karanana wrote:kako je ova verena j...zovna.
Hayat
Moderator: anex
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#376 Re: Hayat
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#377 Re: Hayat
samo za tebe od verenekaranana wrote:kako je ova verena j...zovna.

- karanana
#378 Re: Hayat
o vidio sam ovo. na fb-u. ima jos jedna interesantna na nekom krevetu.
- minjonja
#379 Re: Hayat
mozel neko samo da mi objasni ovaj nacin glasanja na zmbt? jel se moze zvati tokom cijele sedmice, emisije, ili neko odredjeno vrijeme nakon sto su svi otpjevali svoje?
- karanana
#380 Re: Hayat
ne glasam, ne dam ni feninga za ovo, ali mislim da se glasa tokom citave sedmice jer svaki dan imaju reklame sa njima i brojevi telefona ispod.
- plain vanilla
#381 Re: Hayat
moze se sve vrijeme zvatiminjonja wrote:mozel neko samo da mi objasni ovaj nacin glasanja na zmbt? jel se moze zvati tokom cijele sedmice, emisije, ili neko odredjeno vrijeme nakon sto su svi otpjevali svoje?
ja nisam jos glasala nikad, ali hocu u zadnjoj emisiji za jelenu glasati
- minjonja
#382 Re: Hayat
znaci neko moze glasati za nekog iako uopste nije cuo kako je ucesnik spremio pjesmuplain vanilla wrote:moze se sve vrijeme zvatiminjonja wrote:mozel neko samo da mi objasni ovaj nacin glasanja na zmbt? jel se moze zvati tokom cijele sedmice, emisije, ili neko odredjeno vrijeme nakon sto su svi otpjevali svoje?
ja nisam jos glasala nikad, ali hocu u zadnjoj emisiji za jelenu glasati
jedino zbog cega hayatu skidam kapu je emisija ispuni mi zelju.
- plain vanilla
#383 Re: Hayat
pa kazu da najvise glasova izvodjaci dobiju tijekom emisije petkom.minjonja wrote:znaci neko moze glasati za nekog iako uopste nije cuo kako je ucesnik spremio pjesmuplain vanilla wrote:moze se sve vrijeme zvatiminjonja wrote:mozel neko samo da mi objasni ovaj nacin glasanja na zmbt? jel se moze zvati tokom cijele sedmice, emisije, ili neko odredjeno vrijeme nakon sto su svi otpjevali svoje?
ja nisam jos glasala nikad, ali hocu u zadnjoj emisiji za jelenu glasatiodmah u startu znas da se nikad nista kvalitetno nece iz zmbt pojaviti.
jedino zbog cega hayatu skidam kapu je emisija ispuni mi zelju.
A pogledas li na fb ZMBT, svako ima svog favorita, pa ce glasati za njega kako god pjevao
Tako cu i ja za Jelenu, ako bas ne zabrlja
- kurty
#384 Re: Hayat
Bolje ti je glasaj sad nego u finalu...plain vanilla wrote:
pa kazu da najvise glasova izvodjaci dobiju tijekom emisije petkom.
A pogledas li na fb ZMBT, svako ima svog favorita, pa ce glasati za njega kako god pjevao![]()
U finalu je drugaciji princip glasanja... nije 50% ziri, 50% publika...nego je 75% ziri, a 25% publika
Glasao jesam.. prije dvije godine mislim... komsija je nastupao i glasao sam jednom sa svog broja... A zadje dvije emisije+ finale sam kupio po karticu i glasao... Uglavnom par nas je sjedilo u jednom kaficu i cijeli dan glasali... a raja samo donosila kartice... tada nam je krivo bilo jer smo imali sigurno bar 2000 glasova vise nego sto je pokazano na tabeli... Al eto, sve bude i prodje...
