Hayat
Moderator: anex
- amrica
#3576 Re: Hayat
vise gluposti odjednom dugo nisam cula 
-
StupskaBitanga
#3577 Re: Hayat
Koji ovo put emitiraju iste priloge o televiziji OBN?
Emitiraju iste prilog jer je sada promjenjena vlasnička struktura
Hayat vlastiti kriminal prikriva tuđim
-
Trebam te
#3578 Re: Hayat
Odron sta drugo reci, a najveci je onaj sin vlasnika sto k'o fol radi kao voditelj -:) pa jos kad ga teski seljaci nazovu i kazu kako je on supper a on se ponosno smije, ahhhahahhh oplakahmumy wrote:CVIKERASH wrote:Hayat prezirem kao tv stanicu.
Pisao sam ovo vec ranije kakvo "fino" iskustvo imam sa tom tv stanicom.
Tamo nekad 2010.godine,preko ljeta otisli mi u nacionalnu citaonicu da ucimo.I izasli na pauzu da sjednemo u bife.I vidim neki kamerman snima sve okolo,izmedju ostalih ,najvise nas.Oko 7 navece zove me drug ,kaze de prebaci na Hayat.Kad tamo ide prilog kako neka njemacka firma objavila konkurs,trazi mlade iz BiH da se prijave i kako je problem sto se mali broj prijavio.I zavrsava taj prilog,prikazujuci nas kako sjedimo uz recenicu doticnog novinara: pogledajte nasu omladinu zato kako provodi dane,umjesto da traze poslove oni kafenisu.
Naravno,nisu otilsi snimati lezihljebovice po Strosmajerovoj jer vjerovatno tamo i sjede njihovi uposlenici,
Nakon toga ovoj smecarskoj stanici zelim od srca sve najgore.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
padoh sa stolice
- nellington
#3579 Re: Hayat
Ammar? Njega ti mi u domovini ne znamo 
-
Trebam te
#3580 Re: Hayat
U posljednje vrijeme najvise me nerviraju prilozi (ali non stop prilozi) o ljudima koji su bolesni i kojima treba pomoc. Humanitarac sam i uvijek nastojim pomoci ljudima kojima pomoc treba, i smatram nastoji pomoci ljudima i to je vrlo lijep gest, ali da to poslije svake emisije ide kao reklamni dio od 5-10 minuta uopste se ne slazem.StupskaBitanga wrote:Koji ovo put emitiraju iste priloge o televiziji OBN?
U koliko Hayat zeli pomoci ljudima imaju emisiju Ispuni mi zelju i mogu sve reklame staviti u tu emisiju ili dodatno napraviti humanitarnu emisiju gdje ce svaki bolesnik imati prilog o sebi i sta mu treba i mi cemo ljudi dobre volje svakako pomoci ljudima.
Smatram da Hayat nema valjda dovoljno programa a koliko mogu upratiti sve je manje konstruktivno-obrazovnog kadra tu pa ubacuju svasta onako bez reda samo da ispucaju vrijeme...
Reklame poput sapuna, sampona, deterdzenata za sudje uopce ne trebaju ici na satelitski program, mislim ne zivimo dole i nas takve glupsoti ne interesuju ali Hayat trosi vrijeme nase u glupost.
Odjavit cu Hayat cim mi kartica istekne, a posebno nakon emisije ZMBT jer su prevarili narod koji je glasao i tako stim upropastili emisiju koja je davala nade mladim ljudima koji imaju talenta za pjevanje.
-
Trebam te
#3581 Re: Hayat
nellington wrote:Ammar? Njega ti mi u domovini ne znamo
Vjerujem, ne bih ga ni ja poznavala da sam dole, samo kazem koji odron stavljaju nama vani...
