Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Reglan

#4376 Re: Hayat

Post by Reglan »

Kakvu stelu ima ovaj Redzepovic u hayatu.Lik pjeva ko deva. :run:
Chuckie

#4377 Re: Hayat

Post by Chuckie »

duminjo wrote:
dusa_raskopuša wrote:Sta je sad uradio? *eb'o ga Bomostar. :D
cekao one trece ocjene za "utisak il ti ga dojam", cekao i cekao..dobio prvu ocjenu od profesorice koja tu i tam' radi normala...i dalje elvin cekao ocjene za scenski nastup...nigdje ocjena ono dvoje se usutili..nit ista govore, nit daju ocjene i elvin krene... cim je krenuo, profesor se upalio, ko na dugme: "mislio sam ti dati 10, al zbog tog bezobrazluka evo 1" i Anjuška samo spusti keca i zdravo :lol:
ja cak mislim da on nije ni znao da treba dobit jos 2 ocjene, jer se momak izgubio, sad u publiku, sad u ziri, pa razmislja sta ce reci, sta ce uraditi, ocel disati necel disati da ga ne nakude... i onda kad je krenuo nazad ...op dobi dva keca :lol: :lol:
zakljucak: profesor i ana jedva cekali da dotični pr'ne, pa da ga nablate i daju mu keceve

vecerasnje Elvinovo ponasanje i kuliranje publike, trud da bude sto bolji :thumbup: jebiga nije mu se dalo :lol:
I ja mislim da nije namjerno ono uradio jer da jest nebi se vratio poslije keceva.

Kadra heroj, a ne zlocinac! :D
dusa_raskopuša

#4378 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Sta fali Dalili? Nabacili joj vjestacke trepavice, udaraju u plafon, al' fino izgleda generalno. :roll:

Hvala na informaciji duminjo. ;-)

Boli njega lakat sto su mu dali keceve. Lupio im ignore, jer nista drugo nisu ni zasluzili. :D

Pravda za Elvina. :bih: :lol:

Bomostar i Ana ce past'! :lol:
dusa_raskopuša

#4379 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Eki Tarkana, isuse ranjeni. :dance: AHAHAHAHHAHAHAHAHA, oplakah. :lol:
duminjo

#4380 Re: Hayat

Post by duminjo »

od veceras navijam za dinu :lol: :lol:
karanana vidis i ti ovo :run:
Reglan

#4381 Re: Hayat

Post by Reglan »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Chuckie

#4382 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Ima li ijedna turska pjesma da nema obrada na ćirilici, ovo je bilo strašno.
karanana

#4383 Re: Hayat

Post by karanana »

Mesaj mala, mesaj celu noc do zoooreee
dusa_raskopuša

#4384 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Ja se pitam kako je ovaj Dino uopste dos'o dovde? Msm da je najgori, ubjedljivo. K'o da je s neba pao. Vazda ga pucaju prenosi, masAllah. :lol:

Sta ti je scenski nastup, dobi desetke na uvijanje. :skoljka:
lajk

#4385 Re: Hayat

Post by lajk »

duminjo wrote:
dusa_raskopuša wrote:Sta je sad uradio? *eb'o ga Bomostar. :D
cekao one trece ocjene za "utisak il ti ga dojam", cekao i cekao..dobio prvu ocjenu od profesorice koja tu i tam' radi normala...i dalje elvin cekao ocjene za scenski nastup...nigdje ocjena ono dvoje se usutili..nit ista govore, nit daju ocjene i elvin krene... cim je krenuo, profesor se upalio, ko na dugme: "mislio sam ti dati 10, al zbog tog bezobrazluka evo 1" i Anjuška samo spusti keca i zdravo :lol:
ja cak mislim da on nije ni znao da treba dobit jos 2 ocjene, jer se momak izgubio, sad u publiku, sad u ziri, pa razmislja sta ce reci, sta ce uraditi, ocel disati necel disati da ga ne nakude... i onda kad je krenuo nazad ...op dobi dva keca :lol: :lol:
zakljucak: profesor i ana jedva cekali da dotični pr'ne, pa da ga nablate i daju mu keceve

vecerasnje Elvinovo ponasanje i kuliranje publike, trud da bude sto bolji :thumbup: jebiga nije mu se dalo :lol:
Mislim da je prof. dao komentar jer je on usred ocjenjivanja poceo pjevati NEDA MAMA DA TE DIRAMMMMM :run:
Chuckie

#4386 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Ova Amna Keskin, prvi put je vidim, pjeva ponajbolje veceras.
lajk

#4387 Re: Hayat

Post by lajk »

Chuckie wrote:Ova Amna Keskin, prvi put je vidim, pjeva ponajbolje veceras.
dobra :thumbup:
tito_sa

#4388 Re: Hayat

Post by tito_sa »

hahahahaahaaaaa pa zar neko gleda ovo seljačko napjevavanje...FUJJJJJJJ
duminjo

#4389 Re: Hayat

Post by duminjo »

i ovog deniala gurajo, samo sto ima 19 godina :-) ja ga fkt ne mogu slusat.. kako ko jebiga.