Sto se ovih sada mamaka i djevojaka tice... Nek se zabavljaju ovaku... Bolje i to nego da su negdje na stranputici... Par puta sto sam ih uhvatio, ima ih par koji su par stepenica iznad ostalih... Jednom sam gledao i ono suborom sto budu... I tada mi je bilo zao kandidata... Kako se samo odnose prema njima... Ono kad je ona novinarka s kamermanom uletila u svlacionicu, pa je ova u svlacionici sto je bila kao istjerala...i onda ona voditeljica pita nju "jesil ti u svojoj kuci, ili si u Hayatovoj zgradi...a znate sta ste potpisali u ugovoru"
- plain vanilla
#385 Re: Hayat
da, u pravu sikurty wrote:Bolje ti je glasaj sad nego u finalu...plain vanilla wrote:
pa kazu da najvise glasova izvodjaci dobiju tijekom emisije petkom.
A pogledas li na fb ZMBT, svako ima svog favorita, pa ce glasati za njega kako god pjevao![]()
U finalu je drugaciji princip glasanja... nije 50% ziri, 50% publika...nego je 75% ziri, a 25% publika
Glasao jesam.. prije dvije godine mislim... komsija je nastupao i glasao sam jednom sa svog broja... A zadje dvije emisije+ finale sam kupio po karticu i glasao... Uglavnom par nas je sjedilo u jednom kaficu i cijeli dan glasali... a raja samo donosila kartice... tada nam je krivo bilo jer smo imali sigurno bar 2000 glasova vise nego sto je pokazano na tabeli... Al eto, sve bude i prodje...
Sto se ovih sada mamaka i djevojaka tice... Nek se zabavljaju ovaku... Bolje i to nego da su negdje na stranputici... Par puta sto sam ih uhvatio, ima ih par koji su par stepenica iznad ostalih... Jednom sam gledao i ono suborom sto budu... I tada mi je bilo zao kandidata... Kako se samo odnose prema njima... Ono kad je ona novinarka s kamermanom uletila u svlacionicu, pa je ova u svlacionici sto je bila kao istjerala...i onda ona voditeljica pita nju "jesil ti u svojoj kuci, ili si u Hayatovoj zgradi...a znate sta ste potpisali u ugovoru"![]()
![]()
...
izivljavaju se nad kandidatima, sto voditelji takvim ponasanjem, sto ziri odvratnim komentarima..
takmicarima bi to prije svega trebao biti dobar provod i lijepa uspomena, a ne da neko ima traume iz emisije
ali ljudi iskompleksirani, pa nadju slabije da lijece svoje komplekse..
A zao mi trositi tel zasad, nego ako dodje do finala, glasat cu..
- dharma
#386 Re: Hayat
Realno, do sada je Hayat ispunio svoje. Adnan J. pobjedio i dobio album, po meni jako dobar. Vidim i Nezirov takodjer. Iz toga valja zakljuciti da im treba stati svima do pobjede. Mislim da ce Nihadu uzeti pod svoje i bez pobjede, i mozda jos jedno dvoje da proguraju. Ovi ostali nestaju samo tako.
Mene nervira licno ovo glasanje po regionalnom principu. Sta sad, ja iz Sarajeva treba da glasam za nekoga samo zato sto je iz Sarajeva. E pa necu. Nervira me to pravo.
A nacin na koji se Sejla i Igor ponasaju prema njima, pogotovo Sejla, je fuj. Tacno, mnogo su duzni Hayatu, jer oni koji su stvarno dobri su dobili priliku. I sve to stoji, ali ako su potpisali ugovor nisu dusu prodali. Za neke je stvarno pitanje, da li to vrijedi. Ja sam vec zakljucila u svojoj glavi za Sejlu da mi bas i ne djeluje najpametnije, tako da nju vise i ne slusam Nista pametno cuti, trudi se jadna, ali joj ne ide
Mene nervira licno ovo glasanje po regionalnom principu. Sta sad, ja iz Sarajeva treba da glasam za nekoga samo zato sto je iz Sarajeva. E pa necu. Nervira me to pravo.
