Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Mezopotamija

#3526 Re: Hayat

Post by Mezopotamija »

Samo da prenesem ono sto vidjeh: rad nacrno?(zajedno, nisam znala), vlasi srbije na putu ka eu?(dalje u prilogu i govori vlasi ulaze u eu, wtf zar to nisu srbi-srbijanci, narod srbije, kako vec), pa veb housting. Ovaj hayat je ludilo, uvijek se ismijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#3527 Re: Hayat

Post by karanana »

Mezopotamija wrote:Samo da prenesem ono sto vidjeh: rad nacrno?(zajedno, nisam znala), vlasi srbije na putu ka eu?(dalje u prilogu i govori vlasi ulaze u eu, wtf zar to nisu srbi-srbijanci, narod srbije, kako vec), pa veb housting. Ovaj hayat je ludilo, uvijek se ismijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i meni je taj podnaslov sa vlasima bio smijesan. nesto je islo kao "vlasi na putu srbije ka EU".
medjutim, vlasi je u ovom kontekstu ispravno receno bez uvrede, jer valjda u srbiji imaju problem sa tom nekom vlashkom manjinom koja je valjda i rumunska nacionalna manjina.
Mezopotamija

#3528 Re: Hayat

Post by Mezopotamija »

karanana wrote:
Mezopotamija wrote:Samo da prenesem ono sto vidjeh: rad nacrno?(zajedno, nisam znala), vlasi srbije na putu ka eu?(dalje u prilogu i govori vlasi ulaze u eu, wtf zar to nisu srbi-srbijanci, narod srbije, kako vec), pa veb housting. Ovaj hayat je ludilo, uvijek se ismijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i meni je taj podnaslov sa vlasima bio smijesan. nesto je islo kao "vlasi na putu srbije ka EU".
medjutim, vlasi je u ovom kontekstu ispravno receno bez uvrede, jer valjda u srbiji imaju problem sa tom nekom vlashkom manjinom koja je valjda i rumunska nacionalna manjina.
nisam obratila pozornost o cemu se radi, samo pojacah ton i to cuh, moj lapsus :D
dezurni_ucenik

#3529 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

Hayat prezirem kao tv stanicu.

Pisao sam ovo vec ranije kakvo "fino" iskustvo imam sa tom tv stanicom.

Tamo nekad 2010.godine,preko ljeta otisli mi u nacionalnu citaonicu da ucimo.I izasli na pauzu da sjednemo u bife.I vidim neki kamerman snima sve okolo,izmedju ostalih ,najvise nas.Oko 7 navece zove me drug ,kaze de prebaci na Hayat.Kad tamo ide prilog kako neka njemacka firma objavila konkurs,trazi mlade iz BiH da se prijave i kako je problem sto se mali broj prijavio.I zavrsava taj prilog,prikazujuci nas kako sjedimo uz recenicu doticnog novinara: pogledajte nasu omladinu zato kako provodi dane,umjesto da traze poslove oni kafenisu.

Naravno,nisu otilsi snimati lezihljebovice po Strosmajerovoj jer vjerovatno tamo i sjede njihovi uposlenici,

Nakon toga ovoj smecarskoj stanici zelim od srca sve najgore. :x :x :x :run: :x :x :x :x
Ponosan

#3530 Re: Hayat

Post by Ponosan »

CVIKERASH wrote:Hayat prezirem kao tv stanicu.

Tamo nekad 2010.godine,preko ljeta otisli mi u nacionalnu citaonicu da ucimo.I izasli na pauzu da sjednemo u bife.I vidim neki kamerman snima sve okolo,izmedju ostalih ,najvise nas.Oko 7 navece zove me drug ,kaze de prebaci na Hayat.Kad tamo ide prilog kako neka njemacka firma objavila konkurs,trazi mlade iz BiH da se prijave i kako je problem sto se mali broj prijavio.I zavrsava taj prilog,prikazujuci nas kako sjedimo uz recenicu doticnog novinara: pogledajte nasu omladinu zato kako provodi dane,umjesto da traze poslove oni kafenisu.

Naravno,nisu otilsi snimati lezihljebovice po Strosmajerovoj jer vjerovatno tamo i sjede njihovi uposlenici,

Nakon toga ovoj smecarskoj stanici zelim od srca sve najgore. :x :x :x :run: :x :x :x :x
:-D
strong69

#3531 Re: Hayat

Post by strong69 »

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3532 Re: Hayat

Post by Entropio »

:lol:
karanana

#3533 Re: Hayat

Post by karanana »

uzasna montaza i vodjenje dnevnika. mozda je cerimagic dobar novinar ali definitivno nije za pred kameru pola sata. ali valjda manjak kadrova. ona marijana nije losa, tomo ok ali cerimagic kriza. bolje da stave shejlicu ili onu iz smbt bekstejdza ili zenicaninku ili fikru.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3534 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

karanana wrote:uzasna montaza i vodjenje dnevnika. mozda je cerimagic dobar novinar ali definitivno nije za pred kameru pola sata. ali valjda manjak kadrova. ona marijana nije losa, tomo ok ali cerimagic kriza. bolje da stave shejlicu ili onu iz smbt bekstejdza ili zenicaninku ili fikru.
fikret da vodi dnevnik? :lol: :lol: :lol:
nellington