@lajk profesorica dala ocjenu a ono dvoje nisu mogli?? nego sacekali da on ode, da se vrati pa onda...i prije toga ni "A" da mu kazu, nit bilo kakav komentar samo cetvrtice .. ma daj ba, mrsko mi se raspravljat o ociglednom zlostavljanju najnormalnijeg momka
Chuckie

#4390 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Ja ne znam stav preseravaju na ovog Deniala, prosjek prosjeka, Amna Keskin je tri klase iznad ali nije dobila sve desetke.
Ambrozija

#4391 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

duminjo wrote:i ovog deniala gurajo, samo sto ima 19 godina :-) ja ga fkt ne mogu slusat.. kako ko jebiga.

@lajk profesorica dala ocjenu a ono dvoje nisu mogli?? nego sacekali da on ode, da se vrati pa onda...i prije toga ni "A" da mu kazu, nit bilo kakav komentar samo cetvrtice .. ma daj ba, mrsko mi se raspravljat o ociglednom zlostavljanju najnormalnijeg momka
Ima 17. godina :D ako je prosjek sta onda mislite za ostale :shock:
Dobar je ali je Maid ipak puno bolji. I Amna, takodjer.
Last edited by Ambrozija on 14/12/2012 22:23, edited 1 time in total.
dusa_raskopuša

#4392 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

'dobar vece'
'dobro vecer'

Majko Jamajko. Image
duminjo

#4393 Re: Hayat

Post by duminjo »

Ambrozija wrote:
duminjo wrote:i ovog deniala gurajo, samo sto ima 19 godina :-) ja ga fkt ne mogu slusat.. kako ko jebiga.

Ima 17. godina :D ako je prosjek sta onda mislite za ostale :shock:
Dobar je ali je Maid ipak puno bolji. I Amna, takodjer.
moja gresa za godine...mada nebitno kolko ima godina, ako ce na godine prolaziti, odoh ja nafatat nekog rodjaka od 12 godina nek se dreči tamo i nek proalzi na godine..
a za ostale... ne mislim, uglavnom smanjim nakon par sekundi deranja, zene gledam, a poslusam maida, armina (kosica) i momka iz hrvatske, mislim Tomislav..ostalo stvarno :-) :-)
ev ovu alo zerinu sto sada pjeva ne mogu ni da gledam, pa hocel ona jadna ikad obuc haljinu drugaciju, boze ja musko i skontam da je uvijek ista haljina :lol: :lol:
Reglan

#4394 Re: Hayat

Post by Reglan »

koje preseravanje u pm.
Ovaj Bijedic razvaljuje a oni mu daju neke osmice.jebem ti profesionalnost. :run:
dusa_raskopuša

#4395 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

arshavin wrote:koje preseravanje u pm.
Ovaj Bijedic razvaljuje a oni mu daju neke osmice.jebem ti profesionalnost. :run:

Eh eto, koja je razlika izmedju Deniala i Armina. Ni jedan ni drugi ne plesu. Staticni su. Ista stvar i sa Seadom. Ne vidjoh sta je on dobio. Denial dobi desetke, ovaj osmice. KHM. :roll:
Nisrin

#4396 Re: Hayat

Post by Nisrin »

Ma smijesni su- Armin je daleko bolji od svih ostalih!

Ne moze on skakati uz ovake pjesme, a reci covjeku da mu je los scenski nastup, covjeku koji se bavi preko 14 godina muzikom I OD TOGA ZIVI, pjeva po punim kaficima- ZALOSNO!
Ovaj ziri je neprofesionalan, subjektivan i ne znaju tri recenice sastaviti kako treba! :x
duminjo

#4397 Re: Hayat

Post by duminjo »

ajmo sad svi na noge :lol: :lol: :lol:
vidi azre ja mislio neko pogodio cuku ispod prozora pa skići :lol: :lol:

aj ne zezajte, dobar je i Tomislav, on ce zadnji pjevat ja mislim
Chuckie

#4398 Re: Hayat

Post by Chuckie »

Evo ga nastupaju sise. :D Idu desetke.
Reglan

#4399 Re: Hayat

Post by Reglan »

gledaj ove ravaku satro Monroe,ebem ti zivot ko sve pjeva.
Bog me ubio ako ja ne pjevam bolje od 50% onih sto se takmice.
karanana

#4400 Re: Hayat

Post by karanana »

jesu li prave?
Post Reply