Hayat
Moderator: anex
- Not My Idea
#4926 Re: Hayat
gledala sam maloprije onu Azru...oj, majko draga

- Not My Idea
#4927 Re: Hayat
evo Kadra
koji je ovo troll... 
- bariton
#4928 Re: Hayat
7-cu koju dobije Tarik i zasluži.tendzera wrote:Tarik nema pojma o pjevanju.
ponekad i zaslužena osmica. to je njegov nivo i ona mu je Gordana dobro rekla. dobro pjeva al će ostat vječni amater.
al....Tarik pjeva.
no međutim.
Krivousti ne pjeva....on cvili.
(ovdje govorim o ocjenama koje daju Ogi i Gordana- ona korumpirana spodoba Ana je najveći uhljup u mnoštvu uhljupa koji se se vrte oko ovog šou-a i njena ocjena nije relevantna, jer da ima obraza, nakon što je onoj sofisticiranoj drolji Musićki dala 10 bar ne mora kritikovati lisicu Amnu koja je za Musićku Whitney Houston)
- tendzera
#4929 Re: Hayat
Tarik ured izdahne dok otpjeva pjesmu,
sljedeci put ce doc' sa bocom kisika na ledjima
sljedeci put ce doc' sa bocom kisika na ledjima
- Jazzy.ba
#4932 Re: Hayat
Čuj Kume moj.Bubalo1 wrote:Vrijeme je za novi cas muzike![]()
Inače Amar razvaljuje, gdje ste Denijali, Jasmini i slični kvazi pjevači.
-
Mustang1
#4933 Re: Hayat
Ne znam ko je pogrijesio naziv pjesme ali valjda ce ispraviti
Malo su mu sinoc zamjerili sto ih je ubijao glasom 
- luckylaka
#4934 Re: Hayat
Ucite djeco uciteJazzy.ba wrote:Čuj Kume moj.Bubalo1 wrote:Vrijeme je za novi cas muzike![]()
![]()
Inače Amar razvaljuje, gdje ste Denijali, Jasmini i slični kvazi pjevači.
- Loulou
#4936 Re: Hayat
Čula sam prije za ovog dečka, a sad sam prvi put i poslušala kako pjeva.
Izuzetan je vokal, svaka čast!
Ali definitivno treba obratiti pažnju na dikciju. Jako je iritantno bilo slušati dio: "kA sam opE sam".
- karanana
#4938 Re: Hayat
armin mesanovic. nisam gledo veceras ali prosle sedmice je bio katastrofalan.
- tendzera
#4939 Re: Hayat
Nek je ispao i bilo mu je vrijeme 
- Logovan
- Mate Simmons
#4941 Re: AW: Hayat
Ova haj'mo reći omladina u Kadrica vidi "uzora"...meni je to isto kad vidim komentare fanova od onog Lil Waynea "Najbolji rapper ikada bla bla" a poslušaj te ga...Kadric mangup/nekulturan pa glasaju za njega, pogotovo maloljetnice..
Ps: Mešanović je 100000x bolji od Kadre, koliko je dobrih pjevaca ispalo a on je još tu,smiješno.
Sent via Vodokotlić in da Šolja
Ps: Mešanović je 100000x bolji od Kadre, koliko je dobrih pjevaca ispalo a on je još tu,smiješno.
- Mate Simmons
#4943 Re: AW: Hayat
Hoće, al malo morgenamortizer wrote:Kadra ce napuniti Kosevo
- bariton
#4944 Re: Hayat
još dvaput.
jednog će spasiti produkcija.....Tomu vjerovatno.
Krivousti prema informacijama kojima ja rasploažem ima mamu koja je dobra ko avion.
(mama ne da te diram)
da li će mama izlobirat opstanak (kao u onoj seriji o hajvanima- a tu je to negdje) vidjeće se naredne sedmice.
jedan otpada
Tarik je kandidat za eliminaciju, i onaj Patak al za Patka glasaju sva sela tako da on može mirno drinjat'.
da li će pobjedit Maid ili Kakanjac nije jasno.
