Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Trebam te

#3251 Re: Hayat

Post by Trebam te »

plain vanilla wrote:
Trebam te wrote:
plain vanilla wrote:
anida nije nista losija od ostalih
ja ne volim njen stil niti pjesme koje je pjevala, ali to ne znaci da je losija od ostalih
Vanila, netrebamo biti pristrasni ali Anida je jedna od najlosijih od ovih 11.

Nema kapacitet glasa i nema veze sto je ona pobijedila od nje nikad pjevacice nece ni biti, hoce u Hayatu i jeftinih emisija ali sigurno ne za vecu scenu, dzaba skidanje i fone ;-)
:-) :-) :-)

pa ne budi pristrasan, jer Anida je sigirno u top 3

a vec imamo Mirzu Soljanina, jos jedan Mirza nam bas i ne treba..obojica fino pjevaju i dosadni su
Navedi po cemu? Mislim pogledaj Adele pa razmisli sta si rekla. Postujem misljenje ali ne pretjeruj!

Tacno je neko rekao, sad ce je Hayat vodati po kafanama i uzimati proviziju na njoj, to su mogli i bez showa :mrgreen:
Ambrozija

#3252 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

plain vanilla wrote:
Ambrozija wrote:Mislim da ovdje ljudima ne smeta njen glas - glas ima i to jako dobar.
Ljudima ocisto smeta odakle dolazi i koju vrstu muzike pjeva, to je sustina cijele ove rasprave.
Pa ne svidja se ni meni njen izbor muzike, ne svidja mi se ni ona
ali bezveze je reci da je najgora od njih 11
Pa ni meni, svaki odabir pjesme osim kad su to bile sevdalinke, se meni nije dopao.
Najgora od 11? Daleko od toga, top 3 sigurno, ako ne vec pobjeda a i ovo je zasluzila
niko_niko_kao_ja

#3253 Re: Hayat

Post by niko_niko_kao_ja »

plain vanilla wrote:
Trebam te wrote:
plain vanilla wrote:
anida nije nista losija od ostalih
ja ne volim njen stil niti pjesme koje je pjevala, ali to ne znaci da je losija od ostalih
Vanila, netrebamo biti pristrasni ali Anida je jedna od najlosijih od ovih 11.

Nema kapacitet glasa i nema veze sto je ona pobijedila od nje nikad pjevacice nece ni biti, hoce u Hayatu i jeftinih emisija ali sigurno ne za vecu scenu, dzaba skidanje i fone ;-)
:-) :-) :-)

pa ne budi pristrasan, jer Anida je sigirno u top 3

a vec imamo Mirzu Soljanina, jos jedan Mirza nam bas i ne treba..obojica fino pjevaju i dosadni su
a sta je sa Eminom, Sacirom, Dzigalom, pa i Enesom? mada nijedan od ove trojice nisu po mom cejfu, ali po meni su oni vise zasluzili pobjedu.
SaMaster

#3254 Re: Hayat

Post by SaMaster »

Ljudima smeta seljakanje i jeb...anje u zdrav mozak. Kakav crni glas i sredina iz koje dolazi? Gdje je logika da tu 3 profesora, koji veze sa zivotom nemaju jer su subjektivni, nadglasaju 100.000 telefonskih poziva.

To bi ti bilo isto kada bi se raspisali izbori, ti odes i glasas, a onda izadje Merkel, Sarkozy i Obama i kazu, ovaj je dobio najvise glasova ali ce predsjednik biti XY. Da nij zalosno, bilo bi smijesno....
Last edited by SaMaster on 18/02/2012 01:03, edited 1 time in total.
Trebam te

#3255 Re: Hayat

Post by Trebam te »

Ambrozija wrote:Mislim da ovdje ljudima ne smeta njen glas - glas ima i to jako dobar.
Ljudima ocisto smeta odakle dolazi i koju vrstu muzike pjeva, to je sustina cijele ove rasprave.