A nacin na koji se Sejla i Igor ponasaju prema njima, pogotovo Sejla, je fuj. Tacno, mnogo su duzni Hayatu, jer oni koji su stvarno dobri su dobili priliku. I sve to stoji, ali ako su potpisali ugovor nisu dusu prodali. Za neke je stvarno pitanje, da li to vrijedi. Ja sam vec zakljucila u svojoj glavi za Sejlu da mi bas i ne djeluje najpametnije, tako da nju vise i ne slusam Nista pametno cuti, trudi se jadna, ali joj ne ide
- Ductus Holedocus
#387 Re: Hayat
Ma malo je bolja od Vranjuše i Fikretaradharma wrote:Realno, do sada je Hayat ispunio svoje. Adnan J. pobjedio i dobio album, po meni jako dobar. Vidim i Nezirov takodjer. Iz toga valja zakljuciti da im treba stati svima do pobjede. Mislim da ce Nihadu uzeti pod svoje i bez pobjede, i mozda jos jedno dvoje da proguraju. Ovi ostali nestaju samo tako.
- dharma
#388 Re: Hayat
Ductus Holedocus wrote:Ma malo je bolja od Vranjuše i Fikretaradharma wrote:Realno, do sada je Hayat ispunio svoje. Adnan J. pobjedio i dobio album, po meni jako dobar. Vidim i Nezirov takodjer. Iz toga valja zakljuciti da im treba stati svima do pobjede. Mislim da ce Nihadu uzeti pod svoje i bez pobjede, i mozda jos jedno dvoje da proguraju. Ovi ostali nestaju samo tako.
Ko su ti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#389 Re: Hayat
Te pjevače ne gledam, voditeljica je odron, pola njih ne zna da pjeva, žiri se komeša između sebe, Ana Babić počne misao pa ne završi rečenicu (u ovome me jako podsjeća na Svena alkalaja), ali se mora reći da je Hayat poprvio program. Pored najgledanije sapunice na Balkanu, nedeljom nudi super seriju Stubovi zemlje, Ninže su osvježenje, poneki dobar film, ukratko, veliko poboljšanje u odnosu na onu staru Hayat tv.
-
boracha
#390 Re: Hayat
uh glam blam
gledam jednom, intervjuisu neke narodnjake i onda na kraju kazu nesto kao pa zar ovo zasluzuje medijski prostor. pa mislim ko je tu lud, vi ste ih stavili na televiziju, pricate s njima, prilog vam pola emisje, dizete na tome gledanost i onda zar zasluzuju
imam osjecaj da onaj fikret u startu odluci koga ce popljuvat, i ako je on odlucio da neko ne valja, oni nasnimani komentari ce bit zlobni, sve i da mu je sagovornik pricao o ajnastajnovoj teoriji relativiteta. a ono izvrtanje me posebno nervira, mislim znam da to novinari rade, al on sam pita zenu, daru bubamaru
hocete da vam napisem kako se cestita bajram, i ona kaze ma sta sad reci cu sretan bajram i gotovo, i on onda kaze nije znala kako se cestita, morali smo joj napisat:roll:
- Obuca9
#391 Re: Hayat
Sestra mi prati ovaj šou i reče mi da još nikad u 3-4 godine koliko se već emituje se nije desilo da neko otpjeva neku Merlinovu pjesmu. Nije valjda da do te mjere seže sukob Merlin - Hari, da zbog Harija ni ovim amaterima ne daju da pjevaju Melrinove pjesme 
-
Nuclear Winter
#392 Re: Hayat
Koje "merlinove" pjesme dragi kolegahz__semir wrote:Sestra mi prati ovaj šou i reče mi da još nikad u 3-4 godine koliko se već emituje se nije desilo da neko otpjeva neku Merlinovu pjesmu. Nije valjda da do te mjere seže sukob Merlin - Hari, da zbog Harija ni ovim amaterima ne daju da pjevaju Melrinove pjesme
- alibaba_i_30_godina
#393 Re: Hayat
Verenice, jesil' to ti?!plain vanilla wrote:samo za tebe od verenekaranana wrote:kako je ova verena j...zovna.