Glupira se 100%, doduse i Fikro zakrekece i pita pitanja nigdje veze, pa ko fol hoce nesto da prokomentarise onda se provali k'o bekan jer nezna postaviti pitanje za konkretnu situaciju...ono narodski hoce Fikro da je raja sa svakim
- PasoDzigera007
#3582 Re: Hayat
Nesto kad vidim komentare,dodjem do zakljucka,da svi gledaju Hayat,a najvise ga pljuju,pa mi nejasno,ko je ovdje lud? Kako god,svaka tv ima svojih i dobrih i losih strana. Ja Hayat gledam,ne mrzim ga,niti ga pljujem,niti cu,ima stvari koje mi se ne svidjaju,ali ako bi poredio,sa OBN (zvanim smjehurija),Pink BH (prostakluk),onda je Hayat daleko ispred ovih. TV1 je OK televizija i uz Hayat meni najbolje u drzavi,RTRS (smece nacisticko) BN (citaj pod RTRS) FTV (nije losa) BHT1 (Unistavaju je oni,koji mrze sve sto je bosanskohercegovacko)
-
Trebam te
#3583 Re: Hayat
PasoDzigera007 wrote:Nesto kad vidim komentare,dodjem do zakljucka,da svi gledaju Hayat,a najvise ga pljuju,pa mi nejasno,ko je ovdje lud? Kako god,svaka tv ima svojih i dobrih i losih strana. Ja Hayat gledam,ne mrzim ga,niti ga pljujem,niti cu,ima stvari koje mi se ne svidjaju,ali ako bi poredio,sa OBN (zvanim smjehurija),Pink BH (prostakluk),onda je Hayat daleko ispred ovih. TV1 je OK televizija i uz Hayat meni najbolje u drzavi,RTRS (smece nacisticko) BN (citaj pod RTRS) FTV (nije losa) BHT1 (Unistavaju je oni,koji mrze sve sto je bosanskohercegovacko)
Paso, Hayat je jedina BH televizija koju sam ukljucila slucajno prije 1.5 godinu, druge nisam gledala i ne mogu komentarisati i uporedjivati bolje vs gore.
Hayat ne pljujem vec iznosim ne profesionalnost i los program koji Hayat nudi. Reklame nigdje veze, text i ponasanje voditelja nigdje veze i jedni te isti gosti (poput covjeka amatera koji pjeva a ima 7 djece) pa covjece on je stalno na TV. O ponavljanju programa i silnim reprizama sa babama vracarama po 2-3 h u toku dana je vise nego cirkus.
Mislim ako u Bosni i Hercegovini se nema bolji porgram ili neznate napraviti nista bolje onda ugasite TV kuce koje nude ljudima nista jedno veliko zaglupljivanje.
Toliko
- PasoDzigera007
#3584 Re: Hayat
Pa ne mozemo sad sve pogasiti i nista ne gledatiTrebam te wrote:PasoDzigera007 wrote:Nesto kad vidim komentare,dodjem do zakljucka,da svi gledaju Hayat,a najvise ga pljuju,pa mi nejasno,ko je ovdje lud? Kako god,svaka tv ima svojih i dobrih i losih strana. Ja Hayat gledam,ne mrzim ga,niti ga pljujem,niti cu,ima stvari koje mi se ne svidjaju,ali ako bi poredio,sa OBN (zvanim smjehurija),Pink BH (prostakluk),onda je Hayat daleko ispred ovih. TV1 je OK televizija i uz Hayat meni najbolje u drzavi,RTRS (smece nacisticko) BN (citaj pod RTRS) FTV (nije losa) BHT1 (Unistavaju je oni,koji mrze sve sto je bosanskohercegovacko)
Paso, Hayat je jedina BH televizija koju sam ukljucila slucajno prije 1.5 godinu, druge nisam gledala i ne mogu komentarisati i uporedjivati bolje vs gore.![]()
Hayat ne pljujem vec iznosim ne profesionalnost i los program koji Hayat nudi. Reklame nigdje veze, text i ponasanje voditelja nigdje veze i jedni te isti gosti (poput covjeka amatera koji pjeva a ima 7 djece) pa covjece on je stalno na TV. O ponavljanju programa i silnim reprizama sa babama vracarama po 2-3 h u toku dana je vise nego cirkus.
Mislim ako u Bosni i Hercegovini se nema bolji porgram ili neznate napraviti nista bolje onda ugasite TV kuce koje nude ljudima nista jedno veliko zaglupljivanje.![]()
![]()
Toliko
Ako bi tim putem isli ,da gledamo neciju profesionalnost,onda bi morali 99% televizja kompletno ugasiti,gledas ono sto ti se svidja,cim je nesto glupo,onda trazi dalje. Hayat ima dosta dobrih stvari, Ispuni mi zelju,dobar dan svima, vijesti u 7 nisu lose. ZMBT je OK,mozda je ovo prva koja se neslavno zavrsila,ali mislim da je bilo pjevaca sa svaciji ukus. Doduse ,mozda ti gledas samo Hayat-sat,gdje ima reklama i ponavljanja,ja pratim Hayat-BIH i meni su OK,ne sad sve,ali ima i dobrih stvari.
