Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza je jedno otpjevao brzu pjesmu,toni cetinski-blago onom ko te ima-momak se zadihao me moze da prica,lose ocjene dobio
od tada sve spore pjesme,i samo fura zeljka i toseta
a posto nas profesorica ana cita,da je pitam jel je sramota za ovaj duboki dekotlet,pa ovo gospodjo draga i djeca gledaju
ocekujem odgovor u iduci petak
samo_ovaj_put wrote:mirza je jedno otpjevao brzu pjesmu,toni cetinski-blago onom ko te ima-momak se zadihao me moze da prica,lose ocjene dobio
od tada sve spore pjesme,i samo fura zeljka i toseta
a posto nas profesorica ana cita,da je pitam jel je sramota za ovaj duboki dekotlet,pa ovo gospodjo draga i djeca gledaju
ocekujem odgovor u iduci petak
Ductus Holedocus wrote:jesam li ja dobro cula..ili imam slusne halucinacije
Kad je MIrza s Adnanom pjev'o,ja se mogu zakleti da je rek'o,"ja bi šćeo samo s tobom"
koja je pjesma, to nisam slusala
ako kasnije objave da preslusam?
Kad je MIrza s Adnanom pjev'o,ja se mogu zakleti da je rek'o,"ja bi šćeo samo s tobom"
Jao Mirza, mikice... Da te Željko J. čuje koliko ga reklamiraš, makar bi te ručkom častio.. Častio bi i Toše, al'.. Bog mu duši lako ! Dalje, e vala baš neka su spasili jadnu Nihadu ! Žena je baš dobro otpjevala jednu tešku pjesmu za razliku od Ane kojoj kao da je Tonči Huljić prvi komšija... Šta ono bi sa tehnikom ? Pišti nešto.. Jadna profaćica Goca sva usplahirena kaže : "Ja ne razumijem samu sebe"... Jao jel' neko vidio Slovenca Pećanina.. Ono treba liferovati pod hitno ! Očajan je, a i ona me njegova usta pod uglom 45 ° idu na živce... Igore, zaprijeti likvidacijom onome ko te nagovori da obučeš košulju !