#3535 Re: Hayat

Post by nellington »

plain vanilla wrote:
karanana wrote:uzasna montaza i vodjenje dnevnika. mozda je cerimagic dobar novinar ali definitivno nije za pred kameru pola sata. ali valjda manjak kadrova. ona marijana nije losa, tomo ok ali cerimagic kriza. bolje da stave shejlicu ili onu iz smbt bekstejdza ili zenicaninku ili fikru.
fikret da vodi dnevnik? :lol: :lol: :lol:
Dobra večer, ovo su vijesti u 7. Dame i gospodo, vaš i naš, Željko Komšić :lol:
dharma

#3536 Re: Hayat

Post by dharma »

:lol: :lol: :lol: :lol:
nellington

#3537 Re: Hayat

Post by nellington »

Sada - vijesti iz svijeta. Idemo u backstage, sponzor vijesti iz svijeta Saray i Choco lips. Ili su oni kreveti od srebra.
Not My Idea

#3538 Re: Hayat

Post by Not My Idea »

dormeo madraci...nista ne znas :-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3539 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

ma meni bi to licilo na Nadrealiste :mrgreen:
nellington

#3540 Re: Hayat

Post by nellington »

Not My Idea wrote:dormeo madraci...nista ne znas :-)
Imam Dormeo jastuk, ali su me oni srebrni madraci raskućili :lol:
karanana

#3541 Re: Hayat

Post by karanana »

barem bi bilo zivahno za razliku od cerimagicevog teleceg pogleda i govora za :sleep:

ne napadam frajera u pogledu pravljenja prica, priloga....ali ako je on sef njima tamo kad je informativni program u pitanju, zar mora biti i pred kamerom za dnevnikom?
dezurni_ucenik

#3542 Re: Hayat

Post by dezurni_ucenik »

Cerimagic nabaci osmijeh od uha do uha.Prosle godine zemljotres u Japanu a na njemu osmijeh ko da je Japan nam donirao 15 novih autobusa i tramvaja,djeluje nagodan ko da je guzio prije dnevnika.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3543 Re: Hayat

Post by Velkoski »

CVIKERASH wrote: Cerimagic nabaci osmijeh od uha do uha.Prosle godine zemljotres u Japanu a na njemu osmijeh ko da je Japan nam donirao 15 novih autobusa i tramvaja,djeluje nagodan ko da je guzio prije dnevnika.

:lol: :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3544 Re: Hayat

Post by Entropio »

CVIKERASH wrote:Cerimagic nabaci osmijeh od uha do uha.Prosle godine zemljotres u Japanu a na njemu osmijeh ko da je Japan nam donirao 15 novih autobusa i tramvaja,djeluje nagodan ko da je guzio prije dnevnika.
:lol:
Chuckie

#3545 Hayat

Post by Chuckie »

Cerimagic je kloc samo takav.
luckylaka

#3546 Re: Hayat

Post by luckylaka »

leet wrote:
CVIKERASH wrote: Cerimagic nabaci osmijeh od uha do uha.Prosle godine zemljotres u Japanu a na njemu osmijeh ko da je Japan nam donirao 15 novih autobusa i tramvaja,djeluje nagodan ko da je guzio prije dnevnika.

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Jooooj sto volim sa posla navratiti na ovaj Sa-x odmah mladzi 20 godina.Mogu zamisliti Fikreta da vodi,,vijesti u 7,,Dragi nasi gledaoci excluzivno samo za vijesti u 7,,Anidaaaaa se zaljubila,,druga jos znacajnija vijest,,Kako se zaljubila Anidaaaa se tako i odljubila,,Jebo te tv otjerase Marijana,Senada,Midhetu(sto ja znam)ko je ostao...
afannedim

#3547 Re: Hayat

Post by afannedim »

pitanje zna li iko na HAYAT-u razlikovati žanr muzike zabavna, folk, pop itd, jer na HAYATFOLK puštaju: pjevače zabavne muzike primjer rozga, severina
nellington

#3548 Re: Hayat

Post by nellington »

afannedim wrote:pitanje zna li iko na HAYAT-u razlikovati žanr muzike zabavna, folk, pop itd, jer na HAYATFOLK puštaju: pjevače zabavne muzike primjer rozga, severina
Folk više nije frula i harmonika otkako Rozga pjeva onakve tekstove :lol:
afannedim

#3549 Re: Hayat

Post by afannedim »

ima i naših pjevaca ulete na folku :lol: :lol: :lol:
majstor_m

#3550 Re: Hayat

Post by majstor_m »

Super akcija hayata :thumbup: :thumbup:
Post Reply