Hayat
Moderator: anex
- Reglan
#4376 Re: Hayat
Kakvu stelu ima ovaj Redzepovic u hayatu.Lik pjeva ko deva. 
-
Chuckie
#4377 Re: Hayat
I ja mislim da nije namjerno ono uradio jer da jest nebi se vratio poslije keceva.duminjo wrote:cekao one trece ocjene za "utisak il ti ga dojam", cekao i cekao..dobio prvu ocjenu od profesorice koja tu i tam' radi normala...i dalje elvin cekao ocjene za scenski nastup...nigdje ocjena ono dvoje se usutili..nit ista govore, nit daju ocjene i elvin krene... cim je krenuo, profesor se upalio, ko na dugme: "mislio sam ti dati 10, al zbog tog bezobrazluka evo 1" i Anjuška samo spusti keca i zdravodusa_raskopuša wrote:Sta je sad uradio? *eb'o ga Bomostar.![]()
ja cak mislim da on nije ni znao da treba dobit jos 2 ocjene, jer se momak izgubio, sad u publiku, sad u ziri, pa razmislja sta ce reci, sta ce uraditi, ocel disati necel disati da ga ne nakude... i onda kad je krenuo nazad ...op dobi dva keca![]()
![]()
zakljucak: profesor i ana jedva cekali da dotični pr'ne, pa da ga nablate i daju mu keceve
vecerasnje Elvinovo ponasanje i kuliranje publike, trud da bude sto boljijebiga nije mu se dalo
Kadra heroj, a ne zlocinac!
- dusa_raskopuša
#4378 Re: Hayat
Sta fali Dalili? Nabacili joj vjestacke trepavice, udaraju u plafon, al' fino izgleda generalno.
Hvala na informaciji duminjo.
Boli njega lakat sto su mu dali keceve. Lupio im ignore, jer nista drugo nisu ni zasluzili.
Pravda za Elvina.
Bomostar i Ana ce past'!
Hvala na informaciji duminjo.
Boli njega lakat sto su mu dali keceve. Lupio im ignore, jer nista drugo nisu ni zasluzili.
Pravda za Elvina.
Bomostar i Ana ce past'!
- dusa_raskopuša
#4379 Re: Hayat
Eki Tarkana, isuse ranjeni.
AHAHAHAHHAHAHAHAHA, oplakah. 
- duminjo
#4380 Re: Hayat
od veceras navijam za dinu
karanana vidis i ti ovo
karanana vidis i ti ovo
- Reglan
-
Chuckie
#4382 Re: Hayat
Ima li ijedna turska pjesma da nema obrada na ćirilici, ovo je bilo strašno.
- karanana
#4383 Re: Hayat
Mesaj mala, mesaj celu noc do zoooreee
- dusa_raskopuša
#4384 Re: Hayat
Ja se pitam kako je ovaj Dino uopste dos'o dovde? Msm da je najgori, ubjedljivo. K'o da je s neba pao. Vazda ga pucaju prenosi, masAllah.
Sta ti je scenski nastup, dobi desetke na uvijanje.
Sta ti je scenski nastup, dobi desetke na uvijanje.
-
lajk
#4385 Re: Hayat
Mislim da je prof. dao komentar jer je on usred ocjenjivanja poceo pjevati NEDA MAMA DA TE DIRAMMMMMduminjo wrote:cekao one trece ocjene za "utisak il ti ga dojam", cekao i cekao..dobio prvu ocjenu od profesorice koja tu i tam' radi normala...i dalje elvin cekao ocjene za scenski nastup...nigdje ocjena ono dvoje se usutili..nit ista govore, nit daju ocjene i elvin krene... cim je krenuo, profesor se upalio, ko na dugme: "mislio sam ti dati 10, al zbog tog bezobrazluka evo 1" i Anjuška samo spusti keca i zdravodusa_raskopuša wrote:Sta je sad uradio? *eb'o ga Bomostar.![]()
ja cak mislim da on nije ni znao da treba dobit jos 2 ocjene, jer se momak izgubio, sad u publiku, sad u ziri, pa razmislja sta ce reci, sta ce uraditi, ocel disati necel disati da ga ne nakude... i onda kad je krenuo nazad ...op dobi dva keca![]()
![]()
zakljucak: profesor i ana jedva cekali da dotični pr'ne, pa da ga nablate i daju mu keceve
vecerasnje Elvinovo ponasanje i kuliranje publike, trud da bude sto boljijebiga nije mu se dalo
-
Chuckie
#4386 Re: Hayat
Ova Amna Keskin, prvi put je vidim, pjeva ponajbolje veceras.
-
lajk
#4387 Re: Hayat
dobraChuckie wrote:Ova Amna Keskin, prvi put je vidim, pjeva ponajbolje veceras.
-
tito_sa
#4388 Re: Hayat
hahahahaahaaaaa pa zar neko gleda ovo seljačko napjevavanje...FUJJJJJJJ
- duminjo
#4389 Re: Hayat
i ovog deniala gurajo, samo sto ima 19 godina
ja ga fkt ne mogu slusat.. kako ko jebiga.