Mozda ti jednostavno i nisi ljubitelj tv-a
-
Trebam te
#3585 Re: Hayat
Paso prava si mi dzigera,
ja gledam navece kad dodjem sposla I to samo ponekad, I bas tad je puno I reklama I svega sto je nekako ne profesionalno…nisam ni mislila bukvalno ugasiti vec da mi kao gledaoci uticemo da TV kuce rade kako treba…gledaoci mogu toga dosta promijeniti

-
StupskaBitanga
#3586 Re: Hayat
jel ovo znači da Fikret napušta Hayat?

Bogu hvala

Bogu hvala
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3587 Re: Hayat
Joj, gledala malo veceas onu emisiju "Ispuni mi zelju", ono je tuga nevidjena
Zena, samohrana majka, zivi s curicom od desetak godina u kuci bez struje vec 3 godine
bracni par i troje djece (demobilisani borac) zive skoro u stali, bez struje i vode vec 13 godina
zena, samohrana majka, oboljela, po nekoliko prstiju na obje ruke amputirano, dijete bolesno, zive kao podstanari od 50KM koje dobija dijete..samo kiriju placaju 110 KM
21.stoljece, a ljudi ni struju nemaju
Zena, samohrana majka, zivi s curicom od desetak godina u kuci bez struje vec 3 godine
bracni par i troje djece (demobilisani borac) zive skoro u stali, bez struje i vode vec 13 godina
zena, samohrana majka, oboljela, po nekoliko prstiju na obje ruke amputirano, dijete bolesno, zive kao podstanari od 50KM koje dobija dijete..samo kiriju placaju 110 KM
21.stoljece, a ljudi ni struju nemaju
-
gerberica
#3588 Re: Hayat
Kako vam se svidja ova imitatorica Indire iz Kolonije?Neku noc gledam neku emisiju na Hayat-u i dok ona najavljuje izvodjace mi u kuci svi redom umiremo od mucnine.Malo je reci da je odvratna,a tek glas,ponasanje.
- luckylaka
#3589 Re: Hayat
Hayat je prvi na Balkanu mislim dobio par celavih voditelja Igor i ova Rozalija(kako se vec zove)Ne volim reci za zensko da je ruzno ali ona je odvratna (premda sigurno ima simpatizera)Ali i to je Hayat.To Svrakic kupi dzabegerberica wrote:
Kako vam se svidja ova imitatorica Indire iz Kolonije?Neku noc gledam neku emisiju na Hayat-u i dok ona najavljuje izvodjace mi u kuci svi redom umiremo od mucnine.Malo je reci da je odvratna,a tek glas,ponasanje.
-
crnoplavo
#3590 Re: Hayat
sad ga nadoh na netu, vidim mu sliku, cini mi se poznat, kao da sam ga vidio jednom na hajatu da je nesto vodio, da nije bio na glam blamu, nemam pojmanellington wrote:Ammar? Njega ti mi u domovini ne znamo
malo biografije, sportista, patriota....
http://www.hayat.ba/2009-01-28-13-01-36 ... raki-.html
-
dragonz
#3591 Re: Hayat
djevojka bez smisla za svoje vokalno najavljivačke egzibicije, a izgled.........zar liči na ištagerberica wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3592 Re: Hayat
joj, sta ova cura radi od sebe..sad malo gledala reprizu od sinoc, em ima neki izvjestacen glas, em je nabacila nakav naglasak kao da joj je nas jezik sesti, a ne maternji
negledljiva je skroz
negledljiva je skroz
-
Maja_XXX
#3593 Re: Hayat
Ne bih da grijesim dusu, ali ova djevojka je nesto najiritantnije sto sam ikada vidjela na tv-u...Spoj izvjestačenosti, netalentovanosti, gluposti i cega sve ne...Zasto joj neko ne kaze da se prestane blamirati i da se bavi pjevanjem (ne znam ni kako pjeva, nisam nikad imala snage da je odgledam ali ne moze biti gore od vodtieljskoh sposobnosti).