Nema ona glas i nemoze ona pjevati, :D i u tome i jeste problem.

Nemam nista protiv odakle dolazi i mislim da to nije problem nikako za vecinu raje.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3256 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Trebam te wrote:
Navedi po cemu? Mislim pogledaj Adele pa razmisli sta si rekla. Postujem misljenje ali ne pretjeruj!

Tacno je neko rekao, sad ce je Hayat vodati po kafanama i uzimati proviziju na njoj, to su mogli i bez showa :mrgreen:
adele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de ba, jel se to i adele takmicila, pa da s njom uporedujemo
dusa_raskopuša

#3257 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Ambrozija je zauzela napadacki stav. Ne moze da shvati da se raji ne dopada Anida, cijela, a ne mjesto iz kojeg dolazi, koje nema veze s njenim pjevanjem i izgledom. Ziri je zasr'o, k'o i uvijek, nije se moglo nista drugo od njih troje "bisera" ni ocekivati. Nadam se da je srce na mjestu onima koji su govorili da je red da zensko pobijedi, iako je bilo puno boljih muskaraca. Nisu oni krivi sto su bolji od zena, sto dokazuje i odnos broja zena i muskaraca u finalu :lol:
Trebam te

#3258 Re: Hayat

Post by Trebam te »

Ambrozija wrote:
plain vanilla wrote:
Pa ne svidja se ni meni njen izbor muzike, ne svidja mi se ni ona
ali bezveze je reci da je najgora od njih 11
Pa ni meni, svaki odabir pjesme osim kad su to bile sevdalinke, se meni nije dopao.
Najgora od 11? Daleko od toga, top 3 sigurno, ako ne vec pobjeda a i ovo je zasluzila

Hajmo u planine jer tamo nema zime zabavlja vas nova zvijezda bosanske estrade, Anida Idrizovic brrrrrrrrrrrrrrr :razz:

Ovo samo u Bosni ima, ja kako vas izlevati Hayat :mrgreen:
Ambrozija

#3259 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

Trebam te wrote:

Nema ona glas i nemoze ona pjevati, :D i u tome i jeste problem.

Nemam nista protiv odakle dolazi i mislim da to nije problem nikako za vecinu raje.
Vrati se par stranica unazad i vidjet ces komentare vezane za Sandzak i slicno. toliko o tome da ljudima ne smeta odakle djevojka dolazi.
A glas ima...o ovome mozemo u nedogled, meni se dpada, tebi ne. 100 ljudi, 100 cudi
Ambrozija

#3260 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

dusa_raskopuša wrote:Ambrozija je zauzela napadacki stav. Ne moze da shvati da se raji ne dopada Anida, cijela, a ne mjesto iz kojeg dolazi, koje nema veze s njenim pjevanjem i izgledom. Ziri je zasr'o, k'o i uvijek, nije se moglo nista drugo od njih troje "bisera" ni ocekivati. Nadam se da je srce na mjestu onima koji su govorili da je red da zensko pobijedi, iako je bilo puno boljih muskaraca. Nisu oni krivi sto su bolji od zena, sto dokazuje i odnos broja zena i muskaraca u finalu :lol:
Ma kakav napadacki stav, samo sam realna...ali ovako u nedogled mozemo, ja imam svoje ti svoje misljenje, vazno je da postujemo jedno drugo.
JA sam uvijek za zenu :D iako sam bila za Eminu Tufo, Anida je dobar izbor
Trebam te

#3261 Re: Hayat

Post by Trebam te »

plain vanilla wrote:
Trebam te wrote:

adele? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de ba, jel se to i adele takmicila, pa da s njom uporedujemo
Jeste, Adele Idrizovic juhuhuhu kukulelele :lol: :D

.
Aurora_25

#3262 Re: Hayat

Post by Aurora_25 »

SaMaster wrote:Ljudima smeta seljakanje i jeb...anje u zdrav mozak. Kakav crni glas i sredina iz koje dolazi? Gdje je logika da tu 3 profesora, koji veze sa zivotom nemaju jer su subjektivni, nadglasaju 100.000 telefonskih poziva.