@lajk profesorica dala ocjenu a ono dvoje nisu mogli?? nego sacekali da on ode, da se vrati pa onda...i prije toga ni "A" da mu kazu, nit bilo kakav komentar samo cetvrtice .. ma daj ba, mrsko mi se raspravljat o ociglednom zlostavljanju najnormalnijeg momka
@lajk profesorica dala ocjenu a ono dvoje nisu mogli?? nego sacekali da on ode, da se vrati pa onda...i prije toga ni "A" da mu kazu, nit bilo kakav komentar samo cetvrtice .. ma daj ba, mrsko mi se raspravljat o ociglednom zlostavljanju najnormalnijeg momka
-
Chuckie
#4390 Re: Hayat
Ja ne znam stav preseravaju na ovog Deniala, prosjek prosjeka, Amna Keskin je tri klase iznad ali nije dobila sve desetke.
-
Ambrozija
#4391 Re: Hayat
Ima 17. godinaduminjo wrote:i ovog deniala gurajo, samo sto ima 19 godinaja ga fkt ne mogu slusat.. kako ko jebiga.
Dobar je ali je Maid ipak puno bolji. I Amna, takodjer.
Last edited by Ambrozija on 14/12/2012 22:23, edited 1 time in total.
- dusa_raskopuša
#4392 Re: Hayat
'dobar vece'
'dobro vecer'
Majko Jamajko.
'dobro vecer'
Majko Jamajko.

- duminjo
#4393 Re: Hayat
moja gresa za godine...mada nebitno kolko ima godina, ako ce na godine prolaziti, odoh ja nafatat nekog rodjaka od 12 godina nek se dreči tamo i nek proalzi na godine..Ambrozija wrote:Ima 17. godinaduminjo wrote:i ovog deniala gurajo, samo sto ima 19 godinaja ga fkt ne mogu slusat.. kako ko jebiga.
@lajk profesorica dala ocjenu a ono dvoje nisu mogli?? nego sacekali da on ode, da se vrati pa onda...i prije toga ni "A" da mu kazu, nit bilo kakav komentar samo cetvrtice .. ma daj ba, mrsko mi se raspravljat o ociglednom zlostavljanju najnormalnijeg momkaako je prosjek sta onda mislite za ostale
![]()
Dobar je ali je Maid ipak puno bolji. I Amna, takodjer.
a za ostale... ne mislim, uglavnom smanjim nakon par sekundi deranja, zene gledam, a poslusam maida, armina (kosica) i momka iz hrvatske, mislim Tomislav..ostalo stvarno
ev ovu alo zerinu sto sada pjeva ne mogu ni da gledam, pa hocel ona jadna ikad obuc haljinu drugaciju, boze ja musko i skontam da je uvijek ista haljina
- Reglan
#4394 Re: Hayat
koje preseravanje u pm.
Ovaj Bijedic razvaljuje a oni mu daju neke osmice.jebem ti profesionalnost.
- dusa_raskopuša
#4395 Re: Hayat
arshavin wrote:koje preseravanje u pm.
Eh eto, koja je razlika izmedju Deniala i Armina. Ni jedan ni drugi ne plesu. Staticni su. Ista stvar i sa Seadom. Ne vidjoh sta je on dobio. Denial dobi desetke, ovaj osmice. KHM.
- Nisrin
#4396 Re: Hayat
Ma smijesni su- Armin je daleko bolji od svih ostalih!
Ne moze on skakati uz ovake pjesme, a reci covjeku da mu je los scenski nastup, covjeku koji se bavi preko 14 godina muzikom I OD TOGA ZIVI, pjeva po punim kaficima- ZALOSNO!
Ovaj ziri je neprofesionalan, subjektivan i ne znaju tri recenice sastaviti kako treba!
Ne moze on skakati uz ovake pjesme, a reci covjeku da mu je los scenski nastup, covjeku koji se bavi preko 14 godina muzikom I OD TOGA ZIVI, pjeva po punim kaficima- ZALOSNO!
Ovaj ziri je neprofesionalan, subjektivan i ne znaju tri recenice sastaviti kako treba!
- duminjo
#4397 Re: Hayat
ajmo sad svi na noge
vidi azre ja mislio neko pogodio cuku ispod prozora pa skići
aj ne zezajte, dobar je i Tomislav, on ce zadnji pjevat ja mislim
vidi azre ja mislio neko pogodio cuku ispod prozora pa skići
aj ne zezajte, dobar je i Tomislav, on ce zadnji pjevat ja mislim
-
Chuckie
#4398 Re: Hayat
Evo ga nastupaju sise.
Idu desetke.
- Reglan
#4399 Re: Hayat
gledaj ove ravaku satro Monroe,ebem ti zivot ko sve pjeva.
Bog me ubio ako ja ne pjevam bolje od 50% onih sto se takmice.
Bog me ubio ako ja ne pjevam bolje od 50% onih sto se takmice.