- luckylaka
#3594 Re: Hayat
Pa ne moze za dzaba dobiti dobrog voditelja.Cura Sara je antitalenat za sve sto je do sada pokusala ali ako bos Svrakic kaze da je Sara ko stvorena za Hayat onda znamo sta se pise HAyat-u.Cura Sara je iritantna sama po sebi(meni nekakva muskasta,odbojna..)ali jebi ga ne moze Svrakic naci jeftinije.Sam Hayat nakon velike promocije Brene,sada Brege uskoro vjerovatno slijede Kusturica,pa Nele je samo dokaz kako ,,Bosnjo proda vjeru za veceru,,Sta li su kalemili toj Breni jos prije2-3 godine sada je svrco Svrakic ljubi tamo gdje je mama nije odavno poljubila.Razbit ce im se o glavu-garantMaja_XXX wrote:Ne bih da grijesim dusu, ali ova djevojka je nesto najiritantnije sto sam ikada vidjela na tv-u...Spoj izvjestačenosti, netalentovanosti, gluposti i cega sve ne...Zasto joj neko ne kaze da se prestane blamirati i da se bavi pjevanjem (ne znam ni kako pjeva, nisam nikad imala snage da je odgledam ali ne moze biti gore od vodtieljskoh sposobnosti).
-
gerberica
#3595 Re: Hayat
Znaci nisam jedina kojoj je fuj ovo gledati.Ne znam samo kako je pustise da vodi bilo sta na tv.Valja je gledati i slusatiplain vanilla wrote:joj, sta ova cura radi od sebe..sad malo gledala reprizu od sinoc, em ima neki izvjestacen glas, em je nabacila nakav naglasak kao da joj je nas jezik sesti, a ne maternji![]()
![]()
negledljiva je skroz
- karanana
#3596 Re: Hayat
za vrijeme zmbt-a, sara mi je prvo bila antipaticna pa onda ok. medjutim u ovoj ulozi voditelja.....ovih gore 4-5 postova je 100% u pravu. iritantna, vjestacka, nekakav vjestacki akcenat ko malo ide na purgerski.....ne uklapa se nikako i visak je u onom ionako glupom show-u.
fikret navodno ode privremeno. da uzme sta kajmaka od dijasporaca.
fikret navodno ode privremeno. da uzme sta kajmaka od dijasporaca.
- _Reds_
#3597 Re: Hayat
Neka ih je stid i sram. Ovo je dno dna, ne znam da li može dalje. Ismijavaju ljude zato što žive na selu, zato što nemaju asfalt do kuće. A ovoj novinarki su vrhunski dosezi oni članci na ekskluziva.ba koje bi bolje napisalo dijete u osnovoj školi.
Može li se kako ovaj Hayat izbrisati skroz za MOjaTV-e, gade mi se. Pogotovo zato sto prave emisije kao što su "ispuni mi želju" i kao obilaze ljude tamo negdje, a onda naprave ovakvu i ismijavaju iste ljude.
- citadela
#3598 Re: Hayat
Vidjeh ovo neki dan... Ne znam sta je ovo uopce bilo; nije mi jasan ni smisao priloga, ni u okviru cega je -ne gledam ih inace, i onda vidim ovo_Reds_ wrote:
Neka ih je stid i sram. Ovo je dno dna, ne znam da li može dalje. Ismijavaju ljude zato što žive na selu, zato što nemaju asfalt do kuće. A ovoj novinarki su vrhunski dosezi oni članci na ekskluziva.ba koje bi bolje napisalo dijete u osnovoj školi.
Može li se kako ovaj Hayat izbrisati skroz za MOjaTV-e, gade mi se. Pogotovo zato sto prave emisije kao što su "ispuni mi želju" i kao obilaze ljude tamo negdje, a onda naprave ovakvu i ismijavaju iste ljude.
-
StupskaBitanga
#3600 Re: Hayat
bože šta je gore?
Ova Mirza ili ova Daut ili Hayat ili koncept emisije
Užas
Još imaju fol nagradnu igru hayat br 1
Ne bih njih stavio na 1 pa makar mi stan dali
Ova Mirza ili ova Daut ili Hayat ili koncept emisije
Užas
Još imaju fol nagradnu igru hayat br 1
Ne bih njih stavio na 1 pa makar mi stan dali