Oplakah !!!nellington wrote:Dobra večer, ovo su vijesti u 7. Dame i gospodo, vaš i naš, Željko Komšićplain vanilla wrote:fikret da vodi dnevnik?karanana wrote:uzasna montaza i vodjenje dnevnika. mozda je cerimagic dobar novinar ali definitivno nije za pred kameru pola sata. ali valjda manjak kadrova. ona marijana nije losa, tomo ok ali cerimagic kriza. bolje da stave shejlicu ili onu iz smbt bekstejdza ili zenicaninku ili fikru.![]()
![]()
Hayat
Moderator: anex
- Sasvim_Obican
#3551 Re: Hayat
- luckylaka
#3552 Re: Hayat
Cuo da Hayat pocinje u dijaspori tj.u Americi,,Bosanski idol,,Navodno dolazi Fikret ko voditelj neka Cerovina(ne znam jel i ona voditelj)i jos nekih dvoje da traze BiH talente.Vjerovatno po zadatku Svrakica.Nanjsio pare u Americi.Medjutim posto vecina ,,talenata,,ima americko drzavljanstvo to ce vise da lici na ,,American idol,,Evo ih po rasporedu i kod mene u St.Louis-u.Prijavit cu se da pjevam i kada budete gledali cirkus ZMBT dijaspore vidjet ce te facu sa majicom SA-X zato glasajte za mene.Ne morate glasati putem telefona jer pare idu Svrakicu ja cu objaviti broj ziro-racuna na koji ce te moci direktno iz Bosne uplatiti marku umjesto poziva.Red je da i vi malo pogurate dijasporu. 
- Irm@
#3553 Re: Hayat
leet wrote:CVIKERASH wrote: Cerimagic nabaci osmijeh od uha do uha.Prosle godine zemljotres u Japanu a na njemu osmijeh ko da je Japan nam donirao 15 novih autobusa i tramvaja,djeluje nagodan ko da je guzio prije dnevnika.
![]()
-
Trebam te
#3554 Re: Hayat
luckylaka wrote:Cuo da Hayat pocinje u dijaspori tj.u Americi,,Bosanski idol,,Navodno dolazi Fikret ko voditelj neka Cerovina(ne znam jel i ona voditelj)i jos nekih dvoje da traze BiH talente.Vjerovatno po zadatku Svrakica.Nanjsio pare u Americi.Medjutim posto vecina ,,talenata,,ima americko drzavljanstvo to ce vise da lici na ,,American idol,,Evo ih po rasporedu i kod mene u St.Louis-u.Prijavit cu se da pjevam i kada budete gledali cirkus ZMBT dijaspore vidjet ce te facu sa majicom SA-X zato glasajte za mene.Ne morate glasati putem telefona jer pare idu Svrakicu ja cu objaviti broj ziro-racuna na koji ce te moci direktno iz Bosne uplatiti marku umjesto poziva.Red je da i vi malo pogurate dijasporu.
Hahaha, preko atlanske integracije, Fico, Anida pevaljka etc
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3555 Re: Hayat
Tvoje pjesme, moji snovi
Hoće li pobijediti trema ili talenat, strah ili želja za uspjehom?
„Tvoje pjesme, moji snovi“ serijal je od dvanaest zabavno-muzičkih emisija. U showu ćemo ugostiti najveće zvijezde domaće i regionalne estradne scene.
U ovoj emisiji mladi talentirani ljudi takmiče se za pobjedu. Deset izabranih iznimno talentiranih izvođača dolaze u show kako bi ostvarili svoj san. Oni su mladi pjevači, koji će ovoga puta imati vrlo zahtjevan zadatak – pokazati muzički talenat, ne samo pred publikom, nego i pred istinskim zvijezdama, direktno na sceni. U svakoj emisiji su dva nova gosta, muški i ženski vokal, čije najveće hitove takmičari moraju pjevati u emisiji. Bit će zanimljivo vidjeti kako se mladi pjevači snalaze na sceni pored velikih zvijezda, pjevajući njihove najveće hitove dok ih gledaju ravno u oči. Hoće li pobijediti trema ili talenat, strah ili želja za uspjehom? Takmičari su svakog puta isti, deset ih je, ali pred novim izazovima iz sedmice u sedmicu, jer će se svi naći u situaciji da pjevaju i narodne i zabavne pjesme, pa i sevdalinke, dakle pjesme neovisno muzičkom žanru za koji su lično opredijeljeni. Kako će se snaći? Zabava je veća ako kažemo da će voditeljski cijeli show predvoditi sjajniIgor Todorovac.
