Hayat
Moderator: anex
- dusa_raskopuša
#4076 Re: Hayat
Armin +
Irma -
Irma -
- Revolucionar ★
#4077 Re: Hayat
Pa dobro je otpjevao ovaj mali Mirza Selimovic, a mislim da je Verena trebala dobit bod -, pa molim vas nastupa i cirkusa

- BHF_Manijak
#4078 Re: Hayat
Oduvijek sam se pito zasto Hrvati imaju bolesnu potrebu da djone sve sto dolazi iz njemackih mediji, ali bas sve, 90% emisija im je na svabski fazon, ali sto sad i nasi pocese otkupljivati njihove emisije - konkretno Hayat onu seljacku izvedbu "Krv nije voda"???
Ono je sund, kic ma sve u jednom, a naravno i to je jedna u nizu hrvatskih POKUSAJA kopije njemackih emisija na taj fazon ala Familie im brennpunkt, Mitten im leben itd...Samo sto oni to 18 hiljada puta gore i ofirnije urade i snime!
Fuj kako odvratna emisija!
-
Ambrozija
#4081 Re: Hayat
Ona emisija je katastrofa!BHF_Manijak wrote:Oduvijek sam se pito zasto Hrvati imaju bolesnu potrebu da djone sve sto dolazi iz njemackih mediji, ali bas sve, 90% emisija im je na svabski fazon, ali sto sad i nasi pocese otkupljivati njihove emisije - konkretno Hayat onu seljacku izvedbu "Krv nije voda"???![]()
![]()
Ono je sund, kic ma sve u jednom, a naravno i to je jedna u nizu hrvatskih POKUSAJA kopije njemackih emisija na taj fazon ala Familie im brennpunkt, Mitten im leben itd...Samo sto oni to 18 hiljada puta gore i ofirnije urade i snime!
Ja ne mogu vjerovat da im nije ofirno ono pustati
-
Melami
#4082 Re: Hayat
je ne znam sta je svrha one emisije? Mislim, ako su oni izmisljali price onda je preofirno i preglupo, ako su istinite price, onda su providni jer smijesno je i reci da je ono istinito,i ko ce im povjerovati u to. Mislim, koji je glupan mogao onako nesto otkupiti?Ambrozija wrote:Ona emisija je katastrofa!BHF_Manijak wrote:Oduvijek sam se pito zasto Hrvati imaju bolesnu potrebu da djone sve sto dolazi iz njemackih mediji, ali bas sve, 90% emisija im je na svabski fazon, ali sto sad i nasi pocese otkupljivati njihove emisije - konkretno Hayat onu seljacku izvedbu "Krv nije voda"???![]()
![]()
-
boracha
#4083 Re: Hayat
meni je najsmjesnije kako to igor dramaticno najavljuje 
-
Ambrozija
#4085 Re: Hayat
Navodno su istinite price a "glumci" su obicni smrtnici odnosno nisu skolovani glumci, koliko sam ja shvatila. Meni izgleda nekako potpuno neprirodno i iritantno.Melami wrote:je ne znam sta je svrha one emisije? Mislim, ako su oni izmisljali price onda je preofirno i preglupo, ako su istinite price, onda su providni jer smijesno je i reci da je ono istinito,i ko ce im povjerovati u to. Mislim, koji je glupan mogao onako nesto otkupiti?Ambrozija wrote:Ona emisija je katastrofa!BHF_Manijak wrote:Oduvijek sam se pito zasto Hrvati imaju bolesnu potrebu da djone sve sto dolazi iz njemackih mediji, ali bas sve, 90% emisija im je na svabski fazon, ali sto sad i nasi pocese otkupljivati njihove emisije - konkretno Hayat onu seljacku izvedbu "Krv nije voda"???![]()
![]()
- dusa_raskopuša
#4086 Re: Hayat
dje nabavise ovog Japanca?
oplakah
- It_is_a_Leclerc
#4088 Re: Hayat
To smo gledali na RTL-u Hrvatskom iz fore jer je zaista gluma, zapleti i sve ostalo na nivou parodije.BHF_Manijak wrote:Oduvijek sam se pito zasto Hrvati imaju bolesnu potrebu da djone sve sto dolazi iz njemackih mediji, ali bas sve, 90% emisija im je na svabski fazon, ali sto sad i nasi pocese otkupljivati njihove emisije - konkretno Hayat onu seljacku izvedbu "Krv nije voda"???![]()
![]()
Žena saznaje da joj kćerka dila drogu i nekim uzdržanim glasom kaže : "Iva, strašno si me razočarala. Vjerovala sam ti. Kako si mi to mogla učiniti ?!"
-
Ambrozija
#4089 Re: Hayat
Presmijesno! Prosjecan Balkanski roditelj bi ubio Boga u djetetu da sazna takvo stoIt_is_a_Leclerc wrote:To smo gledali na RTL-u Hrvatskom iz fore jer je zaista gluma, zapleti i sve ostalo na nivou parodije.BHF_Manijak wrote:Oduvijek sam se pito zasto Hrvati imaju bolesnu potrebu da djone sve sto dolazi iz njemackih mediji, ali bas sve, 90% emisija im je na svabski fazon, ali sto sad i nasi pocese otkupljivati njihove emisije - konkretno Hayat onu seljacku izvedbu "Krv nije voda"???![]()
![]()
Žena saznaje da joj kćerka dila drogu i nekim uzdržanim glasom kaže : "Iva, strašno si me razočarala. Vjerovala sam ti. Kako si mi to mogla učiniti ?!"![]()
- It_is_a_Leclerc
#4090 Re: Hayat
Inače, glumci su nezaposleni, studenti, penzioneri. Pet eura je sat vremena, pa je zato jasno zbog čega ima epizoda gdje se glumci skroz pogube i počnu govoriti pogrešan tekst, ali režiser ne prekida već samo piči dalje

-
boracha
#4091 Re: Hayat
jel ovaj natpis na amarovoj majici zbog prica da je gej 
-
Ambrozija
#4092 Re: Hayat
ma nije gay, znam ga ja preko nekih poznanika, samo se nenormalno ponasaboracha wrote:jel ovaj natpis na amarovoj majici zbog prica da je gej
- PasoDzigera007
#4093 Re: Hayat
Ja mislio,ona napumpala donjuboracha wrote:jel ova azra napumpala gornju usnu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4094 Re: Hayat
sta mu pise na majici, nisam gledala s cvikama 
- dusa_raskopuša
#4095 Re: Hayat
sad kad Rialda ispa'ne 
ucini mi se da je prozv'o
Irma i Begovic
ucini mi se da je prozv'o
Irma i Begovic
-
Ambrozija
#4096 Re: Hayat
Pocela ti se pricinjavatidusa_raskopuša wrote:sad kad Rialda ispa'ne
ucini mi se da je prozv'o![]()
Irma i Begovic
- dusa_raskopuša
#4097 Re: Hayat
mora da je nabraj'o ove koji su pjevali u revijalnom dijelu, ne pricinjava mi se jos 
-
Ambrozija
#4098 Re: Hayat
Ova sto je dobila ocjene 1 je prosla a ova druga ispade 
-
boracha
#4099 Re: Hayat
samo je jedna u srcuplain vanilla wrote:sta mu pise na majici, nisam gledala s cvikama
-
boracha
#4100 Re: Hayat
a meni nije jasno kako ona dobi 1 a azra 10.Ambrozija wrote:Ova sto je dobila ocjene 1 je prosla a ova druga ispade