- karanana
#394 Re: Hayat
zar postoji sukob hari-merlin?
a hari je kao utjecaj na hayat?
ne znam ove relacije.
ne znam jeli se otpjevala ijedna merlinova pjesma, ali nesto ne znam ni da se otpjevala ijedna harijeva. ili mozda jeste prsten i zlatni lanac, nisam siguran.
my god verena, kad god te vidim iznova se zadivim.....samo oni prsti na nogama.....mozda slika nije pravedna, ali malo mi i ne izgledaju fini a to mi je inace bitan detalj.
ne znam ove relacije.
ne znam jeli se otpjevala ijedna merlinova pjesma, ali nesto ne znam ni da se otpjevala ijedna harijeva. ili mozda jeste prsten i zlatni lanac, nisam siguran.
my god verena, kad god te vidim iznova se zadivim.....samo oni prsti na nogama.....mozda slika nije pravedna, ali malo mi i ne izgledaju fini a to mi je inace bitan detalj.
- Ductus Holedocus
#395 Re: Hayat
Gdje su joj ti nozni prsti?karanana wrote:zar postoji sukob hari-merlin?
ne znam ove relacije.
- Obuca9
#396 Re: Hayat
Pogrešno sam se izrazioNuclear Winter wrote:Koje "merlinove" pjesme dragi kolegahz__semir wrote:Sestra mi prati ovaj šou i reče mi da još nikad u 3-4 godine koliko se već emituje se nije desilo da neko otpjeva neku Merlinovu pjesmu. Nije valjda da do te mjere seže sukob Merlin - Hari, da zbog Harija ni ovim amaterima ne daju da pjevaju Melrinove pjesme
- Obuca9
#397 Re: Hayat
Pa Hari izdaje albume preko Hayat produkcije (ili kako se to već stručno kažekaranana wrote:zar postoji sukob hari-merlin?
ne znam ove relacije.
I inače, nikad na Hayatu, bar ja, nisam vidio da ide neki Merlinov spot, da im gostuje u nekoj emisiji, bajramskoj ili bilo kojoj drugoj, dok im je recimo svaki bajramski program bez Harija nezamisliv. Ako nije gost, onda obavezno ide snimak sa onog SDA koncerta u Zetri.
-
Kenan-sa
#398 Re: Hayat
Ako je istina da se na Hayatu ne smiju pjevati Merlinove pjesme,to je veleizdaja i primitivizam te kuce! pa Dino Merlin je najveca zvijezda u regionu,i oni ga ignorisu,koje li ironije i krnkanluka!.. Ko prati Hayat,ako je stvarno to istina,da te navodne njihove zvijezde nikada do sada nisu pjevali niti jednu Merlinovu pjesmu,to dovoljno govori o Hayatu i amaterizmu rukovodstva te kuce! O Hayatu se trebaju pricati vicevi i sprdancije!hz__semir wrote:Sestra mi prati ovaj šou i reče mi da još nikad u 3-4 godine koliko se već emituje se nije desilo da neko otpjeva neku Merlinovu pjesmu. Nije valjda da do te mjere seže sukob Merlin - Hari, da zbog Harija ni ovim amaterima ne daju da pjevaju Melrinove pjesme
eh da,skoro sam nesto gledao onog kvazinovinara Fikreta,kojeg li krkana...covjek je bas jadan i smjesan lik! mladi zurnalisti vise po biroima,a likovi poput Rosuljaske i Fikreta nas truju sa svojom pojavom i gade nam novinarstvo upste!
- al_akhisari
#399 Re: Hayat
...hayat tv ( i ostale tv kuce ), na svu srecu, pratim i gledam samo onda kada sam primoran ( kad se zakljuca satelite):D
...i taj jedan dan gledanja bude i previse; primitivizam, amaterizam,...kratko - mahalska televizija
...i taj jedan dan gledanja bude i previse; primitivizam, amaterizam,...kratko - mahalska televizija
-
zonbirile
#400 Re: Hayat
---------------------------al_akhisari wrote:...hayat tv ( i ostale tv kuce ), na svu srecu, pratim i gledam samo onda kada sam primoran ( kad se zakljuca satelite):D
možeš mahalca istjerati iz mahale,ali mahalu iz njega nikad.