O tome ko je osoba koja će ponijeti titulu najboljeg u emisiji odlučuju i gledatelji putem televotinga. Za razliku od dosadašnje prakse u sličnim programima, u ovoj sezoni niko ne napušta takmičenje sedmično, jer svi oni učesnici su od prve do posljednje emisije.
Osim televizijske publike, jedinstvenu priliku da prati ovaj show imat će i sretnicikoji se nađu u studiju A Hayat TV-a, a publika sigurno doprinosi tempu emisije i razvijanju euforije i pozitivne energije, kao i navijačkog duha kojeg želimo prenijeti na sve naše gledatelje. Petak navečer, 21:00 sat, najbolja zabava ne samo u studiju, nego i ispred malih ekrana uz Hayat TV.
- moonlight7
#3556 Re: Hayat
Na čelu žirija Fahrudin Pecikoza.plain vanilla wrote:Tvoje pjesme, moji snovi
Hoće li pobijediti trema ili talenat, strah ili želja za uspjehom?
„Tvoje pjesme, moji snovi“ serijal je od dvanaest zabavno-muzičkih emisija. U showu ćemo ugostiti najveće zvijezde domaće i regionalne estradne scene.
U ovoj emisiji mladi talentirani ljudi takmiče se za pobjedu. Deset izabranih iznimno talentiranih izvođača dolaze u show kako bi ostvarili svoj san. Oni su mladi pjevači, koji će ovoga puta imati vrlo zahtjevan zadatak – pokazati muzički talenat, ne samo pred publikom, nego i pred istinskim zvijezdama, direktno na sceni. U svakoj emisiji su dva nova gosta, muški i ženski vokal, čije najveće hitove takmičari moraju pjevati u emisiji. Bit će zanimljivo vidjeti kako se mladi pjevači snalaze na sceni pored velikih zvijezda, pjevajući njihove najveće hitove dok ih gledaju ravno u oči. Hoće li pobijediti trema ili talenat, strah ili želja za uspjehom? Takmičari su svakog puta isti, deset ih je, ali pred novim izazovima iz sedmice u sedmicu, jer će se svi naći u situaciji da pjevaju i narodne i zabavne pjesme, pa i sevdalinke, dakle pjesme neovisno muzičkom žanru za koji su lično opredijeljeni. Kako će se snaći? Zabava je veća ako kažemo da će voditeljski cijeli show predvoditi sjajniIgor Todorovac.
O tome ko je osoba koja će ponijeti titulu najboljeg u emisiji odlučuju i gledatelji putem televotinga. Za razliku od dosadašnje prakse u sličnim programima, u ovoj sezoni niko ne napušta takmičenje sedmično, jer svi oni učesnici su od prve do posljednje emisije.
Osim televizijske publike, jedinstvenu priliku da prati ovaj show imat će i sretnicikoji se nađu u studiju A Hayat TV-a, a publika sigurno doprinosi tempu emisije i razvijanju euforije i pozitivne energije, kao i navijačkog duha kojeg želimo prenijeti na sve naše gledatelje. Petak navečer, 21:00 sat, najbolja zabava ne samo u studiju, nego i ispred malih ekrana uz Hayat TV.
- plain vanilla
#3557 Re: Hayat
neka malo shunda, nedostajalo mi je
mogu zamisliti koje velike zvijezde ce biti
- moonlight7
#3558 Re: Hayat
plain vanilla wrote:neka malo shunda, nedostajalo mi je
.Naš hitmejker (Fahrudin Pecikoza) ističe da će ovaj projekt biti regionalnog karaktera i da će u prvoj emisiji uz njega u žiriju biti Saša Matić i Selma Bajrami. Bit' će mjesta samo za najbolje i najpopularnije pjevače. Malo je pjevača u BiH koji imaju pet hitova, tako da smo morali ići na region.
Sigurni učesnici u projektu Tvoje pjesme moji snovi su: Dunja Fazlić, Ana Damjanović, Jasmina Mujkanović, Enis Dedić i Enes Merdović
- plain vanilla
#3559 Re: Hayat
Naš hitmejker (Fahrudin Pecikoza) ističe da će ovaj projekt biti regionalnog karaktera i da će u prvoj emisiji uz njega u žiriju biti Saša Matić i Selma Bajrami. Bit' će mjesta samo za najbolje i najpopularnije pjevače. Malo je pjevača u BiH koji imaju pet hitova, tako da smo morali ići na region.
@karanana ce se obradovati, a mozda i @piciSigurni učesnici u projektu Tvoje pjesme moji snovi su: Dunja Fazlić, Ana Damjanović, Jasmina Mujkanović, Enis Dedić i Enes Merdović
- _Reds_
#3560 Re: Hayat
Danas jedna od voditeljica one popodnevne emisije kaze "danas djeca kuci imaju kompjutere i INTERNETE " ??
