Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dusa_raskopuša

#4476 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Jesam li propustila sta bitno ove sedmice? :mrgreen:
dusa_raskopuša

#4477 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Et', pogl'aj ti ovog DinA. :-)

Senad je 100 puta bolje pjev'o od nj'. :dance:
lijan

#4478 Re: Hayat

Post by lijan »

dusa_raskopuša

#4479 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Sta je ovo za bod plus, Tomin, neka frka? Nisam upratila. :-)

Elvin ima fin kez. :mrgreen:
Last edited by dusa_raskopuša on 29/12/2012 23:16, edited 1 time in total.
Mustang1

#4480 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Momak je iz Kaknja .. Bez obzira na bilo kakva osporavanja Zvezde Granda je puno kvalitetnije ,neuporedivo kvalitetnije od ovog Hayatovog sranja .. A momak je tamo najbolji .. Samo me zanima kakve bi ocjene na hayatu dobijao :D Slusao sam ga i uzivo ..Nekih 10.ak minuta koliko sam bio trijezan :D Nevjerovatan je !
Chuckie

#4481 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Bubalo1 wrote:Momak je iz Kaknja .. Bez obzira na bilo kakva osporavanja Zvezde Granda je puno kvalitetnije ,neuporedivo kvalitetnije od ovog Hayatovog sranja .. A momak je tamo najbolji .. Samo me zanima kakve bi ocjene na hayatu dobijao :D Slusao sam ga i uzivo ..Nekih 10.ak minuta koliko sam bio trijezan :D Nevjerovatan je !
Fantazija momak pjeva. :thumbup:

Ama ta emisija je miljama iznad ovog kvazi Hayatovog takmičenja, gdje "profesorica" Ana vodi glavnu riječ.
MOSALJOZE

#4482 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

Ono što sam ja zakljucio iz gledanja tog showa(po finalima jer nemam vremena gledat rijetko).U finalu ce biti ljudi iz razlicitih gradova.Svake godine imate nekog iz susjedne nam zemlje (filipovic) imate predstavnika sarajeva(bijedic) imate predstavnika tuzle(maid) kakanj( denial) tešanj(zerina) itdd....znaci ovde je profit najvazniji eto mozda cete se sjetiti ovog mog posta kad vidite ko ce sve proci u finale
dragonz

#4483 Re: Hayat

Post by dragonz »

Bubalo1 wrote:Momak je iz Kaknja .. Bez obzira na bilo kakva osporavanja Zvezde Granda je puno kvalitetnije ,neuporedivo kvalitetnije od ovog Hayatovog sranja .. A momak je tamo najbolji .. Samo me zanima kakve bi ocjene na hayatu dobijao :D Slusao sam ga i uzivo ..Nekih 10.ak minuta koliko sam bio trijezan :D Nevjerovatan je !

:thumbup: odličan iako je ovaj tip muzike prema meni žešća truuuuuba
al_neri

#4484 Re: Hayat

Post by al_neri »

Gledajte vi onda zvezde granda, a nemojte gledati hayat i boli vas kara :D Inace Jasarspahic je strasan :D
Chuckie

#4485 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Ja sam alergičan na sve što dolazi s one strane drine, pa tako i na to takmičenje. Ali momak pjeva što jest jest.
Mustang1

#4486 Re: Hayat

Post by Mustang1 »

Ja sam samo uporedio momka jer je iz Bosne ..
Logovan

#4487 Re: Hayat

Post by Logovan »

Chuckie wrote:Ja sam alergičan na sve što dolazi s one strane drine, pa tako i na to takmičenje. Ali momak pjeva što jest jest.
I ja sam isto alergičan na dosta stvari a i slažem se da dobro pjeva. :thumbup:
anonimnaosoba

#4488 Re: Hayat

Post by anonimnaosoba »

Gile 8-)
karanana

#4489 Re: Hayat

Post by karanana »

Jao skecheva. Otrijeznih se.
MOSALJOZE

#4490 Re: Hayat

Post by MOSALJOZE »

karanana wrote:Jao skecheva. Otrijeznih se.
ako je onde šta smiješno bog me ubijo hajde ona 2 voditelja i nekako ali ona :run:
pathyeshme

#4491 Re: Hayat

Post by pathyeshme »

Vjeruj da mene po tri znoja obliju dok pregledam onaj jedan skeč.. Jednostavno me stid što postoje ljudi koji takvo nešto puštaju na televiziji.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
mayab

#4492 Re: Hayat

Post by mayab »

pathyeshme wrote:
Vjeruj da mene po tri znoja obliju dok pregledam onaj jedan skeč.. Jednostavno me stid što postoje ljudi koji takvo nešto puštaju na televiziji.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
:lol:
lijan

#4493 Re: Hayat

Post by lijan »