Azra na osnovu izvaljenih sisa prolazi u finale i nakon toga će i nju i njene sise vjetar zamesti.
ni za kafane '' kod Jagode'' nije.
kad vidim onog Tanjiranina, Šerpanina, Kašikanina, Šoljanina ili kako se već preziva koji je pobjedio prije dvije sezone povrać me spopadne...
platio bih da ga ne slušam.....baš kao i onu paorku iz Sandžaka koja je prošle godine ofirnu titulu uzela.
tako da...
ko god da pobjedi.....birtija mu je krajnji domet....
osim ako se neko čudo ne dogodi.
bolje gledat one wanna be pjevaljke na Pinku BiH....
imaju i dvije Sarajke u odnosu na koje je Azra nuline nule nula....
a i neuporedivo bolje svoje pjesme popevaju.
Krivousti prema informacijama kojima ja rasploažem ima mamu koja je dobra ko avion.
(mama ne da te diram)
da li će mama izlobirat opstanak (kao u onoj seriji o hajvanima- a tu je to negdje) vidjeće se naredne sedmice.
jedan otpada
Tarik je kandidat za eliminaciju, i onaj Patak al za Patka glasaju sva sela tako da on može mirno drinjat'.
Azra na osnovu izvaljenih sisa prolazi u finale i nakon toga će i nju i njene sise vjetar zamesti.
kad vidim onog Tanjiranina, Šerpanina, Kašikanina, Šoljanina ili kako se već preziva koji je pobjedio prije dvije sezone povrać me spopadne...
platio bih da ga ne slušam.....baš kao i onu paorku iz Sandžaka koja je prošle godine ofirnu titulu uzela.
tako da...
- Nisrin
#4945 Re: Hayat
bariton wrote:još dvaput.
(mama ne da te diram)
jedan otpada
tako da...
Tu ti je Elvinova mama sto je "avion"...2:15
Ma Elvina drze u sOUU jer im podize gledanost i to je jedini razlog, bas kao i Azru...meni nije jasno kako Bijedic uvijek ima najmanje glasova, a momak predobro pjeva, bas je kulturan momak...
- dusa_raskopuša
#4947 Re: Hayat
Bitno je da Amara nisu ubacili ni u top 40, kako to vec ide. On se prijavljiv'o na ZMBT, em aj rajt?
Koji biseri.
Bitno je da su oni utrpali one koji su utrpali, a od kojih vecina ne zna beknuti. Sigurno je bilo ljudi koji su znali da pjevaju, ali im nije data prilika da se pokazu.
Ja bih razdvojila amatere i tabule raze. Ide mi na zivce, kad dodje Armin i slicni njemu, koji se par godina unazad bavi muzikom i stane rame uz rame sa nekim ko prvi put drzi mikrofon u rukama. Jednostavno ni'e fer i korektno. Nikad im necu halaliti za Mirzu Selimovica. Ali polako, ima Neko ko to sve vidi.
Koji biseri.
Bitno je da su oni utrpali one koji su utrpali, a od kojih vecina ne zna beknuti. Sigurno je bilo ljudi koji su znali da pjevaju, ali im nije data prilika da se pokazu.
Ja bih razdvojila amatere i tabule raze. Ide mi na zivce, kad dodje Armin i slicni njemu, koji se par godina unazad bavi muzikom i stane rame uz rame sa nekim ko prvi put drzi mikrofon u rukama. Jednostavno ni'e fer i korektno. Nikad im necu halaliti za Mirzu Selimovica. Ali polako, ima Neko ko to sve vidi.
- kurty
#4948 Re: Hayat
dusa_raskopuša wrote:Bitno je da Amara nisu ubacili ni u top 40, kako to vec ide. On se prijavljiv'o na ZMBT, em aj rajt?![]()
Koji biseri.
amar nije bio u top 40, jer nije bio ni u top 100... kad je trebao da pjeva u top 100, vec je prosao na grandu i nije htio potpisati ugovor sa Hayatom
a cuh isto tako da je Amar poceo pjevati prije dvije tri godine... ono pjevao medju rajom, pa hajde pocni pjevati pravo, pa hajde... i poce...
Tako da ni to koliko ko pjeva, nije bas neko mjerilo...
- MOSALJOZE
#4949 Re: Hayat
Jao danas pregledam nastup Azre,i hajd nema puno skidanja rega(al kako je čučnula ono sve dole
.Kad sam čuo komentar profesora
.Pa ono zasluzuje izbacivanje 
- karanana
#4950 Re: Hayat
je li se vidjelo fino?
nisam gledo naravno u petak, a nisam ni reprizu. isplati li se traziti na youtubeu?
nisam gledo naravno u petak, a nisam ni reprizu. isplati li se traziti na youtubeu?