja krivica Hayata...Krive su ostale televizije sto ne nude nikakvu bolju ponudu i konkurenciju
BHF_Manijak

#5372 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

Onaj mali debilcic Amar ne bi novina u zivotu vidio sto se novinarstva tice, a kamo li tv-a, da se ne preziva kako se vec preziva! Jebo mater antipaticnu. Volio bih mu nekoliko samara opalit, makar umro odmah!
Jazzy.ba

#5373 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Ambrozija wrote:Fikret i Amar :shock:
Bolji od svih izvodjaca veceras. :D
Son1

#5374 Re: Hayat

Post by Son1 »

duminjo wrote:
Image

Zar ovaj postotak ne sluzi da pokaze koliko je proslo emisije, serije, utakmice, tj. generalno programa koji se prikazuje na datom kanalu?
Eto pogledaj sad i izracunaj, meni tako izgleda :?
Zbir procenata ne daje 100, znaci 100% :D nije ovo gledanost, ako si uopste na to mislio :lol:
Ili ciljas na Grand, sta vec :D
Jazzy.ba

#5375 Re: Hayat

Post by Jazzy.ba »

Son1 wrote:
duminjo wrote:
Image

Zar ovaj postotak ne sluzi da pokaze koliko je proslo emisije, serije, utakmice, tj. generalno programa koji se prikazuje na datom kanalu?
Eto pogledaj sad i izracunaj, meni tako izgleda :?
Zbir procenata ne daje 100, znaci 100% :D nije ovo gledanost, ako si uopste na to mislio :lol:
Jeste, decko se zbunio. :D
Post Reply