bila u halila. na medenom mjesecu. a poslije toga, oklagija, sherpa, krpa, usisivac... ha ja mlada.Melami wrote:Ko je taj? Gdje je to Sejla bila?karanana wrote:proruznjala se sejla. i postarala/ohabala pomalo.
garant joj je non stop kuhinja-sudoper-sporet. nema sa cocom labavo. sto si uzivala, uzivala si dok si se zabavljala.
Hayat
Moderator: anex
- karanana
#3951 Re: Hayat
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3952 Re: Hayat
OBN?Melami wrote:ma nemoj mi reci.plain vanilla wrote:da, ovo je tema o hayatu koji nije nista gori od ostalih bh. televizijaluckylaka wrote: Zato sto je ovo tema,,Hayat,,necu valjda ovdje raspravljati o Ftv,Tv1...
ima gorih, koliko sam upratila, ali boljih nesto ni nema
ali hajd, svakom njegovo veselje
FTV,OBN< BHT< TV1, FACE< TVSA svi su daleko ispred hayata po prefesionalnosti./
tvsa nemam, a ove ostale televizije nemaju emisije zabavnog karaktera, tako da bas nije uporedivo
-
Melami
#3953 Re: Hayat
[quote="plain vanilla"
OBN?
tvsa nemam, a ove ostale televizije nemaju emisije zabavnog karaktera, tako da bas nije uporedivo[/quote]
Da, one djevojke(voditeljice) na OBNu su daleko daleko daleko ispred onih na hayatu. Tipa Dalila, Amar, Mirza, (ovo sam pogledao imena na hayatovoj stranici, ima jos ona mala zuta al nema je tamo da vidim kako se zove, Bice da je Nadira il tako nekako)./
Voditelji na OBNu:
Maja, Mato, Fedja, Dejana(nekad je istina bila katastrofa al sad je
)Berina, Aida, Adrijana, Adis(sport),
Milica, Mimo, sve su voditelji za 10, iako ne znaci da ih sve gotivim sad.
Vjeko ionako vodi kuharski program pa mu se ne moze ni zamjeriti, radi sovj posao dobro, jedino Emerik je onako lik sam svoj, al i njemu je takva emisija da se veoma dobro uklapa.
OBN?
tvsa nemam, a ove ostale televizije nemaju emisije zabavnog karaktera, tako da bas nije uporedivo[/quote]
Da, one djevojke(voditeljice) na OBNu su daleko daleko daleko ispred onih na hayatu. Tipa Dalila, Amar, Mirza, (ovo sam pogledao imena na hayatovoj stranici, ima jos ona mala zuta al nema je tamo da vidim kako se zove, Bice da je Nadira il tako nekako)./
Voditelji na OBNu:
Maja, Mato, Fedja, Dejana(nekad je istina bila katastrofa al sad je
Milica, Mimo, sve su voditelji za 10, iako ne znaci da ih sve gotivim sad.
Vjeko ionako vodi kuharski program pa mu se ne moze ni zamjeriti, radi sovj posao dobro, jedino Emerik je onako lik sam svoj, al i njemu je takva emisija da se veoma dobro uklapa.
- VladaFBiH
#3954 Re: Hayat
mislim da njegov sin jos nije dosao ni do osnovne skole... ovaj mu definitivno nije sin.Not My Idea wrote:Gledala sam malo u petak
Jadna mi majka, ja onog voditelja ...Amarpa razumijem da je emisija zabavnog karaktera ali ono je stvarno previse...neki plesovi, dobacivanja
Em sto je nepismen![]()
Upadice kandidatima tipa
Štaš nam pjevat?
Sta ima kod tebe?
Kaze onoj Dalili, Ja ti donjeo kafu...
Ma grozno.
Apsolutno ne postoji drugi razlog zasto je on gdje jest osim taj sto je sin od tog direktora. Al dobro, kad vidis tog istog direktora, nista ne treba bit cudno.
-
Melami
#3955 Re: Hayat
Ja isto nevjerujem da mu je sin, bas bi sin od direktora televizije bio voditelj neke tamo lijeve zabavne emisije.VladaFBiH wrote:
mislim da njegov sin jos nije dosao ni do osnovne skole... ovaj mu definitivno nije sin.
- Not My Idea
#3956 Re: Hayat
Ovo nije "tamo neka lijeva zabavna emisija", ovo im je najgledanije emisija.
Bio mu sin ili ne, preslobodno se ponasa. Ni v od voditelja.
Bio mu sin ili ne, preslobodno se ponasa. Ni v od voditelja.
-
sarajevomd
#3957 Re: Hayat
Sin mu je...Melami wrote:Ja isto nevjerujem da mu je sin, bas bi sin od direktora televizije bio voditelj neke tamo lijeve zabavne emisije.VladaFBiH wrote:
mislim da njegov sin jos nije dosao ni do osnovne skole... ovaj mu definitivno nije sin.