To bi ti bilo isto kada bi se raspisali izbori, ti odes i glasas, a onda izadje Merkel, Sarkozy i Obama i kazu, ovaj je dobio najvise glasova ali ce predsjednik biti XY. Da nij zalosno, bilo bi smijesno....
:lol: :lol: :thumbup:
dusa_raskopuša

#3263 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Ambrozija wrote:
dusa_raskopuša wrote:Ambrozija je zauzela napadacki stav. Ne moze da shvati da se raji ne dopada Anida, cijela, a ne mjesto iz kojeg dolazi, koje nema veze s njenim pjevanjem i izgledom. Ziri je zasr'o, k'o i uvijek, nije se moglo nista drugo od njih troje "bisera" ni ocekivati. Nadam se da je srce na mjestu onima koji su govorili da je red da zensko pobijedi, iako je bilo puno boljih muskaraca. Nisu oni krivi sto su bolji od zena, sto dokazuje i odnos broja zena i muskaraca u finalu :lol:
Ma kakav napadacki stav, samo sam realna...ali ovako u nedogled mozemo, ja imam svoje ti svoje misljenje, vazno je da postujemo jedno drugo.

treba samo biti realan i reci da Anida ni'e najbolja a pobijedila je...eto samo to, nista vise :wink:
Last edited by dusa_raskopuša on 18/02/2012 01:09, edited 1 time in total.
plain vanilla

#3264 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Pa ako je neko gledao vise od jedne emisije vidio je kako zhiri ocjenjuje,. Njima je sasvim normalno da jedna osoba ima ocjene 1, 4 i 10 :evil: Da djevojci koja sasvim pristojno pjeva neko da 1

Zhiri je gurao Saru koja je slatka, simpaticna..ali pjevati ne zna
Ne znam sta je to sad cudno kad sve vrijeme komentiramo idiotske ocjene zirija

ali to opet ne znaci da je sad Anida odron
Kakav show, takav i pobjednik
Ambrozija

#3265 Re: Hayat

Post by Ambrozija »

dusa_raskopuša wrote:
Ambrozija wrote:

treba samo biti realan i reci da Anida ni'e najbolja a pobijedila je...eto samo to, nista vise :wink:
To je sve stvar misljenja. Veceras nije bila najbolja ali cjelokupan dojam, uzevsi u obzir sve moguce emisije, bila je najbolja
plain vanilla

#3266 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Trebam te wrote:

Hajmo u planine jer tamo nema zime zabavlja vas nova zvijezda bosanske estrade, Anida Idrizovic brrrrrrrrrrrrrrr :razz:

Ovo samo u Bosni ima, ja kako vas izlevati Hayat :mrgreen:
mene izlevatio niko nije
ja glasala nisam

a ti malo smiri dozivljaje
ketronsd1

#3267 Re: Hayat

Post by ketronsd1 »

NeyDan wrote:
Ambrozija wrote:
ketronsd1 wrote: Ma kako da prodje.Cuj joj samo glasa,ko u kokoske.Jos ono upadanje Igoru u pola recenice.Ja bi je zato sakom slozio odmah a nikad do sad nisam udario zensko.E sad mozes zamisliti kako mi je zivce cupala.Koja tuka u pm.
Joj, da..Upadanje u pola recenice joj je navika. Ali opet ako nekoga od njih cetvero moram da izdvojim to je ona.
Sejla je klasa za one ostale pokusaje voditelja. A ne znam sta mnogi imaju protiv njenog glasa i boje istog, meni je fantastican!