StupskaBitanga

#4494 Re: Hayat

Post by StupskaBitanga »

sa d-e-p-o.ba
TV HAYAT: Bilo je to strašno za slušati. I još strašije za gledati. Skupina mahalskih spodoba skromnih pjevačkih i nikakvih zabavljačkih vrijednosti maltretirala nas je čitavu noć. Bilo je to zaista, estetski ali i humano gledano, teško za svariti. Ako nam je mladost ovakva kakvu smo vidjeli u programu TV Hayat, onda zaista nemamo čemu da se nadamo u budućnosti. A ako su oni budućnost muzičke i zabavne industrije u Sarajevu, onda je to siguran znak da budućnosti uopće i nemamo.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4495 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

StupskaBitanga wrote:sa d-e-p-o.ba
TV HAYAT: Bilo je to strašno za slušati. I još strašije za gledati. Skupina mahalskih spodoba skromnih pjevačkih i nikakvih zabavljačkih vrijednosti maltretirala nas je čitavu noć. Bilo je to zaista, estetski ali i humano gledano, teško za svariti. Ako nam je mladost ovakva kakvu smo vidjeli u programu TV Hayat, onda zaista nemamo čemu da se nadamo u budućnosti. A ako su oni budućnost muzičke i zabavne industrije u Sarajevu, onda je to siguran znak da budućnosti uopće i nemamo.
meni samo nije jasno zasto bi neko gledao nesto cijelu noc, a ne svidja mu se :?

ja sam vidjela u jednom momentu da su nagurali nakih pjevaca na scenu, i kao pjevaju, a ona dvojica se vrte 'nako...odmah prebacila na drugi kanal i nisam se vise vracala
BHF_Manijak

#4496 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

Ja sa divim onom koje ista nasao za gledati u sinocnjem novogodisnjem programu bilo koje tv! :roll: :roll:

Gdje god sam okreno bila je muzika i samo muzika, eventualno poneki skec, ali i to je vise isfurano, tako da ni to nije ni sekunde zanimljivo bilo. Obicno se neki vic preprica i o bi kao treba skec biti.
Novogodisnji program vec nekoliko godina je odron. Nikakve ideje, nikakve kreativnosti, nego pusti dva kocnerta po 2 sata ili nasnimaj jedno 100 pjevaca pa pustaj i to bi bilo to, vidimo se dogodine! :roll:
Prije je daleko to bolje izgledalo, bilo dobrih zezancija, te nekakve skrivene kamere, skecevi daleko originalniji itd...

Zalosno je sto u televizijama ala FTV i BHT razmisljaju na nacin "ma boli me djon, sto bi ista radio i kontao, kad ce mi svakako na kraju mjeseca milja na racun leci, pusti koncert i boli me guzica"!!! :roll: :roll: :roll:
Fazon je sto kod nad nema nikakvih projekata niti ko hoce da radi, a ima uslove, a FTV i BHT ih imaju! OBN je 80% copy/paste programa sa Nove, bas me zanima kakav ce im sad InMagazin biti bez Red Carpeta! :zzzz:

Kad sam vidio kako je na pocetku RC izgledao i u kakv su se ljudi kostac uhvatili sjebo sam se, ljudi su za 10 godina napravili jedan brand koji je bio i sire od regije prepoznatljiv, a nasi mazlumi sjede i hlade muda. Nek se ima love, jebo to hoce li me neko gledati ili ne, meni je svejedno jer ce mi lova leci!
Referent za ONO i DSZ

#4497 Re: Hayat

Post by Referent za ONO i DSZ »

Ovi nasi lokalni programi nisu vise losi jer da je tako ne bi bilo strasno.
A strasno je to jer su ustvari postali agresija na zdrav razum i ljudsko dostojanstvo.
FTV i BHTV"korporacije" koji dijele koliko toliko kolac nasih predplata bi trebalo pod hitno rastjerati da kopaju tunel vjenac...i to bi im malo bilo. Taj nivo bezobrazluka i javasluka je presao svaku mjeru.
luckylaka

#4498 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Danas malo pogledao reprizni program Hayat-a i u potpunosti se slazem sa ovima sa ** No links **-a.Jad,bijeda,bruka i sramota cak su i preblagi u kritikama.Jednostavno-dno (ni ostali nista bolji)
Hasharijast

#4499 Re: Hayat

Post by Hasharijast »

Hayat je dotakao dno kada su otjerali Senada Hadzifejzovica i svima dali mikrofon u ruke. A žao mi da komentarišem voditelje ali sve je tako amaterski, neobrazovano i bez imalo šarma. :cry:

Sent from my GT-I9000 using Xparent Cyan Tapatalk 2
karanana

#4500 Re: Hayat

Post by karanana »

njihova strategija zadnjih nekoliko godina je jasna: sve bazirati oko zmbt i na taj nacin dzabalesku dobiti i pjevace i 80% programa. izrabljuju onu djecu na svim frontovima, uzmu lovu na televoLtingu, kartama, finalnoj veceri.....a u isto vrijeme popunjavaju s njima i bajramske i bozicne i novogodisnje showe kao i one hayat production emisije. imaju 2-3 voditelja, fikru, juniora.....i na tome baziraju sve. dnevnik i dalje nije los mada je losiji nego sto je bio. ostatak popune bandinijem i eto ga. sto se i sejla proruznjala.
Post Reply