- karanana
#3958 Re: Hayat
uh velika razlika izmedju djece. ammar moze biti babo onoj njegovoj malehnoj djeci. a mozda je od dvije majke. jebach je onaj direktor, vidi se kako nekad shmeka one neke kandidatkinje. znam da je na anidu bio oko bacio, ne znam jeli tu sta bilo.
-
Melami
#3959 Re: Hayat
Opasan je igrac, sigurno da je nesto bilo. Al je rucan do Boga miloga.karanana wrote:uh velika razlika izmedju djece. ammar moze biti babo onoj njegovoj malehnoj djeci. a mozda je od dvije majke. jebach je onaj direktor, vidi se kako nekad shmeka one neke kandidatkinje. znam da je na anidu bio oko bacio, ne znam jeli tu sta bilo.
- BHF_Manijak
#3960 Re: Hayat
Neki dan Ammar izvali htJeo! Pu pleme ti seljacko, nepismeno! 
- dusa_raskopuša
#3961 Re: Hayat
ama sto ste ljubomorni na ljubav izmedju sina i oca?
haj' sto se on izvalio sa 'htJeo', al' sto oni crni profesori
- plain vanilla
#3962 Re: Hayat
ma ja, Fikret to nikad ne bi rekaodusa_raskopuša wrote:![]()
ama sto ste ljubomorni na ljubav izmedju sina i oca?![]()
haj' sto se on izvalio sa 'htJeo', al' sto oni crni profesori
-
Aqua_S
#3963 Re: Hayat
karanana wrote:uh velika razlika izmedju djece. ammar moze biti babo onoj njegovoj malehnoj djeci. a mozda je od dvije majke. jebach je onaj direktor, vidi se kako nekad shmeka one neke kandidatkinje. znam da je na anidu bio oko bacio, ne znam jeli tu sta bilo.
hahahahahahahha
- plain vanilla
#3965 Re: Hayat
dodjoh da napisem da sad malo gledam ZMBT i da lik super pjeva, ali mu zaboravih ime
zapamtila sam da je iz orasja
edit: fala googlu
edit: fala googlu
- DJe_Nana
#3966 Re: Hayat
Pogledaj i ovo onda 
- plain vanilla
#3967 Re: Hayat
nisam vidjela ostale kandidate, ali mislim da ce Maid u finaleDJe_Nana wrote:Pogledaj i ovo onda
odlican glas ima, lijepo pjeva, ne imitira, vrti se, plese, opusten je
amar
ne znam kako vam se moze ne svidjati amar
- Loulou
#3968 Re: Hayat
Sinoć "naletim" na Hayatov kanal upravo kad je ovaj dečko počeo pjevati. Oduševio me je, kakav vokal! I zanimljiv je likplain vanilla wrote:dodjoh da napisem da sad malo gledam ZMBT i da lik super pjeva, ali mu zaboravih ime![]()
![]()
edit: fala googlu![]()
- plain vanilla
#3969 Re: Hayat
on ce u finale
jedina mu je mana sto je iz Bosne
jedina mu je mana sto je iz Bosne
- Loulou
#3970 Re: Hayat
Ma, nešto razmišljam, što su ti predrasude... Kad sam ga vidjela u onom outfitu, reakcija je bila: "Aajjj, vidi njega, vidi odore...
" A kad je počeo pjevati i kako je pjesma odmicala, same sam se sebe postidila.
Još kad sam vidjela kako je opušten, kako se zeza, kako je prirodan... ma, oduševljenje!
Još kad sam vidjela kako je opušten, kako se zeza, kako je prirodan... ma, oduševljenje!
- plain vanilla
#3971 Re: Hayat
ahahhaha, isto i jaLoulou wrote:Ma, nešto razmišljam, što su ti predrasude... Kad sam ga vidjela u onom outfitu, reakcija je bila: "Aajjj, vidi njega, vidi odore..." A kad je počeo pjevati i kako je pjesma odmicala, same sam se sebe postidila.
ovu sezonu bas nisam pratila, vidjela sam ih samo nekoliko, ali vec imam favorita
i bas to, svidja mi se kako se ponasa opusteno
- al_neri
#3972 Re: Hayat
Ma Maid pobjedjuje
ja se njega sjecam da je pjevao na obnu onda kad je Amel Curic pobjedio
- Loulou
#3973 Re: Hayat
Je, pročitala sam (online) u jednom intervjuu s njim, da je onda (OBN) ušao u prvih 20, ali da mu je u tom periodu umrla mama, nije, u tim okolnostima, više mogao dati svoj maksimum i, posljedično, ispao. Kako god, profilirao se, što jest-jest, i želim mu puno sreće u nastavku karijere.
Dečko je pravi showman!
Dečko je pravi showman!
- karanana
#3974 Re: Hayat
zasto gordana nije u ziriju ove sezone?