I slozio bih se sa nekim gore sto je napisao da je ovo krajnje glupo imati ovoliko finalista ... pa pola ljudi sto su se prijavili dosli do finala, to nigdje nema. :roll:
:shock: :shock: :shock: :shock:
Sasvim_Obican

#3268 Re: Hayat

Post by Sasvim_Obican »

Prilično je nemoguće da pobijedi neko ko nije bio među TOP 3 i kod žirija i kod publike. Matematika kaže.
hljebarnik

#3269 Re: Hayat

Post by hljebarnik »

O cemu se vi raspravljate jebo te *moj nick* :lol: :D
Trebam te

#3270 Re: Hayat

Post by Trebam te »

hay'de i ti ne zakuhavaj, dosta je dobili smo novu zvijezdu bosanske estrade, sad ce je direktor zabavnog programa Ahmedaga pod ruku do bazena,ili diskoteku u Ilijas, Podlugove itd 8-) :D
Chuckie

#3271 Hayat

Post by Chuckie »

Anida ima najbolje sise, nista vise. Klasicna turbofolkac pevaljka, fulila je emisiju, Grand parada je na drugom kanalu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
boracha

#3272 Re: Hayat

Post by boracha »

Ambrozija wrote:
Ziri je tu da bi se napravio balans. Sara u zadnje vrijeme je uvijek bila u top 3 kada je publika glasala - ocito nezasluzeno i da bi se izbjegle takve stvari uveden je ziri. Iz istog razloga je uveden ziri i na Eurosongu.
jeste, al zato u top 40 ne pustis saru, ili bilo koga ko ne zna pjevat...ziri treba da se pobrine da u top 40 udju samo oni koji znaju pjevat, i poslije kako god da publika glasa, nece bit "sara"u finalu[/quote]

pa to je sad druga stvar i druga prica...[/quote]
pa trebalo bi da je to ta prica, tako se to radi, kad sve kopiraju mogli su i to, ali druga stvar je sto oni hoce 40 ljudi, pa da ih mjesecima razvalace i dizu na njima gledanost...mada od prijavljenih ove godine mogli su izabrat 40 i da svi znaju pjevat...a oni poslali dobre pjevace kuci, pola ih u top 40 nije znalo pjevat, i onda moraju balansirat :shock:
dusa_raskopuša

#3273 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Trebam te wrote:

hay'de i ti ne zakuhavaj, dosta je dobili smo novu zvijezdu bosanske estrade, sad ce je direktor zabavnog programa Ahmedaga pod ruku do bazena,ili diskoteku u Ilijas, Podlugove itd 8-) :D

samo sam realna...izvini, modu, ne prepoznah te! :lol:
pianist

#3274 Re: Hayat

Post by pianist »

Ziri bi se najmanje trebalo pitati u finalu, jer upravo njihov zadatak bi po nekoj logici trebao biti da do finala obezbjede 11 kvalitetnih pjevaca (sto ovdje i nije bas bio slucaj, cast izuzecima), a u finalu da upravo narod, jer su oni ti koji ce i podrzati i kupiti cd (skinut s neta) zvijezde za koju glasaju....Pa hoce li neko biti zvijezda se najbolje pokaze u narodu, kako je narod prihvati, a ne troclani ziri....Zao mi je ljudi sto su bacili pare na glasanje, zao mi je svih koji se nerviraju i koji su se nervirali, jer budimo realni,

ona ce proci kao i njeni prethodnici, bice aktuelna par mjeseci, dok nesto ne snimi i izbaci, a cim pocne nova sezona ona ce biti zaboravljena kao i Soljanin i Nezirov (koji nisu ni Z od zvijezde).
BHF_Manijak

#3275 Re: Hayat

Post by BHF_Manijak »

Govorim hanumi ima dvije hefte "bezze gledas, anida ce pobjedit", a ona mi ne vjeruje, ne moze je organski. :mrgreen:

Moralo je zensko ljudi moji, pa to se potencira kroz cijeli evo show, te tri djevojke u finalu, te ovo te ono, hayat nije glup kako izgleda, balansiraju oni jer znaju sta bi im i za sami buduci show znacila jos jedna pobjeda muskog lika. :wink:
Post Reply