Mozel mi ko pojasniti koliko ima ovih interneta ??
Mozel mi ko pojasniti koliko ima ovih interneta ??
Last edited by _Reds_ on 09/03/2012 20:58, edited 2 times in total.
-
Chuckie
#3561 Hayat
Kad je predstavljanje novih talenata? 
Sent from my iPhone using Tapatalk
- plain vanilla
#3562 Re: Hayat
zasad nema novih, veceras gledamo bajate talenteChuckie wrote:Kad je predstavljanje novih talenata?
-
Chuckie
#3563 Re: Hayat
Kakvo je ovo noćas predstavljanje u 21.00?
- moonlight7
#3564 Re: Hayat
Pa valjda večeras i treba da ih predstave, jer show počinje 16. marta.Chuckie wrote:Kakvo je ovo noćas predstavljanje u 21.00?
- plain vanilla
#3567 Re: Hayat
majstor_m wrote:Fakat nema gore nacije od nas !!!
- karanana
#3568 Re: Hayat
fulih show. jao vidi jasmine i ane. ja ruzne odjece u jasmine. ana dobra, dobre noge, samo ufurana. fino, fino. eki dunje.
- luckylaka
#3569 Re: Hayat
EXSCLUSIVE
u USA,KANADA i jos ponegdje TURNEJA 2012 - AMERIKA & KANADA - VERENA CEROVINA, ALMIR AJANOVIC, ISKO JAKUPOVIC, FIKRET
Jel se ovo Svrakic Zajebava sa dijasporom.
Sta misli i ovdje sisati ovce
- Jolpaz
#3570 Re: Hayat
Hayat je parada kiča i uzimanja brzih para od naroda željog teferiča.Sad ide novi "projekat" za traženje novog jadnika koji će kao pobijediti i snimiti svoj cd, a naravno računa se na glasanja putem telefona (novi biznis, a nemoraš otimati i krasti što je tradicija porodice)...Dno dna
- neo7
#3571 Re: Hayat
tko bude glasao ove sezone on JE JADAN a ne Hayat 
- _Reds_
#3572 Re: Hayat
Vlah = Rumun !karanana wrote:i meni je taj podnaslov sa vlasima bio smijesan. nesto je islo kao "vlasi na putu srbije ka EU".Mezopotamija wrote:Samo da prenesem ono sto vidjeh: rad nacrno?(zajedno, nisam znala), vlasi srbije na putu ka eu?(dalje u prilogu i govori vlasi ulaze u eu, wtf zar to nisu srbi-srbijanci, narod srbije, kako vec), pa veb housting. Ovaj hayat je ludilo, uvijek se ismijati![]()
![]()
![]()
![]()
medjutim, vlasi je u ovom kontekstu ispravno receno bez uvrede, jer valjda u srbiji imaju problem sa tom nekom vlashkom manjinom koja je valjda i rumunska nacionalna manjina.
Ti kao da ne znas srpsku politiku, oni su usitanju sve druge nazvati razno razim imenima. Problem je bio sto nisu tim Vlasima dali da se izjasnjavaju kao Rumuni. A vecina bosanskih pravolslavaca je vlaskog porijekla.
-
mumy
#3573 Re: Hayat
CVIKERASH wrote:Hayat prezirem kao tv stanicu.
Pisao sam ovo vec ranije kakvo "fino" iskustvo imam sa tom tv stanicom.
Tamo nekad 2010.godine,preko ljeta otisli mi u nacionalnu citaonicu da ucimo.I izasli na pauzu da sjednemo u bife.I vidim neki kamerman snima sve okolo,izmedju ostalih ,najvise nas.Oko 7 navece zove me drug ,kaze de prebaci na Hayat.Kad tamo ide prilog kako neka njemacka firma objavila konkurs,trazi mlade iz BiH da se prijave i kako je problem sto se mali broj prijavio.I zavrsava taj prilog,prikazujuci nas kako sjedimo uz recenicu doticnog novinara: pogledajte nasu omladinu zato kako provodi dane,umjesto da traze poslove oni kafenisu.
Naravno,nisu otilsi snimati lezihljebovice po Strosmajerovoj jer vjerovatno tamo i sjede njihovi uposlenici,
Nakon toga ovoj smecarskoj stanici zelim od srca sve najgore.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- amrica
#3574 Re: Hayat
odakle izvukose ovog ublehasa hurtica

- nellington
#3575 Re: Hayat
Vratismo ga jedva iz Afganistana, tamo je ekonomija procvjetala s njimamrica wrote:odakle izvukose ovog ublehasa hurtica![]()
![]()
![]()